Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax KingKong plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem černá (black)

Remax KingKong USB kabel Apple Lightning konektor black   Remax KingKong USB kabel Apple Lightning konektor iPhone   Remax KingKong USB kabel Apple Lightning konektor USB   Remax KingKong USB kabel Apple Lightning konektor krabička  
Kat. číslo: 6173092
Výrobce: Remax
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Plochý USB kabel Remax KingKong s vynikajícím Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple. USB kabel Remax KingKong je plný unikátních řešení, které nemají na našem trhu obdoby. Prvně je to samotné provedení kabelu Remax KingKong, jehož tělo je v plochém profilu s vroubkovaným povrchem s vyšší odolností a nemožností zamotat se do sebe. Za druhé je to provedení, jak USB konektoru, tak i Lightning konektoru, které mají kovový kryt s luxusním tmavě chromovým povrchem. Navíc USB konektor je v tzv, oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor kabelu Remax KingKong do USB portu, vždy je to správně a plně funkční. V neposlední řadě charakterizuje USB kabel Remax KingKong unikátní vlastnost a tou je vůně. Ano kabel Remax KingKong není plast s nepříjemných zápachem, ale jeho tělo je napuštěna příjemnou vůní inspirovanou značkou Chanel. Nabíjejte, synchronizujte a nechte okolí přivonět ke kabelu Remax KingKong a ohromíte jistě každého.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Plochý USB kabel Remax KingKong s vynikajícím Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple.

USB kabel Remax KingKong je plný unikátních řešení, které nemají na našem trhu obdoby. Prvně je to samotné provedení kabelu Remax KingKong, jehož tělo je v plochém profilu s vroubkovaným povrchem s vyšší odolností a nemožností zamotat se do sebe. Za druhé je to provedení, jak USB konektoru, tak i Lightning konektoru, které mají kovový kryt s luxusním tmavě chromovým povrchem.

Navíc USB konektor je v tzv, oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor kabelu Remax KingKong do USB portu, vždy je to správně a plně funkční.

V neposlední řadě charakterizuje USB kabel Remax KingKong unikátní vlastnost a tou je vůně. Ano kabel Remax KingKong není plast s nepříjemných zápachem, ale jeho tělo je napuštěna příjemnou vůní inspirovanou značkou Chanel.

Nabíjejte, synchronizujte a nechte okolí přivonět ke kabelu Remax KingKong a ohromíte jistě každého.

Vlastnosti plochého USB kabelu Remax KingKong:
  • Na jedné straně kabelu oboustranný USB konektor do USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající oboustranný Apple Lightning konektor.
  • Plochý profil kabelu s vroubkovaným povrchem napuštěný vůní Chanel.
  • Pevně zatavené konektory s kovovým krytem a tmavě chromovým porvchem.
  • Unikátní a precizní USB kabel Remax s dostatečnou délkou 1 metr.

  • Kompatibilita: Plochý USB kabel Remax KingKong je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety Apple s Lightning konektorem včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel Remax KingKong s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web