Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Roxfit Gel Shell Plus ochranný kryt pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual (PTR4151W) bílá (white)

Roxfit Gel Shell Plus Sony Xperia Z3 white   Roxfit Gel Shell Plus Sony Xperia Z3 z boku   Roxfit Gel Shell Plus Sony Xperia Z3 zepředu  
Kat. číslo: 6115371
Výrobce: Roxfit
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Vynikající ochranný kryt Roxfit Gel Shell Plus pro vynikající smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual je tvořen dvěma materiály pro maximální ochranu. Kryt Roxfit Gel Shell Plus má po obvodu umístěn v podstatě klasický gumový bumper, který dokonale tlumí rázy například při nechtěném pádu. To ale není vše. Gumový vnější plášť je doplněn zadním lesklým plastovým krytem, takže Váš mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual je vždy dokonale chráněn. Abyste nemuseli Váš Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual zbytečně vytahovat ven, jsou v krytu Roxfit Gel Shell Plus umístěny otvory pro všechny ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem. Na závěr nesmíme opomenout to, že výrobce pouzdra Roxfit Gel Shell Plus je licencovaný výrobce příslušenství společností Sony a disponuje označením Made for Xperia.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající ochranný kryt Roxfit Gel Shell Plus pro vynikající smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual je tvořen dvěma materiály pro maximální ochranu.

Kryt Roxfit Gel Shell Plus má po obvodu umístěn v podstatě klasický gumový bumper, který dokonale tlumí rázy například při nechtěném pádu. To ale není vše. Gumový vnější plášť je doplněn zadním lesklým plastovým krytem, takže Váš mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual je vždy dokonale chráněn.

Abyste nemuseli Váš Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual zbytečně vytahovat ven, jsou v krytu Roxfit Gel Shell Plus umístěny otvory pro všechny ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem.

Na závěr nesmíme opomenout to, že výrobce pouzdra Roxfit Gel Shell Plus je licencovaný výrobce příslušenství společností Sony a disponuje označením Made for Xperia.

Vlastnosti pouzdra Roxfit Gel Shell Plus:
  • Po obvodu smarpthonu je umístěn gumový kryt, který dokonale tlumí rázy.
  • Kryt je doplněn o zadní lesklou plastovou stěnu, která je dostatečně odolná.
  • Ovládací prvky, kamera, blesk, ale i konektory, vše je dostupné i v krytu.
  • Kryt přesně pro Sony Xperia Z3. Licencovaný výrobce Made for Xperia.

  • Obsah balení: ochranné pouzdro kryt bumper Roxfit Gel Shell Plus pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633. (part no. PTR4151W) ... Poznámka: Díky delší krytce slotu pro nabíjení u smartphonu Sony Xperia Z3 Dual, lze tento model nabíjet výhradně po odklopení části krytu v oblasti nabíjecího konektoru anebo využít magnetický dokovací konektor.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web