Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D290N L FINO černá (black titan)

LG L Fino black   LG L Fino zepředu   LG L Fino zezadu  
Kat. číslo: 1110276
Barva: černá (black titan)
Dostupnost: -----
Spolehlivý smartphone LG L Fino je zaměřený na fotografické zážitky. Chytrý mobilní telefon LG L Fino obsahuje výborně vybavenou zadní 8MPx kameru, se kterou je radost fotit. Velké množství nastavení a režimů spolu s výkonným LED bleskem zajistí vždy dokonalé parametry fotky. Fotografické funkce mobilního telefonu L Fino jsou ozvláštněny i množstvím gest, jako je Gesture Shot, Touch & Shot anebo o libůstku Selfie Light, kdy displej funguje jako blesk. LG L Fino zaujme i dále a to například velkým kapacitním dotykovým IPS displejem s úhlopříčkou 4,5 palce, rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem jak při práci, tak i při brouzdání na internetu nebo hraní her. Navíc je displej zakryt tvrzeným sklem NEG Glass, které zabrání poškrábání. V mobilním telefonu LG L Fino je zabudován čtyřjádrový 1,2GHz procesor jehož výkon je podpořen 1GB RAM paměť anebo 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Dostatečný výkon, tak pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu LG L Fino. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu a vše je možné spravovat přes obchod Google Play. Z multimediální výbavy mobilního telefonu LG L Fino je samozřejmě nejdůležitější výše zmíněný fotoaparát. Samozřejmě ale LG L Fino obsahuje i klasický audio a video přehrávač anebo stále velmi populární FM rádio pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. O připojení mobilního telefonu LG L Fino k internetu se postará bezdrátová WiFi síť anebo podpora rychlé 3G sítě v HSDPA. Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie a dotykem pomocí NFC lze jednoduše spárovat zařízení anebo zaplatit útratu. S LG L Fino se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci. O drátovou konektivitu se u LG L Fino stará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo dolní microUSB konektor pro připojení nabíječky a USB kabelu. Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 1900mAh udrží mobilní telefon LG L Fino v provozu dlouhých 11 dní. Smartphone LG L Fino je proveden v krásném klasickém designu s mírně zakulacenými zády, inovativním ovládáním pomocí zadního tlačítka a vynikajícím Knock Code pro okamžitý přístup. Inteligentní mobilní telefon LG L Fino pro intuitivní používání s důrazem na ergonomii i styl.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Spolehlivý smartphone LG L Fino je zaměřený na fotografické zážitky.

Chytrý mobilní telefon LG L Fino obsahuje výborně vybavenou zadní 8MPx kameru, se kterou je radost fotit. Velké množství nastavení a režimů spolu s výkonným LED bleskem zajistí vždy dokonalé parametry fotky. Fotografické funkce mobilního telefonu L Fino jsou ozvláštněny i množstvím gest, jako je Gesture Shot, Touch & Shot anebo o libůstku Selfie Light, kdy displej funguje jako blesk.

LG L Fino zaujme i dále a to například velkým kapacitním dotykovým IPS displejem s úhlopříčkou 4,5 palce, rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem jak při práci, tak i při brouzdání na internetu nebo hraní her. Navíc je displej zakryt tvrzeným sklem NEG Glass, které zabrání poškrábání.

V mobilním telefonu LG L Fino je zabudován čtyřjádrový 1,2GHz procesor jehož výkon je podpořen 1GB RAM paměť anebo 4GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Dostatečný výkon, tak pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu LG L Fino. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu a vše je možné spravovat přes obchod Google Play.

Z multimediální výbavy mobilního telefonu LG L Fino je samozřejmě nejdůležitější výše zmíněný fotoaparát. Samozřejmě ale LG L Fino obsahuje i klasický audio a video přehrávač anebo stále velmi populární FM rádio pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. O připojení mobilního telefonu LG L Fino k internetu se postará bezdrátová WiFi síť anebo podpora rychlé 3G sítě v HSDPA.

Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie a dotykem pomocí NFC lze jednoduše spárovat zařízení anebo zaplatit útratu. S LG L Fino se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci. O drátovou konektivitu se u LG L Fino stará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo dolní microUSB konektor pro připojení nabíječky a USB kabelu.

Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 1900mAh udrží mobilní telefon LG L Fino v provozu dlouhých 11 dní. Smartphone LG L Fino je proveden v krásném klasickém designu s mírně zakulacenými zády, inovativním ovládáním pomocí zadního tlačítka a vynikajícím Knock Code pro okamžitý přístup.

Inteligentní mobilní telefon LG L Fino pro intuitivní používání s důrazem na ergonomii i styl.

Technická specifikace mobilního telefonu LG L Fino D290n:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba LG UI 4.1
  • Procesor: Quad Core 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 400, MSM8212, Krait 400, ARMv7, Adreno 302 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS, 4,5 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů (207 ppi), 16 miliónů barev, NEG Glass
  • Paměť: 1 GB RAM, 4 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data cca 1,2 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu, cloud Google Drive
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul (HSDPA 21,1Mbps / HSUPA 5,76Mbps), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, NFC
  • GPS: podpora A-GPS, podpora GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, zoom, záznam videa, druhá kamera 0,3MPx
  • Funkce kamery: Panorama, hlasová spoušť, samospoušť mávnutím, selfie gesto, osvětlení displejem apod.
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 1900 mAh, doba hovoru 360 minut, pohotovostní doba 280 hodin
  • Další funkce: Pohybové gesta, dva mikrofony, Knock Code, KnockOn, zadní tlačítko apod.
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Google Play, Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube apod.

  • Rozměry: 127,5 x 67,9 x 11,9 mm
    Hmotnost: 144 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon LG L Fino, baterie LiIon 1900 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál LG D290n L Fino, záruční list. (part no. LGD290N.ACZEKT)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web