Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Cyoo TPU silikonový kryt pro Huawei Ascend G6 LTE bílá průhledná (white transparent)

Cyoo TPU Huawei Ascend G6 LTE white   Cyoo TPU Huawei Ascend G6 LTE z boku   Cyoo TPU Huawei Ascend G6 LTE zepředu  
Kat. číslo: 6163090
Barva: bílá průhledná (white transparent)
Dostupnost: -----
Klasický silikonový kryt Cyoo TPU je ochranné pouzdro pro chytrý mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE. Silikonový kryt Cyoo TPU zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu, ale tlumí i rázy při případném pádu. Pouzdro Cyoo TPU je vyrobeno z odolné, ale zároveň velmi poddajné termoplastické slitiny. Pouzdro Cyoo TPU stačí jednoduše nasadit na smartphone Huawei Ascend G6 LTE a vše je během okamžiku hotovo. Kryt Cyoo TPU chrání zadní část, boční hrany, boční tlačítka a obsahuje veškeré výřezy pro konektory, reproduktor, ale i kameru s bleskem. Konstrukce pouzdra Cyoo TPU umožňuje plné ovládání, telefonování, nabíjení apod., aniž by se mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE musel vytahovat z krytu ven. Zakrytá boční tlačítka jsou nejen dokonale chráněna, ale s krytem Cyoo TPU máte i mnohem lepší ergonomii ovládání. Pouzdro Cyoo TPU je celé vyvedeno v nádherném designu s velmi příjemným hladkým povrchem, který ideálně doplňuje vzhled smartphonu Huawei Ascend G6 LTE. Silikonové pouzdro Cyoo TPU představuje levnou, ale dokonalou formu ochrany mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Klasický silikonový kryt Cyoo TPU je ochranné pouzdro pro chytrý mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE.

Silikonový kryt Cyoo TPU zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu, ale tlumí i rázy při případném pádu. Pouzdro Cyoo TPU je vyrobeno z odolné, ale zároveň velmi poddajné termoplastické slitiny. Pouzdro Cyoo TPU stačí jednoduše nasadit na smartphone Huawei Ascend G6 LTE a vše je během okamžiku hotovo.

Kryt Cyoo TPU chrání zadní část, boční hrany, boční tlačítka a obsahuje veškeré výřezy pro konektory, reproduktor, ale i kameru s bleskem. Konstrukce pouzdra Cyoo TPU umožňuje plné ovládání, telefonování, nabíjení apod., aniž by se mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE musel vytahovat z krytu ven.

Zakrytá boční tlačítka jsou nejen dokonale chráněna, ale s krytem Cyoo TPU máte i mnohem lepší ergonomii ovládání. Pouzdro Cyoo TPU je celé vyvedeno v nádherném designu s velmi příjemným hladkým povrchem, který ideálně doplňuje vzhled smartphonu Huawei Ascend G6 LTE.

Silikonové pouzdro Cyoo TPU představuje levnou, ale dokonalou formu ochrany mobilního telefonu Huawei Ascend G6 LTE.

Vlastnosti ochranného silikonového krytu Cyoo TPU:
  • Kryt z termoplastického uretanu pro ochranu zadní části a boků mobilního telefonu.
  • Kryt má dostupné všechny konektory, kameru, blesk a další potřebné ovládací prvky .
  • Jednoduchá instalace, u které se kryt pouze navlékne na mobilní telefon a již je chráněn.
  • Zakrytá boční tlačítka a krásně hladký povrch jako doplněk designu samotného smartphonu.
  • Ochranný kryt je vyroben přesně pro populární mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE.

  • Obsah balení: silikonvý ochranný kryt Cyoo TPU pro mobilní telefon Huawei Ascend G6 LTE / Huawei Ascend G6 4G / model Huawei Ascend G6-L11. ... Poznámka: Pouzdro nepasuje na klasickou verzi smartphonu Huawei Ascend G6 bez podpory LTE, konkrétně model G6-U10.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web