Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Studded Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUFLBKP5SAS) šedá (silver grey)

Guess Studded Booktype  Apple iPhone 5S silver   Guess Studded Booktype  Apple iPhone 5S zepředu   Guess Studded Booktype  Apple iPhone 5S zezadu  
Kat. číslo: 6172499
Barva: šedá (silver grey)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5S, aby získal punc jedinečnosti. Pouzdro Guess Studded tvoří plastová vanička, která je z vnějšku potažena umělou vroubkovanou kůží, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 5S nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu včetně displeje a drží na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra. Celou vnější část pouzdra Guess Studded tvoří umělá kůže s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem a skutečně nepřehlédnutelným osázením předního flipu zlatými kovovými cvoky. Celek pak harmonicky doplňuje přední zlatý nápis Guess. Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5S a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 5S pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové. Flipové pouzdro Guess Studded není obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 5S originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5S, aby získal punc jedinečnosti.

Pouzdro Guess Studded tvoří plastová vanička, která je z vnějšku potažena umělou vroubkovanou kůží, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 5S nepoškrábal.

Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu včetně displeje a drží na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra.

Celou vnější část pouzdra Guess Studded tvoří umělá kůže s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem a skutečně nepřehlédnutelným osázením předního flipu zlatými kovovými cvoky. Celek pak harmonicky doplňuje přední zlatý nápis Guess.

Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5S a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 5S pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové.

Flipové pouzdro Guess Studded není obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 5S originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti flipového pouzdra Guess Studded:
  • Kombinace plastového krytu a flipového pouzdra. Otevírání do boku jako kniha.
  • Hrubý povrch, zlaté kovové cvočky, zlatý nápis Guess, klip s magnetem.
  • Telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Guess Studded Booktype Case pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. GUFLBKP5SAS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web