Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG i9301 GALAXY S3 NEO + OCHRANNÝ KRYT BUGATTI CLIPONCOVER bílá (ceramic white)

Samsung Galaxy S3 Neo ceramic white   Samsung Galaxy S3 Neo z boku   Samsung Galaxy S3 Neo z boku 2   Samsung Galaxy S3 Neo ze strany   Samsung Galaxy S3 Neo zezadu  
Kat. číslo: 1080556
Barva: bílá (ceramic white)
Dostupnost: -----
Inovovaný populární smartphone Samsung Galaxy S3 Neo je více než důstojným nástupcem. Mobilní telefon Samsung Galaxy S3 Neo se od původní verze liší drobnými, ale o to důležitějšími zlepšeními. Prvně je to jistě použití novějšího operačního systému Android 4.4 KitKat spolu s inovovaným uživatelským rozhraním TouchWiz. Najdete v něm nové funkce, kterými jsou například Smart Stay režim sledování očí, přímé volání kontaktu, inteligentní upozonění na událost, AllShar Cast a Play pro bezdrátové spojení a tak dále. Vše můžete organizovat přes obchody Google Play anebo Galaxy Apps. Dalším nezanedbatelným pokrokem modelu Samsung Galaxy S III Neo je procesor a paměť. Aby operační systém běžel co nejplynuleji disponuje smartphone Samsung Galaxy S3 Neo novějším čtyřjádrovým 1,4GHz procesorem, který je podpořen větší 1,5GB RAM pamětí a 16GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Výkon mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 Neo oceníte především u multitaskingu, Pop Up Play funkci apod. Co zůstalo zachováno u Samsungu Galaxy S3 Neo je doslova skvělý 4,8 palcový kapacitní dotykový Super AMOLED displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Tohle provedení a parametry znamenají, že je na chytrém mobilním telefonu Samsung Galaxy S3 Neo radot pracovat, hrát hry, psát anebo telefonovat, prostě dělat cokoliv. Multimediální výbavě mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 Neo dominuje již tradičně skvělá 8MPx kamera se silným LED bleskem, možností autofocusu, zoomu a s množstvím nastavení a funkcí. Kamera umí nejen fotit, ale také natáčet video a to dokonce ve vysokém FullHD rozlišení. Přední 1,9MPx kamera pak zvládá video hovory v HD rozlišení a velice kvalitní selfie fotky. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III Neo lze na internet připojit nejen přes bezdrátovou síť WiFi, ale také přes rychlé datové přenosy v rámci 3G sítě v pásmu HSDPA. Pokud budete chtít propojit bezdrátové příslušenství, tak to Vám umožní Bluetooth technologie. Inovativní a jednoduchá NFC technologie pak zpřístupním jediným dotykem například platby anebo párování. Celkovou konektivitu doplňuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky případně USB kabelu. Z dalších zajímavých funkcí stojí jistě ještě za zmínku populární FM rádio s RDS pro Váš poslech oblíbené rozhlasové stanice anebo populární GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS. Vyjímatelná LiIon baterie o zvýšené kapacitě 2100mAh udrží smartphone Samsung Galaxy S3 Neo v provozu až 14 dní. Samozřejmě, že zůstal zachován původní nádherný vzhled smartphonu Samsung Galaxy S3 Neo s krásně zakulaceným designem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Inovovaný populární smartphone Samsung Galaxy S3 Neo je více než důstojným nástupcem. Mobilní telefon Samsung Galaxy S3 Neo se od původní verze liší drobnými, ale o to důležitějšími zlepšeními.

Prvně je to jistě použití novějšího operačního systému Android 4.4 KitKat spolu s inovovaným uživatelským rozhraním TouchWiz. Najdete v něm nové funkce, kterými jsou například Smart Stay režim sledování očí, přímé volání kontaktu, inteligentní upozonění na událost, AllShar Cast a Play pro bezdrátové spojení a tak dále. Vše můžete organizovat přes obchody Google Play anebo Galaxy Apps.

Dalším nezanedbatelným pokrokem modelu Samsung Galaxy S III Neo je procesor a paměť. Aby operační systém běžel co nejplynuleji disponuje smartphone Samsung Galaxy S3 Neo novějším čtyřjádrovým 1,4GHz procesorem, který je podpořen větší 1,5GB RAM pamětí a 16GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty. Výkon mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 Neo oceníte především u multitaskingu, Pop Up Play funkci apod.

