Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Muvit miniGEL silikonové pouzdro pro Sony Xperia L černá (black)

Muvit miniGEL Sony Xperia L black   Muvit miniGEL Sony Xperia L zepředu  
Kat. číslo: 6115440
Výrobce: Muvit
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Silikonový ochranný kryt Muvit miniGEL je ochrana pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia L. Silikonové pouzdro Muvit miniGEL je vyrobeno pro větší odolnost mobilního telefonu Sony Xperia L. Tuto odolnost zajišťuje samotná konstrukce pouzdra Muvit miniGEL, kdy je tímto krytem chráněna jak zadní část smartphonu Sony Xperia L, tak dokonce i boční hrany. Zvolený silikonový materiál s gelovou úpravou, pak zajistí právě zmíněnou odolnost a to jak proti poškrábání, tak částečně i proti případným rázům. Kryt Muvit miniGEL je řešen tak, že se mobilní telefon Sony Xperia L nemusí vůbec vytahovat ven, máte k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, tlačítka, reproduktory ale i kameru s bleskem. Instalace Sony Xperia L do silikonového pouzdra Muvit miniGEL je pak jednoduchá, stačí pouze smartphone do krytu nacvaknout a vše je hotovo. Zajímavým vzhledovým doplněk pouzdra Muvit miniGEL jsou krásně průhledné boční hrany, zatímco zadní stěna je v efektním matném provedení. Samozřejmostí je precizní a dokonalé provedení pouzdra Muvit miniGEL a i díky tomu se značka Muvit pyšní certifikací Made for Xperia udělenou přímo společností Sony.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Silikonový ochranný kryt Muvit miniGEL je ochrana pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia L.

Silikonové pouzdro Muvit miniGEL je vyrobeno pro větší odolnost mobilního telefonu Sony Xperia L. Tuto odolnost zajišťuje samotná konstrukce pouzdra Muvit miniGEL, kdy je tímto krytem chráněna jak zadní část smartphonu Sony Xperia L, tak dokonce i boční hrany. Zvolený silikonový materiál s gelovou úpravou, pak zajistí právě zmíněnou odolnost a to jak proti poškrábání, tak částečně i proti případným rázům.

Kryt Muvit miniGEL je řešen tak, že se mobilní telefon Sony Xperia L nemusí vůbec vytahovat ven, máte k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, tlačítka, reproduktory ale i kameru s bleskem. Instalace Sony Xperia L do silikonového pouzdra Muvit miniGEL je pak jednoduchá, stačí pouze smartphone do krytu nacvaknout a vše je hotovo.

Zajímavým vzhledovým doplněk pouzdra Muvit miniGEL jsou krásně průhledné boční hrany, zatímco zadní stěna je v efektním matném provedení.

Samozřejmostí je precizní a dokonalé provedení pouzdra Muvit miniGEL a i díky tomu se značka Muvit pyšní certifikací Made for Xperia udělenou přímo společností Sony.

Vlastnosti ochranného krytu Muvit miniGEL:
  • Ochranné pouzdro ve formě silikonového krytu s gelovou povrchovou úpravou.
  • Silikonové pouzdro chrání před poškrábání a měnšímy rázy jak zadní stěnu, tak i boky.
  • V krytu jsou k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, tlačítka i kamera s bleskem.
  • Krásný až podmanivý vzhled s bočními pruhlednými hranami a zadní matnou stěnou.
  • Pouzdro má certifikaci Made for Xperia a je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Sony Xperia L.

  • Obsah balení: ochranné silikonové pouzdro Muvit miniGEL pro mobilní telefon Sony Xperia L C2105. (part no. SESKI0020)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web