Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Noosy Nano SIM adaptér + Micro SIM adaptér bílá (white)

Noosy NanoSIM + MicroSIM white   Noosy NanoSIM + MicroSIM adaptéry   Noosy NanoSIM + MicroSIM nástroj   Noosy NanoSIM + MicroSIM použití  
Kat. číslo: 4020014
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Pokud vlastníte mobilní telefon, smarthone nebo tablet s jiným formátem SIM karty, než kterým aktuálně disponujete pak je Noosy Nano SIM adaptér určen právě pro Vás. Již podle názvu lze odvodit, že Noosy Nano SIM adaptér slouží k redukci všech dostupných formátů SIM karet na různé novější nebo starší formáty. V balení Noosy Nano SIM adaptéru najdete hned tři redukce a to konkrétně redukci z nanoSIM karty na microSIM kartu, dále hojně využívanou redukci z microSIM karty na klasický formát SIM karty miniSIM a v neposlední řadě pak redukci z nanoSIM karty na klasickou SIM kartu miniSIM. Díky Noosy adaptérům získáte tři komplexní redukce, které Vám pokryjí všechny používané druhy SIM karet. Přímo v balení Noosy Nano SIM adaptéru je přítomen ještě nástroj na vytahování SIM karet z bočních integrovaných slotů pro SIM karty například u populárních smartphonů Apple iPhone všech generací anebo Huawei Ascend Mate7, Huawei Ascend P7 apod. Noosy NanoSIM, microSIM a miniSIM adaptér je vyroben přesně a precizně pro každodenní praktické použití.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Pokud vlastníte mobilní telefon, smarthone nebo tablet s jiným formátem SIM karty, než kterým aktuálně disponujete pak je Noosy Nano SIM adaptér určen právě pro Vás. Již podle názvu lze odvodit, že Noosy Nano SIM adaptér slouží k redukci všech dostupných formátů SIM karet na různé novější nebo starší formáty.

V balení Noosy Nano SIM adaptéru najdete hned tři redukce a to konkrétně redukci z nanoSIM karty na microSIM kartu, dále hojně využívanou redukci z microSIM karty na klasický formát SIM karty miniSIM a v neposlední řadě pak redukci z nanoSIM karty na klasickou SIM kartu miniSIM.

Díky Noosy adaptérům získáte tři komplexní redukce, které Vám pokryjí všechny používané druhy SIM karet. Přímo v balení Noosy Nano SIM adaptéru je přítomen ještě nástroj na vytahování SIM karet z bočních integrovaných slotů pro SIM karty například u populárních smartphonů Apple iPhone všech generací anebo Huawei Ascend Mate7, Huawei Ascend P7 apod.

Noosy NanoSIM, microSIM a miniSIM adaptér je vyroben přesně a precizně pro každodenní praktické použití.

Vlastnosti Noosy Nano SIM adaptéru:
  • 1. redukce nano SIM karta / mini SIM karta (klasická SIM karta).
  • 2. redukce micro SIM karta / mini SIM karta (klasická SIM karta).
  • 3. redukce nano SIM karta / micro SIM karta (obě zmenšené SIM karty).
  • Nástroj pro vyjmutí SIM karty z boční zdířky integrovaného slotu SIM.
  • SIM adaptéry nijak neovlivňují funkce a vlastnosti SIM karty.

  • Obsah balení: adaptér Noosy Nano SIM, adaptér Noosy Micro SIM, adaptér Noosy Nano / Micro SIM, PIN nástroj na vyjmutí SIM karty.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web