Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EO-MG900E Bluetooth headset černá (black)

Samsung EO-MG900EBEGWW black   Samsung EO-MG900EBEGWW z boku   Samsung EO-MG900EBEGWW z boku 2   Samsung EO-MG900EBEGWW zezadu   Samsung EO-MG900EBEGWW bez klipu   Samsung EO-MG900EBEGWW balení  
Kat. číslo: 5074121
Výrobce: Samsung
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Tenký a luxusní Bluetooth headset Samsung MG900 do sebe shrnul veškeré kladné vlastnosti. Bluetooth headset Samsung MG900 ihned na první pohled upoutá svým skvělým designem. Ano, Bluetooth headset Samsung MG900 má opravdu svůj vlastní styl, který reprezentuje například přední část pokrytá kůží, zakulacené hrany anebo extrémně tenký profil. Díky konstrukci a provedení Bluetooth headsetu Samsung MG900 zažijete větší pohodlí než jste si mysleli. Náhlavní souprava Samsung MG900 je plně přizpůsobena tvaru ucha a jeho hybridní silikonové nástavce padnou do uší jako ulité. Komfort nošení Bluetooth headsetu Samsung MG900 oceníte především proto, že náhlavní souprava vydrží v pohotovostním režimu až 14 dní. To ale není vše. Při nepoužívání se po určité době Bluetooth headset Samsung MG900 sám automaticky vypne, tudíž se inteligentně prodlouží doba provozu až na 9 měsíců. Z technického hlediska nabízí Bluetooth headset Samsung MG900 tu nejlepší kvalitu zvuku díky inovativní redukci šumu a ruchu okolí s potlačením ozvěny, ale i širokopásmový zvuk. Bluetooth headset Samsung MG900 můžete připojit současně až ke dvěma mobilním zařízením v jeden okamžik, například k mobilnímu telefonu nebo tabletu a to vše díky technologii Multipoint. Pro snadné ovládání slouží režim hlasového upozornění, kdy Vás Bluetooth headset Samsung MG900 upozorní na příchozí hovor, stav baterie anebo SMSku. Pomocí multifunkčního tlačítka náhlavní soupravy Samsung MG900 můžete aktivovat i hlasové ovládání S Voice. S Bluetooth headsetem Samsung MG900 se tak nemusíte vůbec dívat na displej svého smartphonu, tabletu nebo mobilního telefonu. Vytříbený design, precizní zpracování, vyspělá technologie, Bluetooth headset Samsung EO-MG900EBE je tím správným řešením bezdrátové komunikace.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Tenký a luxusní Bluetooth headset Samsung MG900 do sebe shrnul veškeré kladné vlastnosti.

Bluetooth headset Samsung MG900 ihned na první pohled upoutá svým skvělým designem. Ano, Bluetooth headset Samsung MG900 má opravdu svůj vlastní styl, který reprezentuje například přední část pokrytá kůží, zakulacené hrany anebo extrémně tenký profil. Díky konstrukci a provedení Bluetooth headsetu Samsung MG900 zažijete větší pohodlí než jste si mysleli.

Náhlavní souprava Samsung MG900 je plně přizpůsobena tvaru ucha a jeho hybridní silikonové nástavce padnou do uší jako ulité. Komfort nošení Bluetooth headsetu Samsung MG900 oceníte především proto, že náhlavní souprava vydrží v pohotovostním režimu až 14 dní. To ale není vše. Při nepoužívání se po určité době Bluetooth headset Samsung MG900 sám automaticky vypne, tudíž se inteligentně prodlouží doba provozu až na 9 měsíců.

Z technického hlediska nabízí Bluetooth headset Samsung MG900 tu nejlepší kvalitu zvuku díky inovativní redukci šumu a ruchu okolí s potlačením ozvěny, ale i širokopásmový zvuk. Bluetooth headset Samsung MG900 můžete připojit současně až ke dvěma mobilním zařízením v jeden okamžik, například k mobilnímu telefonu nebo tabletu a to vše díky technologii Multipoint.

Pro snadné ovládání slouží režim hlasového upozornění, kdy Vás Bluetooth headset Samsung MG900 upozorní na příchozí hovor, stav baterie anebo SMSku. Pomocí multifunkčního tlačítka náhlavní soupravy Samsung MG900 můžete aktivovat i hlasové ovládání S Voice. S Bluetooth headsetem Samsung MG900 se tak nemusíte vůbec dívat na displej svého smartphonu, tabletu nebo mobilního telefonu.

Vytříbený design, precizní zpracování, vyspělá technologie, Bluetooth headset Samsung EO-MG900EBE je tím správným řešením bezdrátové komunikace.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Samsung EO-MG900E:
  • Technologie Multipoint pro připojení 2 zařízení současně v jeden okamžik.
  • Hlasové oznámení o důležitých informacích stavu Bluetooth headsetu.
  • Širokopásmová HD Voice specifikace a redukce šumu, ruchu a ozvěny.
  • Precizní design se skvělým komfortem nošení a to i po delší dobu.
  • Přední kožený kryt, extrémně tenké tělo a špičkové nástavce do uší.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Samsung EO-MG900E:
  • Bluetooth 3.0, profily Headset, Hands-free, A2DP, dosah až 10 metrů.
  • Výdrž až 9 hodiny hovoru, až 330 hodin pohotovostního režimu.
  • Režim spánku vypne headset po nečinnosti, vydrží v provozu až 9 měsíců.
  • Hlasové informace, streamování hudby, nabíjení microUSB konektorem.
  • Multipoint technologie, aktivace funkce S Voice, LED indikace stavu.
  • Tři tlačítka zapnutí/vypnutí, příjem/odmítnutí hovoru a hlasitost.

  • Hmotnost: 11 g
    Rozměry: 48 x 16 x 9 mm

    Obsah balení: Bluetooth headset Samsung MG900 Pacific Forte, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, tři špunty do uší (jeden na headsetu), klip za ucho na headsetu, manuál Samsung EO-MG900. (part no. EO-MG900EBEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    21.06.2016   |   Anonymní uživatel
    dobrý den, je tato hadsfree kompatibilní s Samsung GT-S5610 ?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    jsou kompatibilní s každým telefonem co má Bluetooth.
    Přeji příjemný a krásný den.
    S pozdravem Michal Kos
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web