Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALCATEL ONE TOUCH POP C7 7041D růžová (hot pink)

Alcatel One Touch Pop C7 hot pink   Alcatel One Touch Pop C7 z boku   Alcatel One Touch Pop C7 zezadu  
Kat. číslo: 1010121
Barva: růžová (hot pink)
Dostupnost: -----
Skvěle zpracovaný smartphone Alcatel One Touch Pop C7 se skvěle vyladěným operačním systémem Android. Již tradičně Vás jistě potěší integrace Dual Sim funkce, která umožňuje současný provoz dvou SIM karet v jeden okamžik. Není tak nic jednoduššího, než být na příjmu na obou SIM kartách a zároveň se nechat unášet skvělou výbavou chytrého mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C7. Nadprůměrně velký 5 palcový kapacitní dotykový displej s rozlišením 854 x 480 bodů má netradiční oleofobní úpravu proti zanechávání otisků prstů na displeji. Vyladěný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je poháněn čtyřjádrovým 1,3GHz procesorem s dostatečnou podporou 512MB RAM paměti a 4GB vnitřní paměti s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty. Samozřejmostí je, že lze Alcatel One Touch Pop C7 připojit k internetu a to nejjednodušeji buď pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo rychlým datovým spojením v rámci 3G sítě. Multimediální výbava je u modelu Alcatel One Touch Pop C7 prezentována především skvělou 5MPx kamerou s LED bleskem a množstvím nastavení s možností fotit i natáčet video v HD rozlišení. Dále vepředu najdete VGA kameru pro videdohovory, integrované stereo FM rádio s RDS, pokročilé vylepšení zvuku HD Voice a množství aplikací, které lze spravovat pomocí obchodu Google Play. Konektivitu chytrého mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C7 zajišťuje bezdrátové spojení Bluetooth, nahoře umístěný audio konektor 3,5mm a spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Pro orientaci v terénu pak slouží kvalitní GPS navigace. Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1900mAh udrží mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C7 v provozu až 22 dní. Klasický zaoblený a krásně tenký design telefonu Alcatel One Touch Pop C7 je podpořen zadním jemně pogumovaným krytem s decentním perlěťovým efektem měnící se barvy. Neodmyslytelná přípona v názvu smatphonu Alcatel One Touch Pop C7 7041D značí, že se jedná o Dual Sim provedení a nespletete si jej s jinou verzí stejného modelu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Skvěle zpracovaný smartphone Alcatel One Touch Pop C7 se skvěle vyladěným operačním systémem Android.

Již tradičně Vás jistě potěší integrace Dual Sim funkce, která umožňuje současný provoz dvou SIM karet v jeden okamžik. Není tak nic jednoduššího, než být na příjmu na obou SIM kartách a zároveň se nechat unášet skvělou výbavou chytrého mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C7.

Nadprůměrně velký 5 palcový kapacitní dotykový displej s rozlišením 854 x 480 bodů má netradiční oleofobní úpravu proti zanechávání otisků prstů na displeji.

Vyladěný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je poháněn čtyřjádrovým 1,3GHz procesorem s dostatečnou podporou 512MB RAM paměti a 4GB vnitřní paměti s možností rozšíření pomocí microSDHC paměťové karty.

Samozřejmostí je, že lze Alcatel One Touch Pop C7 připojit k internetu a to nejjednodušeji buď pomocí bezdrátové sítě WiFi anebo rychlým datovým spojením v rámci 3G sítě.

Multimediální výbava je u modelu Alcatel One Touch Pop C7 prezentována především skvělou 5MPx kamerou s LED bleskem a množstvím nastavení s možností fotit i natáčet video v HD rozlišení. Dále vepředu najdete VGA kameru pro videdohovory, integrované stereo FM rádio s RDS, pokročilé vylepšení zvuku HD Voice a množství aplikací, které lze spravovat pomocí obchodu Google Play.

Konektivitu chytrého mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C7 zajišťuje bezdrátové spojení Bluetooth, nahoře umístěný audio konektor 3,5mm a spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Pro orientaci v terénu pak slouží kvalitní GPS navigace.

Vyjímatelná LiIon baterie o kapacitě 1900mAh udrží mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C7 v provozu až 22 dní. Klasický zaoblený a krásně tenký design telefonu Alcatel One Touch Pop C7 je podpořen zadním jemně pogumovaným krytem s decentním perlěťovým efektem měnící se barvy.

Neodmyslytelná přípona v názvu smatphonu Alcatel One Touch Pop C7 7041D značí, že se jedná o Dual Sim provedení a nespletete si jej s jinou verzí stejného modelu.

Technická specifikace mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C7 7041D:
  • DualSIM: režim provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby
  • Operační systém: Android 4.2 Jelly Bean, nádstavba Alcatel UI
  • Procesor: Quad Core, 1,3 GHz, MediaTek MT6582M, Cortex-A7, ARMv7, ARM Mali-400MP2 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS, 5 palců, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev, Oleofobní vrstva
  • Paměť: 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměť (pro uživatele volné cca 2 GB), slot pro paměťovou kartu microSDHC / microSDXC
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmové WCDMA/3G (HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5,76Mbps), dva sloty pro microSIM kartu
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (EDR, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, zoom, autofocus, detekce obličeje, HDR, panorama, záznam videa v HD rozlišení 720p, přední 0,3MPx kamera
  • Baterie: integrovaná Li-Ion 1900 mAh, doba hovoru 500 minut, pohotovostní doba 540 hodin
  • Další vlastnosti: pohybové čidlo, světelné čidlo, čidlo přiblížení, FM rádio, socíální sítě, veškeré služby Google, obchod Google Play, YouTube, apod.

  • Rozměry: 141 x 71,8 x 9,9 mm
    Hmotnost: 162 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Alcatel One Touch 7041D Pop C7, baterie LiIon 1900mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál, záruční list. (part no. 7041D-2GALCZ1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web