Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Slim ochranný kryt pro Apple iPhone 6 růžová (pink)

USAMS Slim Apple iPhone 6 pink   USAMS Slim Apple iPhone 6 zepředu   USAMS Slim Apple iPhone 6 zezadu   USAMS Slim Apple iPhone 6 konstrukce  
Kat. číslo: 6172471
Výrobce: USAMS
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Kreativní silikonové pouzdro USAMS Slim je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Silikonové pouzdro USAMS Slim je vyvedeno v kombinaci dvou dílů, tzv. 2v1. Základ pouzdra USAMS Slim je tvořen jednoduchým ochranným krytem, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Slim byla zvolena TPU slitina s příjemným gelovým povrchem. K tomu všemu u pouzdra USAMS Slim, ale navíc přibyl ochranný rámeček po obvodu, tzv. bumper. Tento ochranný rámeček je vyroben z odolného polykarbonátu, takže zabrání nejen poškození smartphonu Apple iPhone 6, ale zároveň tvoří zajímavý designovým prvek. Pouzdro USAMS Slim ochrání Apple iPhone 6 nejen před poškrábáním, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů, jako je USAMS Slim je, že máte plně k dispozici všechny ovládací prvy, konektory, ale i kameru s bleskem. Kryt USAMS Slim navíc chrání i boční tlačítka, jelikož obsahuje krytky těchto tlačítek. Smartphone Apple iPhone 6 tak nemusíte z krytu USAMS Slim při jakémkoliv používání vůbec vytahovat ven. Sofistikovaně vyrobený kryt USAMS Slim je v dokonalém souladu s mobilním telefonem Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kreativní silikonové pouzdro USAMS Slim je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Silikonové pouzdro USAMS Slim je vyvedeno v kombinaci dvou dílů, tzv. 2v1. Základ pouzdra USAMS Slim je tvořen jednoduchým ochranným krytem, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Slim byla zvolena TPU slitina s příjemným gelovým povrchem.

K tomu všemu u pouzdra USAMS Slim, ale navíc přibyl ochranný rámeček po obvodu, tzv. bumper. Tento ochranný rámeček je vyroben z odolného polykarbonátu, takže zabrání nejen poškození smartphonu Apple iPhone 6, ale zároveň tvoří zajímavý designovým prvek.

Pouzdro USAMS Slim ochrání Apple iPhone 6 nejen před poškrábáním, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů, jako je USAMS Slim je, že máte plně k dispozici všechny ovládací prvy, konektory, ale i kameru s bleskem.

Kryt USAMS Slim navíc chrání i boční tlačítka, jelikož obsahuje krytky těchto tlačítek. Smartphone Apple iPhone 6 tak nemusíte z krytu USAMS Slim při jakémkoliv používání vůbec vytahovat ven.

Sofistikovaně vyrobený kryt USAMS Slim je v dokonalém souladu s mobilním telefonem Apple iPhone 6.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS Slim:
  • Kvalitní silikonový kryt s gelovou úpravou pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Efektní dolnění krytu v podobě ochranného rámečku z polykarbonátu.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: TPU pouzdro + bumper USAMS Slim 2v1 pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. IP6QY04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web