Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

O2 SIM karta mobilní internet 1 měsíc 1,5 GB

Kat. číslo: 3020032
Dostupnost: -----
Nezůstávejte o víkendech doma, připojte se kdekoli a kdykoli s O2 Mobilní internet kartou. V ceně O2 SIM karty je předplacen rychlý internet na 1 měsíc se zvýšeným datovým limitem FUP 1,5GB. Po obdržení O2 SIM karty se hned můžete připojit na internet. Předplacený O2 Mobilní internet je pro vás ideální řešení, pokud jste často na cestách, bydlíte v podnájmu nebo třeba na koleji.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nezůstávejte o víkendech doma, připojte se kdekoli a kdykoli s O2 Mobilní internet kartou. V ceně O2 SIM karty je předplacen rychlý internet na 1 měsíc se zvýšeným datovým limitem FUP 1,5GB.

Po obdržení O2 SIM karty se hned můžete připojit na internet. Dál můžete surfovat 1 měsíc, které jsou předplaceny v rámci ceny SIM karty. Jak budete internet využívat po uplynutí tohoto období, je už jen na vás.

Předplacený O2 Mobilní internet je pro vás ideální řešení, pokud jste často na cestách, bydlíte v podnájmu nebo třeba na koleji.

Registrace.
Po prvním připojení máte 1 týden zdarma a na rozhodnutí, zda-li budete nyní O2 Mobilní internet potřebovat. Po týdnu je nutné provést registraci na www.o2pripojse.cz a tím aktivujete 1 měsíce internetu ZDARMA, na SIM kartě kterou jste si pořídili. Během předplaceného období je zvýšený FUP 1,5 GB na 1 měsíc, nemusíte se tedy ohlížet na denní přenos dat. Po překročení limitu přenesených dat je rychlost připojení zpomalena. Díky registraci získáte také podporu v případě technických problémů.

Webová samoobsluha.
Ve webové samoobsluze na www.o2pripojse.cz můžete sledovat, kolik dat jste přenesli, kolik máte předplacených denních balíčků a pořizovat nové denní balíčky. Přihlásit se k ní můžete, jen pokud jste připojeni pomocí mobilního internetu od O2.

K čemu je předplacený O2 mobilní internet?
Hlavní využití této O2 SIM karty a předplaceným tříměsíčním internetem je například v tabletu, v notebooku, s USB 3G modemem, Wifi modemem apod. Všechny kombinaci Vám zajistí kvalitní připojení bez starostí s pravidelnými měsíčními paušály.

Obsah balení: SIM karta O2 Předplacený mobilní internet, manuály. (part no. 111360 / SMALLO2.363Z30)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web