Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Roxfit Book Case Touch flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual (BCT5151W) bílá (white)

Roxfit Book Case Touch Sony Xperia Z3 white   Roxfit Book Case Touch Sony Xperia Z3 stojánek  
Kat. číslo: 6115372
Výrobce: Roxfit
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Netradiční flipové pouzdro Roxfit Book Case Touch pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Pouzdro Roxfit Book Case Touch je zajímavé především svým předním flipem. Ten je pouze tzv. orámován koženým povrchem, zatímco jeho střed je celý průhledný a zakrytý odolnou slídou. Díky této konstrukci máte nejen přehled o dění na displeji mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale můžete tento smartphone i ovládat přes dotykový displej, aniž byste vůbec museli pouzdro Roxfit Book Case Touch otevírat. I při zavřeném pouzdře Roxfit Book Case Touch je smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual plně ovladatelný. Samozřejmě že součástí pouzdra Roxfit Book Case Touch je vnitřní vanička, která je vytvořená z velmi odolného plastu. Do vaničky pasuje naprosto přesně chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3. Navíc je vanička vypolstrována jemným semišem, takže se zabrání poškrábání mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Samozřejmostí u flipových pouzder typu kniha je, že chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual má plně dostupné veškeré ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem, takže mobilní telefon nemusíte při jakémkoliv užívaní vyndávat z pouzdra ven. Vítaným doplňkem u pouzdra Roxfit Book Case Touch je možnost jednoduchého vytvoření velmi praktického stojánku pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. V závěru lze sdělit, že výrobce pouzdra Roxfit Book Case Touch je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje certifikovaným označením Made for Xperia.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční flipové pouzdro Roxfit Book Case Touch pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Pouzdro Roxfit Book Case Touch je zajímavé především svým předním flipem. Ten je pouze tzv. orámován koženým povrchem, zatímco jeho střed je celý průhledný a zakrytý odolnou slídou. Díky této konstrukci máte nejen přehled o dění na displeji mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale můžete tento smartphone i ovládat přes dotykový displej, aniž byste vůbec museli pouzdro Roxfit Book Case Touch otevírat.

I při zavřeném pouzdře Roxfit Book Case Touch je smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual plně ovladatelný.

Samozřejmě že součástí pouzdra Roxfit Book Case Touch je vnitřní vanička, která je vytvořená z velmi odolného plastu. Do vaničky pasuje naprosto přesně chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3. Navíc je vanička vypolstrována jemným semišem, takže se zabrání poškrábání mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Samozřejmostí u flipových pouzder typu kniha je, že chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual má plně dostupné veškeré ovládací prvky, konektory a kameru s bleskem, takže mobilní telefon nemusíte při jakémkoliv užívaní vyndávat z pouzdra ven. Vítaným doplňkem u pouzdra Roxfit Book Case Touch je možnost jednoduchého vytvoření velmi praktického stojánku pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

V závěru lze sdělit, že výrobce pouzdra Roxfit Book Case Touch je licencovaný výrobce příslušenství společnosti Sony a disponuje certifikovaným označením Made for Xperia.

Vlastnosti pouzdra Roxfit Book Case Touch:
  • Vnější i vnitřní umělá kůže. Celý přední flip je průhledný, můžete tak ovládat i dotykový displej.
  • Vnitřní vanička je vyrobena z odolného plastu a je vevnitř vypolstrována jemným semišem.
  • Veškeré ovládací prvky, konektory, ale i kamera s bleskem jsou plně dostupné i v pouzdře.
  • Jednoduchým pohybem lze z pouzdra vytvořit praktický stojánek pro ideální pozorovací úhel.
  • Chytrý mobilní telefon i s nasazeným pouzdrem pasuje dokonce i do originální dokovací stanice.
  • Licencovaný výrobce příslušenství Made for Xperia a pouzdro je určeno pro Sony Xperia Z3 a Sony Xperia Z3 Dual.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Roxfit Book Case Touch pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633. (part no. BCT5151W) ... Poznámka: Díky delší krytce slotu pro nabíjení u smartphonu Sony Xperia Z3 Dual, lze tento model nabíjet výhradně s otevřeným flipem anebo využít magnetický dokovací konektor.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web