Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D390N F60 bílá (white)

LG F60 white   LG F60 zepředu   LG F60 zezadu  
Kat. číslo: 1110275
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Rychlý smartphone LG F60 již dopředu hlásá své jasné zaměření a tím je 4G internet v rámci technologie LTE. Ano, chytrý mobilní telefon LG F60 patří k jedněm z nejlevnějších smarpthonů na trhu, které disponují zmíněným rychlým připojením na internet přes 4G síť s LTE. Díky vzrůstajícímu pokrytí LTE signálem, můžete s LG F60 využívat tento extrémně rychlý internet mnoha místech České republiky. Jděte s dobou a pořiďte si smartphone LG F60 s ohledem na budoucnost. Samozřejmě, že LG F60 vyniká i dalšími skvělými parametry jako je velký kapacitní dotykový In-Cell displej s úhlopříčkou 4,5 palce, rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem při práci, brouzdání na internetu nebo hraní her. Navíc je zakryt odolným sklem Gorilla Glass 3, které zabrání poškrábání. V útrobách mobilního telefonu LG F60 je zabudován extra výkonný čtyřjádrový 1,2GHz procesor jehož důležitým asistentem je 1GB RAM paměť anebo 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Tato výkonová výbava pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu LG F60. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu a vše je možné spravovat přes obchod Google Play. Smartphone LG F60 obsahuje i kompletní multimediální výbavu audio a video přehrávačem počínaje až skvělou 5MPx zadní kamerou konče. Ta je vybavena množstvím režimů, kvalitní výkonným LED bleskem anebo panoramatickým snímkem. Kamera dovede neje fotit, ale i nahrávat video a to až ve vysokém FullHD rozlišení. Zadní kameru doplňuje přední VGA kamera pro video hovory anebo selfie fotky s inovativním selfie gestem. O připojení mobilního telefonu LG F60 k internetu bylo již vše napsáno výše, ale jistě Vás nepřekvapí již standardní výbava v podobě bezdrátové WiFi sítě anebo podpory 3G sítě v HSDPA. Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie a dotykem pomocí NFC lze jednoduše spárovat zařízení anebo zaplatit útratu. S LG F60 se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci. O drátovou konektivitu se u LG F60 stará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky a USB kabelu. Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 2100mAh udrží mobilní telefon LG F60 v provozu až dlouhých 12 dní. Smartphone LG F60 je proveden v krásném kompaktním designu navrch ozvláštněn o inovativní bezpečnostní Knock Code pro okamžitý přístup. S mobilním telefonem LG F60 zrychlíte svě spojení s celým světem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Rychlý smartphone LG F60 již dopředu hlásá své jasné zaměření a tím je 4G internet v rámci technologie LTE.

Ano, chytrý mobilní telefon LG F60 patří k jedněm z nejlevnějších smarpthonů na trhu, které disponují zmíněným rychlým připojením na internet přes 4G síť s LTE. Díky vzrůstajícímu pokrytí LTE signálem, můžete s LG F60 využívat tento extrémně rychlý internet mnoha místech České republiky. Jděte s dobou a pořiďte si smartphone LG F60 s ohledem na budoucnost.

Samozřejmě, že LG F60 vyniká i dalšími skvělými parametry jako je velký kapacitní dotykový In-Cell displej s úhlopříčkou 4,5 palce, rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem při práci, brouzdání na internetu nebo hraní her. Navíc je zakryt odolným sklem Gorilla Glass 3, které zabrání poškrábání.

V útrobách mobilního telefonu LG F60 je zabudován extra výkonný čtyřjádrový 1,2GHz procesor jehož důležitým asistentem je 1GB RAM paměť anebo 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Tato výkonová výbava pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu LG F60. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu a vše je možné spravovat přes obchod Google Play.

Smartphone LG F60 obsahuje i kompletní multimediální výbavu audio a video přehrávačem počínaje až skvělou 5MPx zadní kamerou konče. Ta je vybavena množstvím režimů, kvalitní výkonným LED bleskem anebo panoramatickým snímkem. Kamera dovede neje fotit, ale i nahrávat video a to až ve vysokém FullHD rozlišení. Zadní kameru doplňuje přední VGA kamera pro video hovory anebo selfie fotky s inovativním selfie gestem.

O připojení mobilního telefonu LG F60 k internetu bylo již vše napsáno výše, ale jistě Vás nepřekvapí již standardní výbava v podobě bezdrátové WiFi sítě anebo podpory 3G sítě v HSDPA. Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie a dotykem pomocí NFC lze jednoduše spárovat zařízení anebo zaplatit útratu. S LG F60 se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci.

O drátovou konektivitu se u LG F60 stará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky a USB kabelu. Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 2100mAh udrží mobilní telefon LG F60 v provozu až dlouhých 12 dní. Smartphone LG F60 je proveden v krásném kompaktním designu navrch ozvláštněn o inovativní bezpečnostní Knock Code pro okamžitý přístup.

S mobilním telefonem LG F60 zrychlíte svě spojení s celým světem.

Technická specifikace mobilního telefonu LG F60 D390n:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba LG UI 4.1
  • Procesor: Quad Core 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 410, MSM8916, Krait 400, ARMv7, Adreno 306 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, In-Cell, 4,5 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů (207 ppi), 16 miliónů barev, Corning Gorilla Glass 3
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data cca 1,2 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu, cloud Google Drive
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), třípásmový WCDMA/3G modul (HSDPA+ 42Mbps / HSUPA 5,76Mbps), čtyřpásmový 4G/LTE (kat. 4, 150/50 Mb/s), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, OTG, audio konektor 3,5mm, NFC
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, zoom, záznam videa ve FullHD rozlišení, druhá kamera 0,3MPx
  • Funkce kamery: Panorama, hlasová spoušť, samospoušť mávnutím, selfie gesto, osvětlení displejem apod.
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 2100 mAh, doba hovoru 400 minut, pohotovostní doba 300 hodin, šetření energie
  • Další funkce: Pohybové gesta, dva mikrofony, Knock Code, KnockOn apod.
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube apod.

  • Rozměry: 127,5 x 67,9 x 10,65 mm
    Hmotnost: 144 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon LG F60, baterie LiIon 2100 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál LG D390n F60, záruční list. (part no. LGD390N.ACZEWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web