Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Xiaomi MiKey funkční tlačítko do audio konektoru Jack 3,5mm oranžová (orange)

Xiaomi MiKey tlačítko orange   Xiaomi MiKey tlačítko bez pouzdra   Xiaomi MiKey tlačítko zapojení   Xiaomi MiKey tlačítko použití   Xiaomi MiKey tlačítko uchycení  
Kat. číslo: 7101005
Výrobce: Xiaomi
Barva: oranžová (orange)
Dostupnost: -----
Jedinečné funkční tlačítko Xiaomi MiKey je sofistikovaný doplněk pro Váš chytrý mobilní telefon, smartphone nebo tablet. Tlačítko Xiaomi MiKey je miniaturní příslušenství, které se vkládá do běžného audio konektoru 3,5mm. Tlačítko Xiaomi MiKey vypadá na první pohled jako záslepka ve formě malého Jack 3,5mm konektoru, ale nenechte se mýlit. Výstup Xiaomi MiKey je zakončen opravdu miniaturní formou tlačítka, kterým lze ovládat rozličné funkce Ve vašem zařízení s operačním systémem Android a to dokonce i když máte zamknutý displej. A jak Xiaomi MiKey funguje? Stačí si do Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s operačním systémem Android nainstalovat aplikaci MiKey APP, která je volně dostupná na internetu nebo v MIUI CZ/SK komunitě, kde je dokonce lokalizována do Českého jazyka. V aplikaci MiKey poté přiřadíte různé funkce určitému počtu stisknutí. Například jedno stisknutí vyvolá rychlé menu, dvě stisknutí fotoaparát, tři stisknutí galerii fotek, čtyři stisknutí video apod. Samozřejmě, že u tlačítka Xiaomi MiKey lze tyto funkce měnit podle toho jak Vám vyhovuje ovládání a které funkce prioritně vyžadujete. Celkový vzhled a design tlačítka Xiaomi MiKey je naprosto jednoduchý a účelný. Velikostně odpovídá klasickému Jack 3,5mm konektoru, s tím že hlavička nebo-li základna tlačítka je cca 2mm vysoká. Tento konec tlačítka Xiaomi MiKey Vám po zasunutí do audio konektoru vyčnívá ven a slouží k ovládání výše zmíněných funkcí. Aby se Vám tlačítko Xiaomi MiKey neztratilo je součásti balení i miniaturní silikonové pouzdro v uvedeném barevném provedení. Tento mini držáček se jednoduchým způsobem může připevnit například na audio kabel od sluchátek a tím máte tlačítko Xiaomi MiKey nejen chráněné, ale i ihned dostupné k použití. Rozšiřte svůj smartphone nebo tablet pomocí Xiaomi MiKey o skutečně funkční tlačítko.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jedinečné funkční tlačítko Xiaomi MiKey je sofistikovaný doplněk pro Váš chytrý mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

Tlačítko Xiaomi MiKey je miniaturní příslušenství, které se vkládá do běžného audio konektoru 3,5mm. Tlačítko Xiaomi MiKey vypadá na první pohled jako záslepka ve formě malého Jack 3,5mm konektoru, ale nenechte se mýlit.

Výstup Xiaomi MiKey je zakončen opravdu miniaturní formou tlačítka, kterým lze ovládat rozličné funkce Ve vašem zařízení s operačním systémem Android a to dokonce i když máte zamknutý displej.

A jak Xiaomi MiKey funguje? Stačí si do Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s operačním systémem Android nainstalovat aplikaci MiKey APP, která je volně dostupná na internetu nebo v MIUI CZ/SK komunitě, kde je dokonce lokalizována do Českého jazyka.

V aplikaci MiKey poté přiřadíte různé funkce určitému počtu stisknutí. Například jedno stisknutí vyvolá rychlé menu, dvě stisknutí fotoaparát, tři stisknutí galerii fotek, čtyři stisknutí video apod. Samozřejmě, že u tlačítka Xiaomi MiKey lze tyto funkce měnit podle toho jak Vám vyhovuje ovládání a které funkce prioritně vyžadujete.

Celkový vzhled a design tlačítka Xiaomi MiKey je naprosto jednoduchý a účelný. Velikostně odpovídá klasickému Jack 3,5mm konektoru, s tím že hlavička nebo-li základna tlačítka je cca 2mm vysoká. Tento konec tlačítka Xiaomi MiKey Vám po zasunutí do audio konektoru vyčnívá ven a slouží k ovládání výše zmíněných funkcí.

Aby se Vám tlačítko Xiaomi MiKey neztratilo je součásti balení i miniaturní silikonové pouzdro v uvedeném barevném provedení. Tento mini držáček se jednoduchým způsobem může připevnit například na audio kabel od sluchátek a tím máte tlačítko Xiaomi MiKey nejen chráněné, ale i ihned dostupné k použití.

Rozšiřte svůj smartphone nebo tablet pomocí Xiaomi MiKey o skutečně funkční tlačítko.

Vlastnosti funkčního tlačítka Xiaomi MiKey:
  • Dokonale funkční tlačítko pro audio konektor 3,5mm a operační systém Android.
  • Vzhled běžného Jack 3,5mm konektoru zakončeného miniatruním tlačítkem k ovládání.
  • Po nainstalování MiKey.apk do Androidu lze přiřadit tlačítku různé funkce na počet stisknutí.
  • Součásti balení je i minimalistické silikonové pouzdro s možností uchycení na audio kabel sluchátek.

  • Rozměry: délka 16 mm x průměr tlačítka 5 mm x výška tlačítka 2 mm
    Hmotnost: 0,5 g

    Kompatibilita: Funkční tlačítko Xiaomi MiKey je kompatibilní s chytrými mobilními telefony, smartphe a tablety s audio konektorem 3,5mm a operačním systémem Android 4.0 a výše. Pro nastavení a precizní funkčnost je potřeba nainstalovat ovládací aplikaci MiKey. Samozřejmostí je funkčnost s většinou značek a modelů například Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Archos, Asus, Caterpillar CAT, Dell, Energy Sistem, Evolveo, Gigabyte GSmart, GoClever, Google Nexus, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Meizu, Motorola, MyPhone, Navon, Oppo, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sweex, Toshiba, Vonino, Xiaomi, Yarvik, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: funkční tlačítko Xiaomi MiKey pro audio konektor 3,5mm. (part no. GEQ4003CN)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web