Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S růžová (pink)

Forcell Window Flip Apple iPhone 5S pink   Forcell Window Flip Apple iPhone 5S zezadu   Forcell Window Flip Apple iPhone 5S otevřené  
Kat. číslo: 6172507
Výrobce: ForCell
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Zajímavé flipové pouzdro Forcell Double Window Flip je vynikající volbou pro populární chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Výborně zpracované pouzdro Forcell Double Window Flip disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku jak kniha. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S se vkládá do vnitřní odolné plastové vaničky, která je nedílnou součástí pouzdra Forcell Double Window Flip. Pouzdro Forcell Double Window Flip obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S plně obsluhovat. Vnější část pouzdra Forcell Double Window Flip tvoří kvalitní umělá kůže, kterou je potažena nejen plastová vanička, ale přední flip navazující plynule na zadní část. Vnitřek flipu pouzdra Forcell Double Window Flip je vystlán jemným semišem proti poškrábání. Flip pouzdra Forcell Double Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a drží na svém místě svou vlastní vahou. Přední část pouzdra Forcell Double Window Flip je doplněna o dvě průhledná okénka. Jedná se o horní obdelníkový otvor, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu a o spodní otvor, který slouží k případnému přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S pouzdro Forcell Double Window Flip ani otevírat. Kvalitní pouzdro Forcell Double Window Flip je za vcelku nízkou cenu chytré řešení pro mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zajímavé flipové pouzdro Forcell Double Window Flip je vynikající volbou pro populární chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Výborně zpracované pouzdro Forcell Double Window Flip disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku jak kniha. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S se vkládá do vnitřní odolné plastové vaničky, která je nedílnou součástí pouzdra Forcell Double Window Flip.

Pouzdro Forcell Double Window Flip obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S plně obsluhovat.

Vnější část pouzdra Forcell Double Window Flip tvoří kvalitní umělá kůže, kterou je potažena nejen plastová vanička, ale přední flip navazující plynule na zadní část. Vnitřek flipu pouzdra Forcell Double Window Flip je vystlán jemným semišem proti poškrábání. Flip pouzdra Forcell Double Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a drží na svém místě svou vlastní vahou.

Přední část pouzdra Forcell Double Window Flip je doplněna o dvě průhledná okénka. Jedná se o horní obdelníkový otvor, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu a o spodní otvor, který slouží k případnému přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S pouzdro Forcell Double Window Flip ani otevírat.

Kvalitní pouzdro Forcell Double Window Flip je za vcelku nízkou cenu chytré řešení pro mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Forcell Double Window Flip:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu typu kniha, fixace přední části svou vlastní vahou.
  • Plastová vanička do které se vkládá mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, blesk, konektory a další ovládací prvky.
  • Dvě průhledná okénka s důležitými informacemi a možností ovládání hovoru.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Forcell Dual Window Flip pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web