Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator Super Plast ochranný kryt pro Aligator S4700 Duo průhledná (transparent)

Kat. číslo: 6184208
Výrobce: Aligator
Barva: průhledná (transparent)
Dostupnost: -----
Kvalitní ochranný kryt Aligator Super Plast pro výborný chytrý mobilní telefon Aligator S4700 Duo. Kryt Aligator Super Plast obepíná přesně mobilní telefon Aligator S4700 Duo, chrání jej před poškrábání a dokonale tlumí případné rázy. Ochranný kryt Aligator Super Plast je vyroben z odolného polykarbonátu na plastové bázi s dokonalou pevností. Pouzdro Aligator Super Plast se jednoduše nacvakne na mobilní telefon Aligator S4700 Duo a chraní zadní část spolu s boky mobilního telefonu. Pouzdro Aligator Super Plast obsahuje všechny výřezy pro ovládací prvky, konektory, kameru s bleskem, ale i reproduktor, takže telefon Aligator S4700 Duo nemusíte při jakékoliv manipulaci vytahovat ven. Špičková ochrana pro špičkový mobilní telefon Aligator S4700 Duo to vše představuje plastový ochranný kryt Aligator Super Plast.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní ochranný kryt Aligator Super Plast pro výborný chytrý mobilní telefon Aligator S4700 Duo.

Kryt Aligator Super Plast obepíná přesně mobilní telefon Aligator S4700 Duo, chrání jej před poškrábání a dokonale tlumí případné rázy. Ochranný kryt Aligator Super Plast je vyroben z odolného polykarbonátu na plastové bázi s dokonalou pevností.

Pouzdro Aligator Super Plast se jednoduše nacvakne na mobilní telefon Aligator S4700 Duo a chraní zadní část spolu s boky mobilního telefonu. Pouzdro Aligator Super Plast obsahuje všechny výřezy pro ovládací prvky, konektory, kameru s bleskem, ale i reproduktor, takže telefon Aligator S4700 Duo nemusíte při jakékoliv manipulaci vytahovat ven.

Špičková ochrana pro špičkový mobilní telefon Aligator S4700 Duo to vše představuje plastový ochranný kryt Aligator Super Plast.

Vlastnosti ochranného krytu Aligator Super Plast:
  • Vyrobeno z kvalitního odolného plastu nebo-li slitiny polykarbonátu.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny výřezy pro ovládací prvky telefonu.
  • Plastový kryt je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Aligator S4700 Duo.

  • Obsah balení: plastový ochranný kryt Aligator Super Plast pro mobilní telefon Aligator S4700 Duo. (part no. PLAS4700TR)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web