Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Dazzle ochranný kryt pro Apple iPhone 6 černá (transparent black)

USAMS Dazzle Apple iPhone 6 black   USAMS Dazzle Apple iPhone 6 zepředu  
Kat. číslo: 6172481
Výrobce: USAMS
Barva: černá (transparent black)
Dostupnost: -----
Zajímavý ochranný kryt USAMS Dazzle pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Ochranný kryt USAMS Dazzle je vyroben jako jednolitý celek z extrémně odolného polykarbonátu, který je vyveden v dokonale čirém provedení. Navíc má kryt USAM Dazzle zadní stěnu mírně zakřivenou a to pro lepší ergonomii úchopu, ale i pro dodání vyjímečnosti samotné konstrukci. Kryt USAMS Dazzle chrání jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Kryt USAMS Dazzle zabrání případnému poškrábání smartphonu Apple iPhone 6. Samozřejmě, že kryt USAMS Dazzle obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Kryt USAMS Dazzle navíc chrání i boční tlačítka, jelikož obsahuje krytky těchto tlačítek. Mobilní telefon Apple iPhone 6 nemusíte při používání vůbec vytahovat z krytu USAMS Dazzle ven. K tomu všemu je navíc zadní stěna krytu USAMS Dazzle obohacena o zářící kovový štítek, který jakoby náhodou zasahuje do loga Apple. Tento šítek obsahuje vše říkající nápis Everlasting Love as Diamond, což v překladu znamená něco ve smyslu Věčná láska, tak jako diamant. Tento fascinující prvek značí Vaši úpřimnou lásku k Vašemu mobilnímu telefonu Apple iPhone 6. Kryt USAMS Dazzle není jen ochranný doplněk pro Apple iPhone 6, ale i skvostný designový prvek.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zajímavý ochranný kryt USAMS Dazzle pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Ochranný kryt USAMS Dazzle je vyroben jako jednolitý celek z extrémně odolného polykarbonátu, který je vyveden v dokonale čirém provedení. Navíc má kryt USAM Dazzle zadní stěnu mírně zakřivenou a to pro lepší ergonomii úchopu, ale i pro dodání vyjímečnosti samotné konstrukci.

Kryt USAMS Dazzle chrání jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Kryt USAMS Dazzle zabrání případnému poškrábání smartphonu Apple iPhone 6. Samozřejmě, že kryt USAMS Dazzle obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Kryt USAMS Dazzle navíc chrání i boční tlačítka, jelikož obsahuje krytky těchto tlačítek.

Mobilní telefon Apple iPhone 6 nemusíte při používání vůbec vytahovat z krytu USAMS Dazzle ven.

K tomu všemu je navíc zadní stěna krytu USAMS Dazzle obohacena o zářící kovový štítek, který jakoby náhodou zasahuje do loga Apple. Tento šítek obsahuje vše říkající nápis Everlasting Love as Diamond, což v překladu znamená něco ve smyslu Věčná láska, tak jako diamant. Tento fascinující prvek značí Vaši úpřimnou lásku k Vašemu mobilnímu telefonu Apple iPhone 6.

Kryt USAMS Dazzle není jen ochranný doplněk pro Apple iPhone 6, ale i skvostný designový prvek.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS Dazzle:
  • Ochranný kryt z odolného polykarbonátu v dokonale průhledném a čirém provedení .
  • Všechny konektory, kamera, blesk a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Efektní designový prvek v podobě kovového štítku s laskyplným nápisem.
  • Ochranný kryt je vyroben přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: ochranný kryt USAMS Dazzle pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. IP6C01)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web