Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Metallica silikonový kryt pro Apple iPhone 6 zlatá (gold)

USAMS Metallica Apple iPhone 6 gold   USAMS Metallica Apple iPhone 6 zepředu  
Kat. číslo: 6172560
Výrobce: USAMS
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Dokonalé silikonové pouzdro USAMS Metallica je vynikající a stylová ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Silikonové pouzdro USAMS Metallica je vyvedeno v jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Metallica byla zvolena TPU slitina s krásným zadním povrchem v imitaci broušeného hliníku. Proto ten název USAMS Metallica evokující kov na zadním krytu. Pouzdro USAMS Metallica zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Metallica je navíc vyrobeno v poměrně tenkém profilu materiálu, díky čemuž efektně doplňuje nádherný vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6. Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů jako je USAMS Metallica, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Metallica. Silikonový kryt USAMS Metallica sice klame tělem, ale o to víc je dokonalejší ochranou pro Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Dokonalé silikonové pouzdro USAMS Metallica je vynikající a stylová ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Silikonové pouzdro USAMS Metallica je vyvedeno v jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Metallica byla zvolena TPU slitina s krásným zadním povrchem v imitaci broušeného hliníku. Proto ten název USAMS Metallica evokující kov na zadním krytu.

Pouzdro USAMS Metallica zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Metallica je navíc vyrobeno v poměrně tenkém profilu materiálu, díky čemuž efektně doplňuje nádherný vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů jako je USAMS Metallica, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Metallica.

Silikonový kryt USAMS Metallica sice klame tělem, ale o to víc je dokonalejší ochranou pro Apple iPhone 6.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS Metallica:
  • Kvalitní silikonový kryt s TPU úpravou pro dokonalou ochranu smarphonu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Tenký profil se zadní stěnou evokující kov v podobě broušeného hliníku.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: TPU pouzdro USAMS Metallica pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. IP6JS03)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web