Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SBH80 Bluetooth Stereo Headset bílá (white)

Sony SBH80 Bluetooth Stereo Headset white   Sony SBH80 sluchátka   Sony SBH80 jednotka   Sony SBH80 krabička  
Kat. číslo: 5097077
Výrobce: Sony
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Prémiový originální Stereo Bluetooth Headset Sony SBH80 pro ten nejkvalitnější poslech zastřešený vynikajícím ikonickým designem. Bluetooth Stereo Headset Sony SBH80 byl navržen tak, aby jej bylo možné používat celý den, při jakékoliv příležitosti a za jákoliv situace. Tomu všemu je uzpůsobena nejen konstrukce, ale i komfort nošení a jednoduchost ovládání. Začněme, ale u kvality zvuku Bluetooth sluchátek Sony SBH80. Tyt totiž disponují aptX audio kodekem a HD Voice mikrofonem, to má za následek, že Sony SBH80 poskytuje neskutečně kvalitní bezdrátový přenos hudby a zároveň kříšťálově čistý přenos hlasu. Oboje je v dokonalé symbióze. Samotné sluchátka s ultra pohodlnými špunty do uší, v sobě obsahují tu nejpokročilejší technologii HD mikro dynamických měničů se speciálně vyrobenými dvouvrstvými reproduktory z vysokopevnostní slitiny hořčíku. Se sluchátky Sony SBH80 získáte vyšší rozsah zvuku, než jste běžně zvyklí. Získáte hluboké basy, jasné středy a ostré výšky, bohatý zvuk, který nemá konkurenci. Celková konstrukce Bluetooth stereo headsetu Sony SBH80 je vyrobena v jednoduchém drátovém systému s pohodlným zákrčníkem a dvěma ovladači umístěnými na každé straně audio kabelu. Po pravé straně budete mít ovladač hovorů a hlasistosti, zatímco na levé straně se nachází ovladač hudby tj. přehrávání/pauza a přeskakování skladeb. Díky tomu se sluchátka Sony SBH80 jednoduše ovládájí a nikdy si nespletete Vámi požadovaný úkon. Stereo headset Sony SBH80 můžete párovat buď klasicky manuálně pomocí Bluetooth, tak jak jste zvyklí u svého telefonu anebo jednoduše pomocí pokročilí One Touch dotykové technologii NFC. Technickou vyspělost dokazují sluchátka Sony SBH80 v podobě multipoint bezdrátovému připojení ke dvěma přístrojům současně v jeden okamžik, můžete tak propojit současně například chytrý mobilní telefon a tablet. Za zmínku jistě navíc stojí i možnost upozornění na příchozí hovor jemnými vibracemi, můžete tak mít mobilní telefon ztišený a sluchátka Sony SBH80 Vás takto diskrétně upozorní. Zabudovaná baterie LiIon 125mAh je nabíjena pomocí microUSB konektoru a udrží headset Sony SBH80 v provozu až 27 dní. Originální, kvalitní a precizní zpracování je u stereo sluchátek Sony SBH80 samozřejmostí, vyžadujte to nejlepší od Sony.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prémiový originální Stereo Bluetooth Headset Sony SBH80 pro ten nejkvalitnější poslech zastřešený vynikajícím ikonickým designem.

Bluetooth Stereo Headset Sony SBH80 byl navržen tak, aby jej bylo možné používat celý den, při jakékoliv příležitosti a za jákoliv situace. Tomu všemu je uzpůsobena nejen konstrukce, ale i komfort nošení a jednoduchost ovládání.

Začněme, ale u kvality zvuku Bluetooth sluchátek Sony SBH80. Tyt totiž disponují aptX audio kodekem a HD Voice mikrofonem, to má za následek, že Sony SBH80 poskytuje neskutečně kvalitní bezdrátový přenos hudby a zároveň kříšťálově čistý přenos hlasu. Oboje je v dokonalé symbióze.

