Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Ambo flipové pouzdro s krytem pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)

Celly Ambo Samsung Galaxy S4 black   Celly Ambo Samsung Galaxy S4 otevřený   Celly Ambo Samsung Galaxy S4 stojánek  
Kat. číslo: 6095740
Výrobce: Celly
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro Celly Ambo pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 má nejedno unikátní řešení. Pouzdro Celly Ambo je v prvé řadě vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku stejně jako kniha. Pro vnější materiál pouzdra Celly Ambo byla zvolena ta nejkvalitnější umělá kůže s krásně zhrublou patinou, zatímco vnitřek tvoří jemná obrácená kůže s kvalitním prošitím a logem Celly. Uvnitř pouzdra Celly Ambo najdete kromě krytu pro smartphone Samsung Galaxy S4 i dvě kapsičky pro Vaše kreditní karty a jednu větší kapsu pro papírové bankovky. Fixace předního flipu pouzdra Celly Ambo je dokonale zajištěna koženým páskem s magnetem, který se přitáhne přesně na své místo na předním flipu. Potud by pouzdro Celly Ambo bylo běžným flipovým pouzdrem, ale opak je pravdou. Uvnitř pouzdra Celly Ambo najdete odolný polykarbonátový kryt přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S4 s pogumovanou povrchovou, který má ale tu zvláštnost, že je uchycen pomocí silných magnetů ke kožené konstrukci pouzdra. Díky tomu můžete kryt z pouzdra Celly Ambo vyjmout a vznikne Vám tak samostatný kryt, který prezentuje jiný způsob ochrany a nošení. Navíc má plastový kryt zadní část potaženou stejnou umělou kůží, což mu spolu s logem Celly dává jistý nádech luxusu. Samozřejmě, že kryt i samotné celé pouzdro Celly Ambo obsahuje veškeré otvory a výřezy pro ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Po vložení krytu do pouzdra Celly Ambo můžete díky magnetům vytvořit i velmi praktický stojánek pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Flipové pouzdro Celly Ambo spolu s krytem představuje precizní a chytré vlastnosti ochrany pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro Celly Ambo pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 má nejedno unikátní řešení.

Pouzdro Celly Ambo je v prvé řadě vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku stejně jako kniha. Pro vnější materiál pouzdra Celly Ambo byla zvolena ta nejkvalitnější umělá kůže s krásně zhrublou patinou, zatímco vnitřek tvoří jemná obrácená kůže s kvalitním prošitím a logem Celly.

Uvnitř pouzdra Celly Ambo najdete kromě krytu pro smartphone Samsung Galaxy S4 i dvě kapsičky pro Vaše kreditní karty a jednu větší kapsu pro papírové bankovky. Fixace předního flipu pouzdra Celly Ambo je dokonale zajištěna koženým páskem s magnetem, který se přitáhne přesně na své místo na předním flipu.

Potud by pouzdro Celly Ambo bylo běžným flipovým pouzdrem, ale opak je pravdou. Uvnitř pouzdra Celly Ambo najdete odolný polykarbonátový kryt přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S4 s pogumovanou povrchovou, který má ale tu zvláštnost, že je uchycen pomocí silných magnetů ke kožené konstrukci pouzdra.

Díky tomu můžete kryt z pouzdra Celly Ambo vyjmout a vznikne Vám tak samostatný kryt, který prezentuje jiný způsob ochrany a nošení. Navíc má plastový kryt zadní část potaženou stejnou umělou kůží, což mu spolu s logem Celly dává jistý nádech luxusu.

Samozřejmě, že kryt i samotné celé pouzdro Celly Ambo obsahuje veškeré otvory a výřezy pro ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Po vložení krytu do pouzdra Celly Ambo můžete díky magnetům vytvořit i velmi praktický stojánek pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Flipové pouzdro Celly Ambo spolu s krytem představuje precizní a chytré vlastnosti ochrany pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra s krytem Celly Ambo:
  • Vnější povrch z umělé kůže je doplněn vnitřní obrácnou kůží s fixací flipu koženým klipem.
  • Uvnitř pouzdra najdete dvě kapsičky o velikosti kreditní karty a jednu kapsu pro papírové bankovky.
  • Vnitřní kryt s pogumovaným povrchem drží na svém místě pomocí silných magnetů na zadní stěně.
  • Kryt lze z pouzdra jednoduše vyjmout a zadní část je navíc potažena umělou kůží pro stylový design.
  • Kryt obsahuje veškeré otvory pro ovládací prvky a lze z pouzdra vytvořit i velmi praktický stojánek.
  • Pouzdro je chytře a precizně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro s krytem Celly Ambo pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. AMBO290BK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web