Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HUAWEI ASCEND G6 LTE + VODAFONE KARTA INTERNET černá (shallow tarnish)

Huawei Ascend G6 LTE shallow tarnish   Huawei Ascend G6 LTE z boku   Huawei Ascend G6 LTE zezadu  
Kat. číslo: 1060712
Barva: černá (shallow tarnish)
Dostupnost: -----
  • Vynikající smartphone Huawei G6 LTE v podání prémiových materiálů s příjemnou cenou.
  • Skvělé parametry jsou doplněny o podporu 4G sítě, nebo-li rychlého internetu LTE.
  • Huawei G6 LTE zaujme i dobou provozu, ke které přispívá i funkce Smart Power Saving.
  • Čtyřjádrový procesor, displej 4,5 palce s qHD rozlišením a výborná 8MPx kamera 5P.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Jak již sám název napovídá, tak smartphone Huawei Ascend G6 LTE se od svého stejnojmeného kolegy liší přidanou hodnotou v podobě podpory 4G sítě v rychlém pásmu LTE. Vzhledem k rostoucímu pokrytí touto technologií, Vám internet s chytrým mobilním telefonem Huawei Ascend G6 LTE pojede přímo závratnou rychlostí.

    Po vzhledové stránce je chytrý mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE prakticky totožný, takže zaujme na první pohled svou tenkou konstrukcí, která je v symbióze se stylovým tvarem celého smartphonu. U mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE vynikne i sebemenší detail, od prémiového materiálu až po precizní povrchovou úpravu. Huawei Ascend G6 LTE byl navržen s vášní pro dokonalost.

    Samotnou kapitolou mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE je jistě vynikající 8Mpx zadní kamera s LED bleskem, autofocusem a možností natáčet FullHD video. Fotoaparát je navíc vybaven pětiprvkovým objektivem 5P se špičkovým BSI senzorem.

    Zadní kameře zdatně sekunduje i přední 5MPx kamera s širokým 88° úhlem snímání. Tento parametr oceníte především pro fenomén dneška v podobě selfie fotek obohacených o funkci panorama. Obě kamery obsahují navíc infračervený Blue Glass filtr, který slouží k pořízení nádherných fotek i za opravdu slabého osvětlení.

    Huawei Ascend G6 LTE a jeho operační systém Android pohání rychlý čtyřjádrový 1,2GHz procesor, podpořený 1GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty.

    Vskutku vynikající výkonové parametry mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE jsou doplněny odpovídajícím displejem. Mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE je proto vybaven 4,5 palcovým kapacitním dotykovým displejem IPS s qHD rozlišením 960 x 540 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Díky takto navrženému displeji je ovládání mobilního telefonu Huawei Ascned G6 LTE snadné a to při zachování kompaktních rozměrů.

    Výše zmíněný operační systém Android 4.3 Jelly Bean obsahuje veškeré funkce, které potřebujete s možností rozšíření o další programy a hry pomocí obchodu Google Play. Navíc je smartphone Huawei Ascend G6 LTE rozšířen o vlastní dokonale propracované uživatelské prostředí Huawei Emotion UI.

    Huawei Ascend G6 LTE lze k internetu připojit pomocí bezdrátové WiFi sítě, případně rychlého datového přenosu v rámci 3G sítě v pásmu HSDPA anebo již zmíněné podpory 4G sítě v rámci LTE. Bezdrátovou konektivitu k příslušenství zajišťuje technologie Bluetooth.

    Pro snažší orientaci na cestách je k dispozici velice praktická GPS navigace s podporou A-GPS. O klasické drátové spojení se pak postará na levé straně umístěný audio konektor 3,5mm a horní microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu.

    Zabudovaná baterie LiIon o kapacitě 2000mAh udrží mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE v provozu až 14 dní. Za zmínku stojí jistě i kvalitní FM rádio s RDS pro poslech Vaší oblíbené rozhlasové stanice anebo propracovaný správce celého mobilního telefonu pro snadnou optimalizaci funkcí. Aplikace Smart Power Saving pak řídí spotřebu energie pro co nejdelší pohotovostní dobu.

    Chytrý mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE se jistě bude vyjímat před konkurencí a to i díky příznivé ceně.

    Technická specifikace mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE:
  • Operační systém: Android 4.3 Jelly Bean, nadstavba Huawei Emotion UI 2.0 Lite
  • Procesor: Quad Core 1,2 GHz, Qualcomm MSM8212, Cortex-A7, ARMv7, Adreno 302 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 4,5 palce, qHD rozlišení 540 x 960 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť (cca 5,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), třípásmové 4G/LTE (Cat4, DL 150Mbps, UL 50Mbps), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, NFC
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, BSI, LED blesk, autofocus, zoom, natáčení videa ve FullHD rozlišení 1080p, přední kamera 5 MPx, 88°, selfie panorama
  • Baterie: integrovaná LiIon 2000 mAh, doba hovoru 440 minut, pohotovostní doba 330 hodin, Smart Saving Power
  • Senzory: čidlo zrychlení, čidlo vzdálenosti, světelné čidlo
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, DTS Sound, snadná správa telefonu apod.

  • Rozměry: 131,2 x 65,3 x 7,9 mm
    Hmotnost: 115 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Huawei Ascned G6 LTE, zabudovaná baterie LiIon 2000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, ochranná fólie na dotykový displej, stručný manuál Huawei Ascend G6 4G LTE. (model no. Huawei G6-L11)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    31.08.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, chtel bych se ujistit, ze uvedeny produkt je skutecne verzi s LTE. Jiz jednou jsem u konkurence zakoupil tento model a i kdyz v popisu vyrobku stalo Huawei G6 LTE, tak se ve vysledku jednalo o model bez LTE. Rad bych se tomu podruhe vyhnul. Dekuji za odpoved. S pozdravem Jiri Vanek
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, ano je opravdu s LTE, máme v obchodě obě dvě verze. Díky za váš dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web