Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo červená (red)

Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 red   Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 otevřený   Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 otevřený 2   Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 z boku   Rock Shuttle flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 zezadu  
Kat. číslo: 6095878
Výrobce: Rock
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Nádherné flipové pouzdro Rock Shuttle je určeno přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Čím určitě pouzdro Rock Shuttle zaujme je špičkové provedení flipu z vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše. Zvláštností pouzdra Rock Shuttle je střední pruh evokující rychlé značení ze závodních aut. S pouzdrem Rock Shuttle nedojde k poškrábání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, který je dokonale chráněn. Zadní plastový kryt je přímo zadní kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, takže pouzdro Rock Shuttle tvoří přímou součást smartphonu. Samotná konstrukce pouzdra Rock Shuttle zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem. Pokud chcete používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Shuttle stejně tak, jako otevíráte knihu. Pouzdro Rock Shuttle je navíc vybaveno průhledným okénkem, které je zakryto slídou a zobrazuje ty nejdůležitější informace z dotykového displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. K tomu všemu si můžete do mobilního telefonu Samsung Galaxy S5 doinstalovat RockApp aplikaci pro Android, konkrétně Smart Cover. Tato aplikace ve spojení se zabudovaným indukčním magnetem umožní nastavení speciálních S-View funkcí pouzdra Rock Shuttle. Vidíte tak vše co se děje na displeji smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a dokonce jej můžete i ovládat, aniž byste vůbec otevírali přední flip pouzdra Rock Shuttle. Pouzdro Rock Shuttle je navíc díky aplikaci Smart Cover aktivní, takže otevřením flipu se displej odemkne, zatímco zavřením se zamkne. Velkou výhodou pouzdra Rock Shuttle je i fakt, že aplikace Rock App prochází vývojem a průběžnými aktualizacemi, tudíž budou do budoucna přibývat další funkce. Elegantní flipové pouzdro Rock Shuttle je precizně a inovativně vyrobeno pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nádherné flipové pouzdro Rock Shuttle je určeno přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Čím určitě pouzdro Rock Shuttle zaujme je špičkové provedení flipu z vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše. Zvláštností pouzdra Rock Shuttle je střední pruh evokující rychlé značení ze závodních aut. S pouzdrem Rock Shuttle nedojde k poškrábání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, který je dokonale chráněn.

Zadní plastový kryt je přímo zadní kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, takže pouzdro Rock Shuttle tvoří přímou součást smartphonu. Samotná konstrukce pouzdra Rock Shuttle zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem. Pokud chcete používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Shuttle stejně tak, jako otevíráte knihu.

Pouzdro Rock Shuttle je navíc vybaveno průhledným okénkem, které je zakryto slídou a zobrazuje ty nejdůležitější informace z dotykového displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. K tomu všemu si můžete do mobilního telefonu Samsung Galaxy S5 doinstalovat RockApp aplikaci pro Android, konkrétně Smart Cover.

Tato aplikace ve spojení se zabudovaným indukčním magnetem umožní nastavení speciálních S-View funkcí pouzdra Rock Shuttle. Vidíte tak vše co se děje na displeji smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a dokonce jej můžete i ovládat, aniž byste vůbec otevírali přední flip pouzdra Rock Shuttle.

Pouzdro Rock Shuttle je navíc díky aplikaci Smart Cover aktivní, takže otevřením flipu se displej odemkne, zatímco zavřením se zamkne. Velkou výhodou pouzdra Rock Shuttle je i fakt, že aplikace Rock App prochází vývojem a průběžnými aktualizacemi, tudíž budou do budoucna přibývat další funkce.

Elegantní flipové pouzdro Rock Shuttle je precizně a inovativně vyrobeno pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti flipového pouzdra Rock Shuttle:
  • Flipové pouzdro je z vnějšku potaženo umělou kůží a otevírá se do boku jako kniha .
  • Vnitřní strana flipu je potažena jemným semišem a z vnějšku se nachází závodní pruh.
  • Zadní vanička tvoří přímo kryt baterie, pouzdro se tak stane součástí mobilního telefonu.
  • Informační okénko na flipu zakryté průhlednou slídou zobrazující informace z displeje.
  • Možnost nainstalovat aplikaci Smart Cover pro Android se speciálními S-View funkcemi.
  • Pouzdro je precizně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Shuttle series pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo, aktivační karta pro Android aplikaci Rock Smart Cover se sériovým číslem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web