Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS E-Plating ochranný kryt pro Apple iPhone 6 stříbrná (silver)

USAMS E-Plating ochranný kryt pro Apple iPhone 6 silver   USAMS E-Plating ochranný kryt pro Apple iPhone 6 zepředu   USAMS E-Plating ochranný kryt pro Apple iPhone 6 zboku  
Kat. číslo: 6172649
Výrobce: USAMS
Barva: stříbrná (silver)
Dostupnost: -----
Efektní ochranný kryt USAMS E-Plating pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Ochranný kryt USAMS E-Plating je vyroben jako jednolitý celek z extrémně odolného polykarbonátu, který je vyveden v dokonale čirém provedení. Kryt USAMS E-Plating chrání jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany. Kryt USAMS E-Plating zabrání případnému poškrábání smartphonu Apple iPhone 6. Samozřejmě, že kryt USAMS E-Plating obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Apple iPhone 6 nemusíte při používání vůbec vytahovat z krytu USAMS E-Plating ven. K tomu všemu je navíc kryt USAMS E-Plating obohacen o barevné přechody a šrafování s kulatým prvkem pro viditelnost loga Apple. Ve spodní části je pak designový prvkem v podobě imitace štítku s logem výrobce USAMS. Polykarbonátový kryt USAMS E-Plating se vymyká všemu všednímu a je tak dokonalý partner pro Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektní ochranný kryt USAMS E-Plating pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Ochranný kryt USAMS E-Plating je vyroben jako jednolitý celek z extrémně odolného polykarbonátu, který je vyveden v dokonale čirém provedení. Kryt USAMS E-Plating chrání jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak i jeho boční hrany.

Kryt USAMS E-Plating zabrání případnému poškrábání smartphonu Apple iPhone 6. Samozřejmě, že kryt USAMS E-Plating obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Apple iPhone 6 nemusíte při používání vůbec vytahovat z krytu USAMS E-Plating ven.

K tomu všemu je navíc kryt USAMS E-Plating obohacen o barevné přechody a šrafování s kulatým prvkem pro viditelnost loga Apple. Ve spodní části je pak designový prvkem v podobě imitace štítku s logem výrobce USAMS.

Polykarbonátový kryt USAMS E-Plating se vymyká všemu všednímu a je tak dokonalý partner pro Apple iPhone 6.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS E-Plating:
  • Ochranný kryt z odolného polykarbonátu v dokonale průhledném a čirém provedení .
  • Všechny konektory, kamera, blesk a další ovládací prvky jsou plně dostupné i v krytu.
  • Efektní barevné přechody se šrafováním, kulatým vzorem pro logo Apple a štítkem USAMS.
  • Ochranný kryt je vyroben precizne a přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: ochranný kryt USAMS E-Plating series pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce 16GB, 64GB, 128GB. (part no. IP6LJ02)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web