Co zůstalo zachováno u Samsungu Galaxy S3 Neo je doslova skvělý 4,8 palcový kapacitní dotykový Super AMOLED displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Tohle provedení a parametry znamenají, že je na chytrém mobilním telefonu Samsung Galaxy S3 Neo radot pracovat, hrát hry, psát anebo telefonovat, prostě dělat cokoliv.

Multimediální výbavě mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 Neo dominuje již tradičně skvělá 8MPx kamera se silným LED bleskem, možností autofocusu, zoomu a s množstvím nastavení a funkcí. Kamera umí nejen fotit, ale také natáčet video a to dokonce ve vysokém FullHD rozlišení. Přední 1,9MPx kamera pak zvládá video hovory v HD rozlišení a velice kvalitní selfie fotky.

Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III Neo lze na internet připojit nejen přes bezdrátovou síť WiFi, ale také přes rychlé datové přenosy v rámci 3G sítě v pásmu HSDPA. Pokud budete chtít propojit bezdrátové příslušenství, tak to Vám umožní Bluetooth technologie. Inovativní a jednoduchá NFC technologie pak zpřístupním jediným dotykem například platby anebo párování.

Celkovou konektivitu doplňuje nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka anebo spodní microUSB konektor pro připojení nabíječky případně USB kabelu. Z dalších zajímavých funkcí stojí jistě ještě za zmínku populární FM rádio s RDS pro Váš poslech oblíbené rozhlasové stanice anebo populární GPS navigace s podporou A-GPS a GLONASS.

Vyjímatelná LiIon baterie o zvýšené kapacitě 2100mAh udrží smartphone Samsung Galaxy S3 Neo v provozu až 14 dní.

Samozřejmě, že zůstal zachován původní nádherný vzhled smartphonu Samsung Galaxy S3 Neo s krásně zakulaceným designem.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy S III Neo:
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nádstavba Samsung TouchWiz
  • Procesor: Quad Core 1,4 GHz, Qualcomm MSM8228 Snapdragon, ARMv7, Cortex-A7, Adreno 305 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, Super AMOLED, 4,8 palce, HD rozlišení 720 x 1280 bodů, 16 miliónů barev
  • Paměť: 1,5 GB RAM, 16 GB vnitřní paměť (cca 12 GB pro uživatelská data), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmové GSM (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmové 3G/WCDMA (HSDPA 21Mbps, HSUPA 5,76Mbps), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm, DLNA,NFC
  • GPS: vestavěný GPS modul, podpora A-GPS, GLONASS, digitální kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, autofocus, zoom, natáčení videa ve FullHD rozlišení 1080p, přední kamera 1,9 MPx, video HD rozlišení 720p
  • Baterie: vyjímatelná LiIon 2100 mAh, doba hovoru 14 hodin, pohotovostní doba 330 hodin
  • Senzory: akcelerometr, snímač zrychlení, geomagnetický snímač, snímač vzdálenosti, gyroskop, světelný senzor, senzor RGB
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, podpora S-View, Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Galaxy Apps, Samsung Huby, Home Sync apod.

  • Rozměry: 136,6 x 70,7 x 8,6 mm
    Hmotnost: 132 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung i9301i Galaxy S III Neo, baterie LiIon 2100 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, manuál Samsung GT-i9301i Galaxy S3 Neo.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    05.08.2015   |   Anonymní uživatel
    Pokouším se koupit jeden telefon Samsung 19301 Galaxy S3 Neo, včetně pouzder, který máte právě v akci za 5.199,- , ale nějak Váš košík nefunguje. Můžete mi pomoci? Děkuji. Valeš Jan
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, netušíme v čem je problém, objednávky nám normálně chodí. Pokud se Vám objednávka nedaří, zašlete ji emailem na info@1m.cz.
    01.12.2014   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, prosím vás chtěla bych se optat zda se jedná o m. telefon cz.distribuce ? Děkuji za odpověď. Hamáčková Markéta
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, máme pouze telefony z ČR dristribuce. Díky za váš dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web