Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony MBH20 Bluetooth Headset černá (black)

Sony MBH20 black   Sony MBH20 zepředu   Sony MBH20 zezadu   Sony MBH20 zezadu 2   Sony MBH20 z boku   Sony MBH20 z boku 2   Sony MBH20 balení   Sony MBH20 krabička   Sony MBH20 použití  
Kat. číslo: 5098090
Výrobce: Sony
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Jednoduchý Bluetooth headset Sony MBH20 pro jednoduchá volání pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. Bluetooth headset Sony MBH20 se vyznačuje svou jednoduchostí, jelikož je určen především pro snadné bezdrátové spojení při telefonování. Jediným multifunkčním tlačítkem můžete přijmout hovor, odmítnout hovor, přepojit hovor anebo zapnout Bluetooth headset Sony MBH20. Navíc díky Bluetooth profilu A2DP můžete s bezdrátovým headsetem Sony MBH20 poslouchat hudbu, povely navigace z telefonu, internetová rádia a další audio přehrávky. Vícenásobné spojení Multipoint pak umožní spojit Bluetooth headset Sony MBH20 nejen s mobilním telefonem, ale současně například i s tabletem. Vnitřní baterie bezdrátového sluchátka Sony MBH20 jej udrží v provozu až 13 dní a lze ji nabíjet standardizovaným microUSB konektorem. Dlouhá doba výdrže je v souladu s extrémně pohodlným silikonovým nástavcem do ucha, ale také v celkově nízké hmotnosti Bluetooth headsetu Sony MBH20. Nebudete ani tušit, že nějaký Bluetooth headset vůbec používáte a máte jej v uchu. Zbavte se drátů ve velkém stylu s Bluetooth headsetem Sony MBH20, který je špičková volba za nízkou cenu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchý Bluetooth headset Sony MBH20 pro jednoduchá volání pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

Bluetooth headset Sony MBH20 se vyznačuje svou jednoduchostí, jelikož je určen především pro snadné bezdrátové spojení při telefonování. Jediným multifunkčním tlačítkem můžete přijmout hovor, odmítnout hovor, přepojit hovor anebo zapnout Bluetooth headset Sony MBH20. Navíc díky Bluetooth profilu A2DP můžete s bezdrátovým headsetem Sony MBH20 poslouchat hudbu, povely navigace z telefonu, internetová rádia a další audio přehrávky.

Vícenásobné spojení Multipoint pak umožní spojit Bluetooth headset Sony MBH20 nejen s mobilním telefonem, ale současně například i s tabletem. Vnitřní baterie bezdrátového sluchátka Sony MBH20 jej udrží v provozu až 13 dní a lze ji nabíjet standardizovaným microUSB konektorem. Dlouhá doba výdrže je v souladu s extrémně pohodlným silikonovým nástavcem do ucha, ale také v celkově nízké hmotnosti Bluetooth headsetu Sony MBH20. Nebudete ani tušit, že nějaký Bluetooth headset vůbec používáte a máte jej v uchu.

Zbavte se drátů ve velkém stylu s Bluetooth headsetem Sony MBH20, který je špičková volba za nízkou cenu.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Sony MBH20:
  • Bluetooth 3.0, dosah 10 metrů, profily HFP v1.6 HD Ready, A2DP v1.2, HSP v1.2.
  • Vícenásobné Multipoint připojení více zařízení současně v jeden okamžik.
  • Multifunkční tlačítko: Zapínán/Vypínání, Přijmutí/Ukončení hovoru.
  • LiIon baterie 80mAh, nabíjení pomocí standardního microUSB konektoru.
  • Pohotovostní doba 300 hodin, Doba hovoru 7 hodin, Přehrávání 5 hodin.

  • Rozměry: 45,5 x 17 x 8,5 mm
    Hmotnost: 8 g

    Kompatibilita: všechny mobilní telefony, chytré mobilní telefony, smartphone, tablety, notebooky, PC, přehrávače apod. s podporou bezdrátové technologie Bluetooth.

    Obsah balení: Bluetooth headset Sony MBH20, silikonový nástavec do ucha, USB kabel s microUSB konektorem, manuály Sony MBH20. (part no. 1287-3913.3)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web