Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia HD-10 bezdrátový adaptér pro vzdálený displej od společnosti Microsoft bílá (white)

Microsoft HD-10 white   Microsoft HD-10 zeshora   Microsoft HD-10 zespodu   Microsoft HD-10 konektory   Microsoft HD-10 použití   Microsoft HD-10 krabička  
Kat. číslo: 5038075
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Adaptér Nokia HD-10 umožňuje jednoduché sdílení obrazovky nově již pod taktovkou společnosti Microsoft. Adaptér Nokia HD-10 je vyveden v jednoduchém kulatém designu, který dodává punc elegance. Samotná základna obsahuje dva konektory a to HDMI konektor pro propojení adaptéru Nokia HD-10 s Vaší televizí a standardizovaný microUSB konektor pro napájení. K propojení adaptéru Microsoft HD-10 například s chytrým mobilním telefonem Lumia slouží jednoduše bezdrátová síť WiFi. Samozřejmě, že je adaptér Microsoft HD-10 multiplatformní, tzn. funguje se smarpthony nebo tablety jiných značek, které disponují certifikací Miracast. Aby propojení s bezdrátovým adaptérem Microsoft HD-10 bylo ještě jednodušší, najdete v balení tzv. NFC disk, kterého se stačí pouze dotknout mobilním telefonem s NFC a spojení se provede samo a automaticky. Zobrazovací adaptér Microsoft HD-10 kompletně zrcadlí obraz z Vašeho mobilního zařízení na Vaši televizi a to dokonce ve vysokém FullHD rozlišení. Pro jednoduchý přehled o stavu adaptér Nokia HD-10 pak slouží zabudovaná světelná LED indikace. Vychutnejte si nový zážitek s adaptérem Microsoft HD-10 zobrazený na Vaší velké televizi.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Adaptér Nokia HD-10 umožňuje jednoduché sdílení obrazovky nově již pod taktovkou společnosti Microsoft.

Adaptér Nokia HD-10 je vyveden v jednoduchém kulatém designu, který dodává punc elegance. Samotná základna obsahuje dva konektory a to HDMI konektor pro propojení adaptéru Nokia HD-10 s Vaší televizí a standardizovaný microUSB konektor pro napájení. K propojení adaptéru Microsoft HD-10 například s chytrým mobilním telefonem Lumia slouží jednoduše bezdrátová síť WiFi. Samozřejmě, že je adaptér Microsoft HD-10 multiplatformní, tzn. funguje se smarpthony nebo tablety jiných značek, které disponují certifikací Miracast.

Aby propojení s bezdrátovým adaptérem Microsoft HD-10 bylo ještě jednodušší, najdete v balení tzv. NFC disk, kterého se stačí pouze dotknout mobilním telefonem s NFC a spojení se provede samo a automaticky. Zobrazovací adaptér Microsoft HD-10 kompletně zrcadlí obraz z Vašeho mobilního zařízení na Vaši televizi a to dokonce ve vysokém FullHD rozlišení. Pro jednoduchý přehled o stavu adaptér Nokia HD-10 pak slouží zabudovaná světelná LED indikace.

Vychutnejte si nový zážitek s adaptérem Microsoft HD-10 zobrazený na Vaší velké televizi.

Vlastnosti zobrazovacího adaptéru Microsoft HD-10:
  • Kompaktní kulatý design s kvalitním zpracováním a technicky dokonalým řešením.
  • Zrcadlení obrazu přes bezdrátovou síť WiFi pod taktovkou certifikace Miracast.
  • Přenosný NFC disk pro automatické a snadné spojení pomocí technologie NFC.
  • Základna se propojeuje s Vaší televizí HDMI konektorem a napájí se přes microUSB.
  • Plné zrcadlení obrazovky smratphonu pro hry i prácí ve vysokém rozlišení FullHD.

  • Technická specifikace adaptéru Microsoft HD-10:
  • Konektory: AV konektor HDMI-A, napájecí konektor microUSB (slouží i pro aktualizaci SW).
  • Jednoduché propojení pomocí NFC disku, vyžaduje NFC technologii ve smartphonu.
  • Wi-Fi: WLAN IEEE 802.11 b/g/n, zabezpečení WPA2-Personal, WPA-Personal.
  • Projekce obrazovky smartphonu, technologie Miracast s certifikací pro Wi-Fi.
  • Rozlišení přenášeného obrazu až ve FullHD, 1920 x 1080 bodů, 1080p.
  • Napájení microUSB 5V / 750mA a zabudovaná LED indikace stavu.

  • Rozměry: průměr 80 mm x tloušťka 21 mm
    Hmotnost: 115 g

    Kompatibilita: Chytré mobilní telefon, smartphone a tablety s přenosem obrazu v rámci bezdrátové sítě WiFi nebo-li DLNA s certifikací Miracast standardu. Jstou to například mobilní telefony Nokia Lumia 630, Lumia 630 Dual Sim, Lumia 635, Lumia 730 Dual Sim, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 930, Lumia 1020 nebo tablety Nokia Lumia 2520, Surface, Surface 2 a další značky i modely například Alcatel, Asus, HTC, LG, Microsoft, Motorola, Samsung, Sony apod.

    Obsah balení: základna Microsoft HD-10 Wireless Display Adapter, NFC disk, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál Sdílení obrazovky od společnosti Microsoft pro telefony Lumia. (part no. 02741W1 / model no. HD-10)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web