Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-FI908BL originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Grand Neo Duos, Galaxy Grand Neo Plus modrá (blue)

Samsung EF-FI908BLEGWW   Samsung EF-FI908BLEGWW otevřený   Samsung EF-FI908BLEGWW pootevřený   Samsung EF-FI908BLEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5077262
Výrobce: Samsung
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover pro výborný chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus. Flipové pouzdro Samsung EF-FI908BLEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který plynule přechází v přední flip z umělé kůže. Celé pouzdro Samsung Flip Cover je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha. Zadní část pouzdra Samsung Flip Cover obsahuje veškeré otvory pro kameru s bleskem a reproduktorem, ale i výřezy pro konektory a ovládací prvky. Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Cover je přímo krytem baterie a i díky tomu je flipové pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus jako celku. Smartphone Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Cover vůbec vytahovat ven, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat. Skvělé pouzdro Samsung EF-FI908BLEGWW je praktický doplněk pro smartphone Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover pro výborný chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus.

Flipové pouzdro Samsung EF-FI908BLEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který plynule přechází v přední flip z umělé kůže. Celé pouzdro Samsung Flip Cover je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha. Zadní část pouzdra Samsung Flip Cover obsahuje veškeré otvory pro kameru s bleskem a reproduktorem, ale i výřezy pro konektory a ovládací prvky.

Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Cover je přímo krytem baterie a i díky tomu je flipové pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus jako celku. Smartphone Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Cover vůbec vytahovat ven, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat.

Skvělé pouzdro Samsung EF-FI908BLEGWW je praktický doplněk pro smartphone Samsung Galaxy Grand Neo Duos nebo Samsung Galaxy Grand Neo Plus.

Vlastnosti flipového pouzdra Samsung Flip Cover:
  • Originální flipové pouzdro v kombinaci zadního plastového krytu a flipu z umělé kůže.
  • Všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery jsou plně přístupné i v pouzdře.
  • Zadní kryt je zároveň krytem baterie a je přímou součástí chytrého mobilního telefonu.
  • Přední flip chrání celou přední část včetně dotykového displeje a otevírá se do boku jako kniha.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Grand Neo Duos a Samsung Galaxy Grand Neo Plus.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover pro mobilní telefony Samsung i9060 Galaxy Grand Neo Duos / Samsung i9060i Galaxy Grand Neo Plus / Samsung i9080 Galaxy Grand. (part no. EF-FI908BLEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    02.09.2015   |   Anonymní uživatel
    Neplánujete zlevnit?..a máte i jiné barevné varianty?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pouzdro je v modré a hnede barve. Zlevnit zatím neplánujeme. Díky za vas dotaz.
    12.12.2014   |   Anonymní uživatel
    Sháním uvedené flipové pouzdo na MBT Samsung galaxy grand neo duos. Nevím, zda ho máte k dispozici (uvádíte, že dostupnost není), ale potřeboval bych ho v jiné barve než v modré. Ideálně červená či černá. Prosím zašlete informace. Děkuji, V. Číhal, tel: 737 154 224
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pro tento model máme pouze neoriginální pouzdra která jsou uvedená na webu je tam asi pět barevných variant. Díky za vas dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web