Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Rain Flip kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 bílá (white clouds)

Nillkin Rain Flip Apple iPhone 6 white   Nillkin Rain Flip Apple iPhone 6 z boku   Nillkin Rain Flip Apple iPhone 6 zezadu  
Kat. číslo: 6172514
Výrobce: Nillkin
Barva: bílá (white clouds)
Dostupnost: -----
Flipové kožené pouzdro Nillkin Rain Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku. Vnitřní a částečně i vnější část pouzdra Nillkin Rain Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu s jemně pogumovaným povrchem, do které se nacvakne chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Vanička je celá zezadu potažena umělou eko kůži s jemně metalickým nádechem. Zadní část vaničky plynule přechází v přední kožený flip s opravdu exkluzivní povrchovou úpravou. Flip pouzdra Nillkin Rain Flip zakrývá celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 6 a chrání tak především displej před poškrábáním. Jak již bylo zmíněno, flip je vyroben jak z vnějšku, tak i z vnitřku, z umělé eko kůže, s jemně metalickým nádechem a drží na přední části mobilního telefonu Apple iPhone 6 svou vlastní vahou. Z vnitřní strany navíc pouzdro Nillkin Rain Flip obsahuje decentně schovanou kapsičku o velikosti kreditní karty. Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkově vynikající konstrukci pouzdra Nillkin Rain Flip nemusíte telefon Apple iPhone 6 vůbec vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Rain Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing. A aby byla ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 kompletní obsahuje pouzdro Nillkin Rain Flip přímo v balení i ochrannou fólii na přední část mobilního telefonu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Flipové kožené pouzdro Nillkin Rain Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku.

Vnitřní a částečně i vnější část pouzdra Nillkin Rain Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu s jemně pogumovaným povrchem, do které se nacvakne chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka.

Vanička je celá zezadu potažena umělou eko kůží s jemně metalickým nádechem. Zadní část vaničky plynule přechází v přední kožený flip s opravdu exkluzivní povrchovou úpravou. Flip pouzdra Nillkin Rain Flip zakrývá celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 6 a chrání tak především displej před poškrábáním.

Jak již bylo zmíněno, flip je vyroben jak z vnějšku, tak i z vnitřku, z umělé eko kůže, s jemně metalickým nádechem a drží na přední části mobilního telefonu Apple iPhone 6 svou vlastní vahou. Z vnitřní strany navíc pouzdro Nillkin Rain Flip obsahuje decentně schovanou kapsičku o velikosti kreditní karty.

Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkově vynikající konstrukci pouzdra Nillkin Rain Flip nemusíte telefon Apple iPhone 6 vůbec vytahovat z pouzdra ven.

Pouzdro Nillkin Rain Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing. A aby byla ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 kompletní obsahuje pouzdro Nillkin Rain Flip přímo v balení i ochrannou fólii na přední část mobilního telefonu.

Vlastnosti koženého pouzdra Nillkin Rain Flip:
  • Přední flip je celý vyroben z kvalitní eko kůže s vnitřním jemným semišem.
  • Vnitřní kryt je z tvrdého plastu, s jemně pogumovaným povrchem a zadní kůží.
  • Kryt obsahuje všechny potřebné, přesné výřezy a otvory pro ovládání mobilního telefonu.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.
  • V balení pouzdra se nachází ochranná fólie na displej mobilního telefonu.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Nillkin Rain Folio Flip pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce, ochranná fólie (screenprotector) pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web