Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Motorola H500 Bluetooth headset modrá (steal teal)

Kat. číslo: 5024051
Barva: modrá (steal teal)
Dostupnost: -----
Přímý a sofistikovaný desing, to je deviza headsetu Motorola H500, stejně jako spojení a výbava. Ergonomický design a nastavitelnost klipu za ucho je až tak dotvořen, že je maximálně pohodlný, je ho až tak příjemné nosit, že úplně zapomenete, že jej vůbec máte! Není v něm ale jen vzhled - tento maličký silou nabitý headset vám dopřeje omračující výdrž baterie. Jednosměrný mikrofon bude váš hlas vždycky přenášet tak čistě, jak to jen půjde. Perfektní doprovod pro širokou paletu Bluetooth 1.2 a 1.1 podporujících mobilních telefonů (i jiných zařízení), Motorola H500
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Přímý a sofistikovaný desing, to je deviza headsetu Motorola H500, stejně jako spojení a výbava. Ergonomický design a nastavitelnost klipu za ucho je až tak dotvořen, že je maximálně pohodlný, je ho až tak příjemné nosit, že úplně zapomenete, že jej vůbec máte! Není v něm ale jen vzhled - tento maličký silou nabitý headset vám dopřeje omračující výdrž baterie. Jednosměrný mikrofon bude váš hlas vždycky přenášet tak čistě, jak to jen půjde. Perfektní doprovod pro širokou paletu Bluetooth 1.2 a 1.1 podporujících mobilních telefonů (i jiných zařízení), Motorola H500 Zlepšená ergonomie
S nabídkou většího pohodlí a lepší zvukové kvality než jakou měl jeho předchůdce, Motorola H500 je tak vybaven, jak jen to šlo, nejen ergonomický design pro lehké nošení až po dlouhé hodiny, ale take sluchátko, které zapadne do ucha tak, že vše z hovoru už nepřeslechnete. Navíc s výdrží 8 hodin při hovoru a až 130 hodin v pohotovostním režimu na jediné nabití, to je opravdu mnoho šťávy pro vaše bezdrátové choutky.
Mód pro více funkcí zároveň
Ať už pracujete nebo plánujete večírek za běhu, díky Motorola H500 toho budete zvládat mnohem více, než byste čekali. Vybavený multifunkčním tlačítkem, s ním je lehké přijímat/pokládat hovory! Bezproblémově tak můžete přepínat z hovorů do hovorů. na těle headsetu najdete také modrou LED diodu jako upozornění pro ostatní, že hovoříte přes mobilní telefon. Jestli není modrá vaše oblíbené, jednoduše lze diodu vypnout.
Volnost a vše tak lehké
Nesvazujte se zbytečně dráty, Motorola H500 vám pomůže vše za běhu vyřizovat - s dosahem až 10 metrů. A když chcete dát mobilnímu telefonu trochu oddychnout, můžete headset přes Bluetooth spojit s vaším PC pro handsfree komunikaci hovorů přes IP (VoIP).

Přednosti Motorola H500
  • kompatibilní s Bluetooth podporujícím mobilním telefonem s profily headset a handsfree
  • vylepšený ergonomický klip za ucho padnoucí na obě uši
  • zlepšená kvalita zvuku
  • výdrž až 8 hodin při hovoru a až 130 hodin v pohotovostním režimu
  • multifunkční tlačítko pro kontrolu třísměrných hovorů, přijmutí/položení/podržení hovorů a vypnutí zvuku
  • tlačítka pro hlasitost lze přenastavit, že budou vždy směrem nahoru, ať máte headset na pravém či levém uchu
  • modrá LED dioda pro upozornění, že využíváte headset (lze jej i vypnout)
  • Bluetooth 1.2 pro rychlejší spárování, lepší zvuk a méně ztracených hovorů a zredukovaným rušením od jiných


  • Balení: Motorola H500, nabíječka, manuál.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web