Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR S515 DUO bílá (white)

Aligator S515 Duo white   Aligator S515 Duo z boku   Aligator S515 Duo z boku 2   Aligator S515 Duo zezadu  
Kat. číslo: 1060717
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Univerzální smartphone Aligator S515 Duo s elegantním tělem a nízkou cenou. Jako každý model Duo, tak i Aligator S515 Duo obsahuje podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo disponuje funkcí Dual SIM a díky tomu má integrované dva sloty pro dvě SIM karty. Aligator S515 Duo tak dokáže obsluhovat jakékoliv dvě SIM karty současně. Mobilní telefon Aligator S515 Duo dále boduje i obrovským 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s FWVGA rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej chytrého mobilního telefonu Aligator S515 Duo má i klasickou IPS technologii vícebodového dotyku. Skvělý operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S515 Duo obsahuje prakticky vše od pracovních aplikací až po zábavu. Samozřejmostí je pak možnost správy aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel plynule je v mobilním telefonu Aligator S515 Duo zabudován dvoujádrový 1GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 512MB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Mobilní telefon Aligator S515 Duo tak reaguje svižně a je dostatečně výkonný. Multimediální výbava mobilního telefonu Aligator S515 Duo je kompletní včetně zadní 5MPx kamery s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v klasickém rozlišení. Přední VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro Váš nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon Aligator S515 Duo na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS. Mobilní telefon Aligator S515 Duo má nahoře umístěný klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Baterie LiIon s vysokou kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon Aligator S515 Duo v provozu až dlouhých 12 dní. Mobilní telefon Aligator S515 Duo je v klasickém designu, klasického dotykového smartphonu s mírně vystouplou čočkou objektivu. Smartphone Aligator S515 Duo je cenou okořeněný klasik.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální smartphone Aligator S515 Duo s elegantním tělem a nízkou cenou.

Jako každý model Duo, tak i Aligator S515 Duo obsahuje podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo disponuje funkcí Dual SIM a díky tomu má integrované dva sloty pro dvě SIM karty. Aligator S515 Duo tak dokáže obsluhovat jakékoliv dvě SIM karty současně.

Mobilní telefon Aligator S515 Duo dále boduje i obrovským 5 palcovým kapacitním dotykovým displejem s FWVGA rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Dotykový displej chytrého mobilního telefonu Aligator S515 Duo má i klasickou IPS technologii vícebodového dotyku.

Skvělý operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S515 Duo obsahuje prakticky vše od pracovních aplikací až po zábavu. Samozřejmostí je pak možnost správy aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel plynule je v mobilním telefonu Aligator S515 Duo zabudován dvoujádrový 1GHz procesor, jehož rychlost je podpořena 512MB RAM pamětí a 4GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty.

Mobilní telefon Aligator S515 Duo tak reaguje svižně a je dostatečně výkonný. Multimediální výbava mobilního telefonu Aligator S515 Duo je kompletní včetně zadní 5MPx kamery s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v klasickém rozlišení. Přední VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro Váš nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Připojit mobilní telefon Aligator S515 Duo na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo díky rychlým datovým přenosům v rámci 3G sítě s rychlým HSDPA. O bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie a o snadnou orientaci v terénu pak GPS navigace s podporou A-GPS.

Mobilní telefon Aligator S515 Duo má nahoře umístěný klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky. Baterie LiIon s vysokou kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon Aligator S515 Duo v provozu až dlouhých 12 dní. Mobilní telefon Aligator S515 Duo je v klasickém designu, klasického dotykového smartphonu s mírně vystouplou čočkou objektivu.

Smartphone Aligator S515 Duo je cenou okořeněný klasik.

Technická specifikace mobilního telefonu Aligator S515 Duo:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Procesor: DualCore 1 GHz, MediaTek MT6572, Cortex-A7, ARMv7, ARM Mali-400MP GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS TFT, 5 palců, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (cca 1,5 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), 1x klasická SIM karta (miniSIM), 1x microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 5 MPx, interpolace, LED blesk, natáčení videa, přední kamera 0,3 MPx
  • Baterie: vyměnitelná LiIon 2000 mAh, doba hovoru 420 minut, pohotovostní doba 300 hodin
  • Senzory: senzor otočení, senzor náklonu, světelný senzor
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Disk, Google+, Hangouts apod.

  • Rozměry: 148 x 75 x 9 mm
    Hmotnost: 169 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Aligator S515 Duo, vyjímatelná baterie LiIon 2000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, ochranná fólie instalována přímo na displeji mobilního telefonu, rychlý návod Aligator S515Duo. (part no. AS515W)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web