Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Book Color kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 modrá (blue)

CellularLine Book Color Apple iPhone 6 blue   CellularLine Book Color Apple iPhone 6 zezadu   CellularLine Book Color Apple iPhone 6 krabička  
Kat. číslo: 6172434
Výrobce: Cellularline
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro CellularLine Book Color je šikovně navrženo pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Exkluzivní flipové pouzdro CellularLine Book Color je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Apple iPhone 6, je vyrobeno z velice kvalitní eko kůže a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití. Mobilní telefon Apple iPhone 6 je v pouzdře CellularLine Book Color pevně usazen v plastovém krytu a je tak chráněn proti poškození, ale i vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Book Color chránící displej smartphonu se otvírá do boku jako kniha a flip drží na svém místě svou vlastní vahou. Flipové pouzdro CellularLine Book Color má osvědčené a čím dál populárnější řešení otevření při používání mobilního telefonu Apple iPhone 6. Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Book Color je na té nejvyšší možné úrovni, tak aby bylo rovnoceným partnerem pro mobilní telefon Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro CellularLine Book Color je šikovně navrženo pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Exkluzivní flipové pouzdro CellularLine Book Color je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Apple iPhone 6, je vyrobeno z velice kvalitní eko kůže a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití. Mobilní telefon Apple iPhone 6 je v pouzdře CellularLine Book Color pevně usazen v plastovém krytu a je tak chráněn proti poškození, ale i vyklouznutí.

Čelní část pouzdra CellularLine Book Color chránící displej smartphonu se otvírá do boku jako kniha a flip drží na svém místě svou vlastní vahou. Flipové pouzdro CellularLine Book Color má osvědčené a čím dál populárnější řešení otevření při používání mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Book Color je na té nejvyšší možné úrovni, tak aby bylo rovnoceným partnerem pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

Vlastnosti flipového pouzdra Cellular Line Book Color:
  • Vyrobeno z exkluzivní a kvalitní eko kůže s precizním a příjemným PU povrchem.
  • Do boku odklápějící se flip jako kniha chránící displej drží svou vlastní vahou.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně na míru mobilního telefonu Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: flipové kožené pouzdro CellularLine Book Color pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. BOOKCOLORIPH647B)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web