Samotné sluchátka s ultra pohodlnými špunty do uší, v sobě obsahují tu nejpokročilejší technologii HD mikro dynamických měničů se speciálně vyrobenými dvouvrstvými reproduktory z vysokopevnostní slitiny hořčíku. Se sluchátky Sony SBH80 získáte vyšší rozsah zvuku, než jste běžně zvyklí. Získáte hluboké basy, jasné středy a ostré výšky, bohatý zvuk, který nemá konkurenci.

Celková konstrukce Bluetooth stereo headsetu Sony SBH80 je vyrobena v jednoduchém drátovém systému s pohodlným zákrčníkem a dvěma ovladači umístěnými na každé straně audio kabelu.

Po pravé straně budete mít ovladač hovorů a hlasistosti, zatímco na levé straně se nachází ovladač hudby tj. přehrávání/pauza a přeskakování skladeb. Díky tomu se sluchátka Sony SBH80 jednoduše ovládájí a nikdy si nespletete Vámi požadovaný úkon.

Stereo headset Sony SBH80 můžete párovat buď klasicky manuálně pomocí Bluetooth, tak jak jste zvyklí u svého telefonu anebo jednoduše pomocí pokročilí One Touch dotykové technologii NFC.

Technickou vyspělost dokazují sluchátka Sony SBH80 v podobě multipoint bezdrátovému připojení ke dvěma přístrojům současně v jeden okamžik, můžete tak propojit současně například chytrý mobilní telefon a tablet.

Za zmínku jistě navíc stojí i možnost upozornění na příchozí hovor jemnými vibracemi, můžete tak mít mobilní telefon ztišený a sluchátka Sony SBH80 Vás takto diskrétně upozorní. Zabudovaná baterie LiIon 125mAh je nabíjena pomocí microUSB konektoru a udrží headset Sony SBH80 v provozu až 27 dní.

Originální, kvalitní a precizní zpracování je u stereo sluchátek Sony SBH80 samozřejmostí, vyžadujte to nejlepší od Sony.

Vlastnosti Stereo Bluetooth headsetu Sony SBH80:
  • Bluetooth 3.0, profily HFP 1.6 HD Ready, A2DP, AVRCP, auto párování, dosah 10m.
  • Manuální párování Bluetooth anebo One Touch dotykem pomocí NFC.
  • Kodek aptX pro bezdrátový přenost a HD Voice pro hlasový mikrofon.
  • Multipoint technologie pro připojení dvou zařízení současně v jeden okamžik.
  • Zabudovaná baterie LiIon 125mAh, nabíjení přes microUSB konektor.
  • Pohotovostní doba 650 hodin, doba hovoru 9 hodin, doba přehrávání 6 hodin.
  • Tlačítko zapnutí a dva ovladače jeden pro hovory a druhý pro hudbu.
  • Hovory Příjem/Zavěšení, +/- Hlasitost. Hudba Přehrávání/Pauza, Další/Předchozí skladba.

  • Technická specifikace sluchátek Sony SBH80:
  • Reproduktry 5,8mm dynamické. Sluchátka do uší.
  • Špunty do uší s akustickým utěsněním pro nerušený poslech.
  • Impedance 15 ohmů. Duální mikrofon MEMS.
  • Výkon 100dBA / 1kHz. Frekvenční rozsah 10 - 20000 Hz.

  • Kompatibilita: Stereo sluchátka Sony SBH80 jsou kompatibilní s mobilními telefony a tablety vybavenými Bluetooth bezdrátovou technologií. Ovladače na kabelu Stereo Bluetooth headsetu Sony SBH80 bezproblémově fungují s chytrými mobilními telefony a tablety s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich a výše. Dále je možná podpora i dalších operačních systémů Apple iOS, Windows Phone, stolní PC s Windows a AppleOS, případně další dedikované uživatelské systémy jako je BlackBerry, Nokia apod.

    Rozměry: neurčitý tvar kabelu a sluchátek
    Hmotnost: 15,8 g

    Obsah balení: Stereo Bluetooth sluchátka Sony SBH80, USB kabel s microUSB konektorem, čtyři páry špuntů do uší různých velikostí, manuál. (part no. 1288-0981.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web