Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

AYANO Primo flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus černá (black)

AYANO Primo flipové pouzdro Apple iPhone 6 Plus black   AYANO Primo flipové pouzdro Apple iPhone 6 Plus zboku   AYANO Primo flipové pouzdro Apple iPhone 6 Plus zboku 2   AYANO Primo flipové pouzdro Apple iPhone 6 Plus stojánek   AYANO Primo flipové pouzdro Apple iPhone 6 Plus stojánek zezadu  
Kat. číslo: 6172607
Výrobce: AYANO
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Precizní flipové pouzdro AYANO Primo pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus je vkusné a technicky dokonalé. Pouzdro AYANO Primo je vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s důrazem na kvalitu provedení. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus je umístěn v odolném plastovém krytu, který je zezadu potažen již zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra AYANO Primo a vytváří tak elegantní uzavíratelný přední flip. Flip je u pouzdra AYANO Primo navíc obohacen o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus. V dolní části předního flipu se nachází magnetický pruh s chromovými prvky, které evokují seřazenou čtveřici tlačítek. Tento pruh slouží nejen k fixaci předního flipu pouzdra AYANO Primo, ale hlavně lze přes něj ovládat dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus. Ne náhodou je tento magnetický pruh umístěn přesně v místě, kde se na displeji dotykem například přijme nebo odmítne hovor. Pouzdro AYANO Primo se nemusí vůbec otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje, kdo Vám zrovna volá anebo abyste přijali či odmítli hovor apod. Pouzdro AYANO Primo chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. V pouzdře AYANO Primo máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus vytahovat ven. Z pouzdra AYANO Primo lze navíc vyobit i velice praktický stojánek. Stačí pouzdro AYANO Primo otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Apple iPhone 6 Plus je během okamžiku hotov. Flipové pouzdro AYANO Primo klade důraz na kvalitní dílenské zpracování s předním logem výrobce a dokonalým konstrukčním řešením.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Precizní flipové pouzdro AYANO Primo pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus je vkusné a technicky dokonalé.

Pouzdro AYANO Primo je vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s důrazem na kvalitu provedení. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus je umístěn v odolném plastovém krytu, který je zezadu potažen již zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra AYANO Primo a vytváří tak elegantní uzavíratelný přední flip. Flip je u pouzdra AYANO Primo navíc obohacen o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.

V dolní části předního flipu se nachází magnetický pruh s chromovými prvky, které evokují seřazenou čtveřici tlačítek. Tento pruh slouží nejen k fixaci předního flipu pouzdra AYANO Primo, ale hlavně lze přes něj ovládat dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus. Ne náhodou je tento magnetický pruh umístěn přesně v místě, kde se na displeji dotykem například přijme nebo odmítne hovor.

Pouzdro AYANO Primo se nemusí vůbec otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje, kdo Vám zrovna volá anebo abyste přijali či odmítli hovor apod. Pouzdro AYANO Primo chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. V pouzdře AYANO Primo máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus vytahovat ven.

Z pouzdra AYANO Primo lze navíc vyobit i velice praktický stojánek. Stačí pouzdro AYANO Primo otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Apple iPhone 6 Plus je během okamžiku hotov.

Flipové pouzdro AYANO Primo klade důraz na kvalitní dílenské zpracování s předním logem výrobce a dokonalým konstrukčním řešením.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra AYANO Primo:
  • Kombinace odolného plastového krytu a předního flipu se zavíráním do boku typu kniha.
  • Přední flip obsahuje průhledné okénko, ve kterém vidíte nejdůležitější informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Na předním flipu se nachází magnetický pruh s chromovými doplňky evokující efektní tlačítka.
  • Magnetický pruh slouží k fixaci flipu, ale také k ovládání dotykového displeje například při hovoru.
  • Díky své konstrukci se nemusí pouzdro otevríta a lze z pouzdra vytvořit velmi praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování s technickou dokonalostí přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem AYANO Primo pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. IP6-L-PRI-BK-NON)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web