Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony DK48 Magnetic Charging Dock dokovací stanice pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual, Xperia Z3 Compact černá (black)

Sony DK48   Sony DK48 zezadu   Sony DK48 se Sony Xperia Z3  
Kat. číslo: 5093045
Výrobce: Sony
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální dokovací stanice Sony DK48 představuje jednoduchý, ale o to účinnější magnetický nabíjecí dok pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual a Sony Xperia Z3 Compact. Dokovací stanici Sony DK48 lze připojit pomocí integrovaného microUSB konektoru k nabíječce nebo USB kabelu a tím můžete začít nabíjet Váš mobilní telefon Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact. Magnetický dok Sony DK48 slouží i jako velmi praktický stojánek, takže máte smartphone Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact stále na očích v ideálním pozorovacím úhlu. Kontakt doku a mobilního telefonu zajišťuje magnetická ploška, na kterou dolíhá dvou pinový magnetický konektor umístěný na boční hraně smartphonu. Aby byla dokovací stanice Sony DK48 kompatibilní jak s mobilním telefonem Sony Xperia Z3, tak i Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact obsahuje balení doku výměnné vložky, které slouží jako redukce tloušťky pro příslušné modely. Navíc lze do magnetického doku Sony DK48 vložit mobilní telefony včetně pouzdra nebo krytu a to taktéž díky redukčním adaptérům. Magnetický nabíjecí dock Sony slouží jako špičkový funkční doplněk s krásným vzhledem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální dokovací stanice Sony DK48 představuje jednoduchý, ale o to účinnější magnetický nabíjecí dok pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual a Sony Xperia Z3 Compact.

Dokovací stanici Sony DK48 lze připojit pomocí integrovaného microUSB konektoru k nabíječce nebo USB kabelu a tím můžete začít nabíjet Váš mobilní telefon Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact. Magnetický dok Sony DK48 slouží i jako velmi praktický stojánek, takže máte smartphone Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact stále na očích v ideálním pozorovacím úhlu.

Kontakt doku a mobilního telefonu zajišťuje magnetická ploška, na kterou dolíhá dvou pinový magnetický konektor umístěný na boční hraně smartphonu.

Aby byla dokovací stanice Sony DK48 kompatibilní jak s mobilním telefonem Sony Xperia Z3, tak i Sony Xperia Z3 Dual nebo Sony Xperia Z3 Compact obsahuje balení doku výměnné vložky, které slouží jako redukce tloušťky pro příslušné modely. Navíc lze do magnetického doku Sony DK48 vložit mobilní telefony včetně pouzdra nebo krytu a to taktéž díky redukčním adaptérům.

Magnetický nabíjecí dock Sony slouží jako špičkový funkční doplněk s krásným vzhledem.

Vlastnosti magnetického nabíjecího docku Sony DK48:
  • Elegantní provedení s integrovným microUSB konektorem a drážkou pro vložení telefonu.
  • V balení doku jsou čtyři výměnné vložky pro vložení telefonů a to i s pouzdrem nebo bez pouzdra.
  • Telefon do doku přesně zapadne pomocí magnetu a dotýká se dvou pinovým konektorem.
  • Vyroben přesně pro mobilní telefony Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual, Sony Xperia Z3 Compact.

  • Technická specifikace: vstup i výstup DC 5 - 9V / 1,8 A
    Rozměry: 60 x 46 x 16 mm
    Hmotnost: 25 g

    Obsah balení: magnetický nabíjecí dock Sony DK48 pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633 / Sony Xperia Z3 Compact D5803, čtyři výměnné redukční adaptéry, manuál Sony DK48. (part no. 1288-8967.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web