Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Amazing H ochranná fólie z tvrzeného skla proti prasknutí pro Huawei Ascend G620s

Nillkin Amazing H Huawei Ascend G620s   Nillkin Amazing H Huawei Ascend G620s prasknutí   Nillkin Amazing H Huawei Ascend G620s otisky   Nillkin Amazing H Huawei Ascend G620s zezadu  
Kat. číslo: 6165023
Dostupnost: -----
Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H pro excelentní mobilní telefon Huawei Ascend G620s. Oproti vyššímu modelu Amazing H+ se fólie Nillkin Amazing H liší opravdu jen v drobných maličkostech jako je mírně zvýšená tloušťka anebo ostřejší zakončení hran fólie z tvrzeného skla. Vlastnost a praktická funkčnost fólie Nillkin Amazing H zůstává nezměněná a stejně kvalitní. Fólie Nillkin Amazing H je tvořena hned několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek. Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle. Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu. Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot. Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,33mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu Huawei Ascend G620s. Fólii Nillkin Amazing H můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě malé ochranné fólie na zadní kameru telefonu Huawei Ascend G620s. Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H je stále o krok napřed.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H pro excelentní mobilní telefon Huawei Ascend G620s.

Oproti vyššímu modelu Amazing H+ se fólie Nillkin Amazing H liší opravdu jen v drobných maličkostech jako je mírně zvýšená tloušťka anebo ostřejší zakončení hran fólie z tvrzeného skla. Vlastnost a praktická funkčnost fólie Nillkin Amazing H zůstává nezměněná a stejně kvalitní.

Fólie Nillkin Amazing H je tvořena hned několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek. Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle.

Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu. Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot.

Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,33mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu Huawei Ascend G620s.

Fólii Nillkin Amazing H můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě malé ochranné fólie na zadní kameru telefonu Huawei Ascend G620s.

Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H je stále o krok napřed.

Vlastnosti ochranného tvrzeného skla Nillkin Amazing H:
  • Fólie se skládá z několika vrstev, tvrzené sklo a nanovstrtva pro pevnost a čitelnost.
  • Oleofobní vrstva proti otiskům prstů, silikonový nátěr jako ochrana proti vodě.
  • Díky pevnosti 9H zabraňuje fólie nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje.
  • Špičková technologie výroby přesně pro mobilní telefon Huawei Ascend G620s.

  • Obsah balení: ochranná fólie proti prasknutí Nillkin Amazing H pro mobilní telefon Huawei Ascend G620 S, dvě malé ochranné fólie na zadní kameru a aplikační sada: vlhčený ubrousek, suchý ubrousek, modrá elektrostatická fólie proti prachu, lepící pásek proti prachu, lepící pásek pro odlepení fólie, lešticí hadřík, průvodce instalací.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    05.05.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, mám dotaz zda tato folie z tvrzeného skla jde i na můj mobil Huawei G620s - L01 ( ne Ascend ). Pokud ano tak kdy bude naskladněno. Děkuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, telefony Huawei mají všechny označení Huawei Ascend a bohužel pro tento model tvrzené sklo ani zadné pouzdro nemáme. Pouze ochranná folie je skladem. Díky za vas dotaz
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web