Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Krusell WalletCase Kalmar flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 černá (black)

Krusell WalletCase Kalmar Apple iPhone 6 black   Krusell WalletCase Kalmar Apple iPhone 6 zezadu   Krusell WalletCase Kalmar Apple iPhone 6 peněženka  
Kat. číslo: 6172446
Výrobce: Krusell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Luxusní flipové pouzdro Krusell Kalmar WalletCase pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je více než dokonalé. Kožené pouzdro Krusell Kalmar WalletCase je provedeno tak, že má flipovou konstrukci o otevíráním dolů, ale navíc zastane i celou Vaši peněženku. Na předním flipu máte totiž k dispozici trojici kapes o velikosti kreditní karty a jednu větší kapsičku například pro papírové bankovky. K tomu všemu navíc na zadní části pouzdra Krusell Kalmar WalletCase je umístěna v pořadí již čtvrtá kapsa o velikosti platební karty. Po odklopení předního flipu, který je fixován proti otevření magnetem, spatříte jednu velkou koženou kapsu přesně pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 6. Vnitřní kožená kapsa obsahuje všechny výřezy pro konektory a tlačítka, stejně tak i zadní část pouzdra Krusell Kalmar WalletCase obsahuje otvor pro kameru s bleskem a reproduktor. Do kožené kapsy se navíc smartphone Apple iPhone 6 pouze vsouvá, takže pokud jej potřebujete z nějakého důvodu vyjmout není nic snažšího, nemusíte nic vycvakávat ani ohýbat. Jako materiál celého pouzdra Krusell Kalmar WalletCase jak z vnějšku, tak i vnitřku byla zvolena spičková pravá kůže, s tím že část vnitřku tvoří jemný semiš proti poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6. Na flipu je z přední strany vyražený nápis Krusell, zatímco z vnitřní strany je v rohu umístěné stříbrné kovové logo Krusell. Na zadní straně pouzdra Krusell Kalmar WalletCase je navíc embosovaný nápis s rokem a původem vzniku značky. Po přetočení flipu vznikne opravdová peněženka v decentím a zároveň krásném provedení. Nedělejte kompromisy a zvolte kvalitní pouzdro Krusell WalletCase Kalmar, které bude nejen praktickým, ale hlavně i modním doplňkem Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Luxusní flipové pouzdro Krusell Kalmar WalletCase pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je více než dokonalé.

Kožené pouzdro Krusell Kalmar WalletCase je provedeno tak, že má flipovou konstrukci o otevíráním dolů, ale navíc zastane i celou Vaši peněženku.

Na předním flipu máte totiž k dispozici trojici kapes o velikosti kreditní karty a jednu větší kapsičku například pro papírové bankovky. K tomu všemu navíc na zadní části pouzdra Krusell Kalmar WalletCase je umístěna v pořadí již čtvrtá kapsa o velikosti platební karty.

Po odklopení předního flipu, který je fixován proti otevření magnetem, spatříte jednu velkou koženou kapsu přesně pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 6. Vnitřní kožená kapsa obsahuje všechny výřezy pro konektory a tlačítka, stejně tak i zadní část pouzdra Krusell Kalmar WalletCase obsahuje otvor pro kameru s bleskem a reproduktor.

Do kožené kapsy se navíc smartphone Apple iPhone 6 pouze vsouvá, takže pokud jej potřebujete z nějakého důvodu vyjmout není nic snažšího, nemusíte nic vycvakávat ani ohýbat.

Jako materiál celého pouzdra Krusell Kalmar WalletCase jak z vnějšku, tak i vnitřku byla zvolena spičková pravá kůže, s tím že část vnitřku tvoří jemný semiš proti poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Na flipu je z přední strany vyražený nápis Krusell, zatímco z vnitřní strany je v rohu umístěné stříbrné kovové logo Krusell. Na zadní straně pouzdra Krusell Kalmar WalletCase je navíc embosovaný nápis s rokem a původem vzniku značky. Po přetočení flipu vznikne opravdová peněženka v decentím a zároveň krásném provedení.

Nedělejte kompromisy a zvolte kvalitní pouzdro Krusell WalletCase Kalmar, které bude nejen praktickým, ale hlavně i modním doplňkem Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Krusell WalletCase Kalmar:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu vertikálně směrem dolů, fixace proti otevření magnetem.
  • Vnitřní velká kožená kapsička přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, konektory a další ovládací prvky.
  • Tři přední a jedna zadní kapsička velikosti kreditní karty. Přední větší kapsa pro papírové bankovky.
  • Celý materiál pouzdra pravá kůže, část vnitřku pouzdra potažena jemným semišem.
  • Pouzdro je konstruováno tak, že nahradí celou peněženku a ještě pojme smartphone.
  • Přední vyražený nápis Krusell a vnitřní kovové chromové logo Krusell.
  • Zadní vyražený nápis s důrazem Švédský design a vzniku značky roku 1991.
  • Po přetočení předního flipu vznikne opravdová luxusní peněženka.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Krusell Kalmar WalletCase pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. 76021)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web