Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BlackBerry Multimedia Dock dokovací stanice pro BlackBerry Z10 černá (black)

BlackBerry Z10 Multimedia Dock   BlackBerry Z10 Multimedia Dock zezadu   BlackBerry Z10 Multimedia Dock s telefonem  
Kat. číslo: 5164006
Výrobce: BlackBerry
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je skvělým řešením pro chytrý mobilní telefon BlackBerry Z10. Do dokovaci stanice BlackBerry Multimedia Dock se mobilní telefon BlackBerry Z10 vkládá v režimu na šířku, tedy bokem který obsahuje potřebné konektory. Ano dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je v drážce pro mobilní telefon BlackBerry Z10 vybavena dvojicí konektorů a to microUSB a microHDMI. Na zadní straně docku se nachází taktéž dva konektory v provedení samice. Je jím klasický HDMI port pro připojení televize nebo monitoru a microUSB port pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Tyto konektory slouží jak k nabíjení, tak i k synchronizaci dat, ale také k přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI. Mobilní telefon BlackBerry Z10 jednoduše vložíte do dokovací stanice a můžete začít nabíjet, synchronizovat anebo zrcadlit displej. Samotná dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je precizně provedená, tak jak se sluší na výrobky této značky. Je v kombinaci lesklého a matného zpevněného polykarbonátu s vynikající protiskluzovou základnou. Nemusíte se tak bát, že by Vám BlackBerry Multimedia Dock nedržela například na kancelářském stole nebo nočním stolku. Celý design BlackBerry Multimedia Dock je pak doplněn o notoricky známé logo výrobce BlackBerry. Dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock udržuje Vaše BlackBerry Z10 stále propojené, v ideálním pozorovacím úhlu a to vě bez nutnosti hledání a zapojování kabelů nebo nabíječek.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je skvělým řešením pro chytrý mobilní telefon BlackBerry Z10.

Do dokovaci stanice BlackBerry Multimedia Dock se mobilní telefon BlackBerry Z10 vkládá v režimu na šířku, tedy bokem který obsahuje potřebné konektory. Ano dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je v drážce pro mobilní telefon BlackBerry Z10 vybavena dvojicí konektorů a to microUSB a microHDMI. Na zadní straně docku se nachází taktéž dva konektory v provedení samice. Je jím klasický HDMI port pro připojení televize nebo monitoru a microUSB port pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

Tyto konektory slouží jak k nabíjení, tak i k synchronizaci dat, ale také k přenosu obrazu ve vysokém rozlišení přes HDMI. Mobilní telefon BlackBerry Z10 jednoduše vložíte do dokovací stanice a můžete začít nabíjet, synchronizovat anebo zrcadlit displej.

Samotná dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock je precizně provedená, tak jak se sluší na výrobky této značky. Je v kombinaci lesklého a matného zpevněného polykarbonátu s vynikající protiskluzovou základnou. Nemusíte se tak bát, že by Vám BlackBerry Multimedia Dock nedržela například na kancelářském stole nebo nočním stolku. Celý design BlackBerry Multimedia Dock je pak doplněn o notoricky známé logo výrobce BlackBerry.

Dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock udržuje Vaše BlackBerry Z10 stále propojené, v ideálním pozorovacím úhlu a to vě bez nutnosti hledání a zapojování kabelů nebo nabíječek.

Vlastnosti dokovací stanice BlackBerry Multimedia Dock:
  • Drážka pro vložení mobilního telefonu v režimu na šířku boční stranou kde jsou konektory.
  • Obsahuje konektory samce microUSB a microHDMI a zezadu samice microUSB a HDMI.
  • Umožňuje nabíjení, synchronizaci dat, ale i přenos obrazu ve vysokém rozlišení na TV.
  • Originálně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon BlackBerry Z10.

  • Technické informace: Vstup i výstup 5V / 1,8A.
    Rozměry: 135 x 50 x 30 mm
    Hmotnost: 177 g

    Obsah balení: multimediální dokovací stanice BlackBerry, strušný popis funkce a zapojení. (part no. ASY-14396-019, model HDW-45069-001)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web