Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SCR24 Style Cover Window flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual měděná (copper)

Sony SCR24 copper   Sony SCR24 z boku   Sony SCR24 otevřený  
Kat. číslo: 5095046
Výrobce: Sony
Barva: měděná (copper)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Sony SCR24 jako skvělá ochrana pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Stylové flipové pouzdro Sony SCR24 je vyrobeno, tak aby přesně kopírovalo nádherný vzhled mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale zároveň poskytovalo dokonalou ochranu. Celou vnější část pouzdra Sony SCR24 tvoří kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek je tvořen krásně jemným semišem. Mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual se do pouzdra Sony SCR24 instaluje tak, že se jeho zadní strana přiloží na vnitřní zadní stěnu pouzdra, která obsahuje patenvovanou samolepicí fólii. Díky tomuto řešení pouzdro Sony SCR24 doslova splyne se smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Samozřejmě, že pouzdro Sony SCR24 obsahuje veškeré výřezy a otvory jak pro konektory a tlačítka, tak i pro kameru s bleskem. Pouzdro Sony SCR24 tak za žádných okolností nesundáváte z mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual pryč. Pouzdro Sony SCR24 je plné chytrých řešení. Jedním z nich je i chytré okénko, tzv. Smart Window, které je zakryté průhlednou slídou a slouží k ovládání mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, i když máte zrovna zavřený přední flip. Vnitřek flipu je vybaven třemi tlumícími plochami, aby nemohlo dojít k poškrábání displeje a navíc obsahuje i NFC Tag, který Vám jednoduše stáhne speciální aplikaci pro chytré okénko. Můžete si tak nastavit specializované widgety, případně si nastavíte co chcete spustit a jak se okénko na flipu pouzdra Sony SCR24 má chovat. Spolupráce pouzdra Sony SCR24 se smartphonem Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual tak získá další rozměr. K tomu všemu najdete v balení pouzdra Sony Style Cover Window i speciální adaptér, drážku, pro dokovací stanici. Dock Sony DK48, tak můžete používat i v kombinaci mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual spolu s pouzdrem Sony SCR24. Originální flipové pouzdro Sony SCR24 je chytrý doplněk pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Sony SCR24 jako skvělá ochrana pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Stylové flipové pouzdro Sony SCR24 je vyrobeno, tak aby přesně kopírovalo nádherný vzhled mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale zároveň poskytovalo dokonalou ochranu. Celou vnější část pouzdra Sony SCR24 tvoří kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek je tvořen krásně jemným semišem. Mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual se do pouzdra Sony SCR24 instaluje tak, že se jeho zadní strana přiloží na vnitřní zadní stěnu pouzdra, která obsahuje patenvovanou samolepicí fólii. Díky tomuto řešení pouzdro Sony SCR24 doslova splyne se smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Samozřejmě, že pouzdro Sony SCR24 obsahuje veškeré výřezy a otvory jak pro konektory a tlačítka, tak i pro kameru s bleskem. Pouzdro Sony SCR24 tak za žádných okolností nesundáváte z mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual pryč.

Pouzdro Sony SCR24 je plné chytrých řešení. Jedním z nich je i chytré okénko, tzv. Smart Window, které je zakryté průhlednou slídou a slouží k ovládání mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, i když máte zrovna zavřený přední flip.

Vnitřek flipu je vybaven třemi tlumícími plochami, aby nemohlo dojít k poškrábání displeje a navíc obsahuje i NFC Tag, který Vám jednoduše stáhne speciální aplikaci pro chytré okénko. Můžete si tak nastavit specializované widgety, případně si nastavíte co chcete spustit a jak se okénko na flipu pouzdra Sony SCR24 má chovat. Spolupráce pouzdra Sony SCR24 se smartphonem Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual tak získá další rozměr.

K tomu všemu najdete v balení pouzdra Sony Style Cover Window i speciální adaptér, drážku, pro dokovací stanici. Dock Sony DK48, tak můžete používat i v kombinaci mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual spolu s pouzdrem Sony SCR24.

Originální flipové pouzdro Sony SCR24 je chytrý doplněk pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Vlastnosti originálního flipového pouzdra Sony SCR24:
  • Vnější umělá kůže doplněná o vnitřní jemný semiš a zezadu vyražené logo značky Sony.
  • Zadní vnitřní stěna pouzdra se pomocí samolepící fólie nalepí na zadní stranu smartphonu.
  • Pouzdro obsahuje všechny výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, ale i kameru s bleskem.
  • Flip pouzdra obsahuje chytré okénko Smart Window zakryté slídou pro ovládání mobilního telefonu.
  • Pomocí speciálních aplikací a specializovaných widgetů si plně nastavíte chování chytrého okénka.
  • Precizní a originální provedení přesně pro špičkové chytré mobilní telefony Sony Xperia Z3 a Xperia Z3 Dual.

  • Obsah balení: originální stylový kryt nebo-li flipové pouzdro Sony SCR24 Style Cover Window pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633, redukce pro dokovací stanici Sony DK48, jednoduchý popis instalace pouzdra Sony SCR24. (part no. 1287-5638.1) ... Poznámka: Díky delší krytce slotu pro nabíjení u smartphonu Sony Xperia Z3 Dual, lze tento model nabíjet výhradně s otevřeným flipem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    28.12.2015   |   Anonymní uživatel
    Šlo by to i na Sony Xperia Z1? Děkuji za odpověď
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pouzdro je určeno pouze pro model Xperia Z3.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web