Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red)

Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red)   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) šikmo zezadu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) zepředu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) zezadu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) otevřené zepředu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) otevřené zezadu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) stojánek zepředu   Kalaideng KA flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 3 tmavě červená (wine red) stojánek zezadu  
Kat. číslo: 6095919
Výrobce: Kalaideng
Barva: tmavě červená (wine red)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro Kalaideng KA pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note 3. Otvírací pouzdro Kalaideng KA je vyrobeno ve velmi populární flipové konstrukci. Zadní část pouzdra Kalaideng KA je tvořena z poloviny plastovým krytem, do kterého přesně pasuje smartphone Samsung Galaxy Note 3. Plastový kryt je z jedné strany celý volný a z druhé části a ze zadní strany obsahuje výřezy pro všechny ovládací prvky, konektory, kameru s bleskem a reproduktor. Samsung Galaxy Note 3 má v pouzdře Kalaideng KA tudíž k dispozici vše pro úspěšné ovládání, nabíjení, připojení sluchátek, USB kabelu apod. Plastový kryt pouzdra Kalaideng KA je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng KA se otevírá do boku stejně jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 3 včetně velkého dotykového displeje. Pouzdro Kalaideng KA má navíc na flipu informační okénko, které je zakryto průhlednou slídou. Díky tomuto řešení máte s pouzdrem Kalaideng KA dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu Samsung Galaxy Note 3, aniž byste museli pouzdro otevírat. Ještě jedna důležitá vlastnost flipového pouzdra Kalaideng KA stojí za povšimnutí a tou je možnost vytvoření praktického stojánku pro Váš Samsung Galaxy Note3. Stačí pouzdro Kalaideng KA otevřít, zadní vaničku mírně natočit a stojánek je během chvilky hotov. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng KA má zezadu vyražený označení značky Kalaideng a zepředu pak mírný prolis pro hlavní ovládací tlačítko mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 3. Skvělé flipové pouzdro Kalaideng KA je vždy připraveno pro Váš skvělý smartphone Samsung Galaxy Note 3.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro Kalaideng KA pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note 3.

Otvírací pouzdro Kalaideng KA je vyrobeno ve velmi populární flipové konstrukci. Zadní část pouzdra Kalaideng KA je tvořena z poloviny plastovým krytem, do kterého přesně pasuje smartphone Samsung Galaxy Note 3. Plastový kryt je z jedné strany celý volný a z druhé části a ze zadní strany obsahuje výřezy pro všechny ovládací prvky, konektory, kameru s bleskem a reproduktor. Samsung Galaxy Note 3 má v pouzdře Kalaideng KA tudíž k dispozici vše pro úspěšné ovládání, nabíjení, připojení sluchátek, USB kabelu apod.

Plastový kryt pouzdra Kalaideng KA je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng KA se otevírá do boku stejně jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 3 včetně velkého dotykového displeje.

Pouzdro Kalaideng KA má navíc na flipu informační okénko, které je zakryto průhlednou slídou. Díky tomuto řešení máte s pouzdrem Kalaideng KA dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu Samsung Galaxy Note 3, aniž byste museli pouzdro otevírat.

Ještě jedna důležitá vlastnost flipového pouzdra Kalaideng KA stojí za povšimnutí a tou je možnost vytvoření praktického stojánku pro Váš Samsung Galaxy Note 3. Stačí pouzdro Kalaideng KA otevřít, zadní vaničku mírně natočit a stojánek je během chvilky hotov. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng KA má zezadu vyražený označení značky Kalaideng a zepředu pak mírný prolis pro hlavní ovládací tlačítko mobilního telefonu Samsung Galaxy Note3.

Skvělé flipové pouzdro Kalaideng KA je vždy připraveno pro Váš skvělý smartphone Samsung Galaxy Note 3.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Kalaideng KA:
  • Kombinace odolného plastového krytu a předního flipu s otvíráním do boku jako kniha.
  • Celé pouzdro je z vnějšku potažená kvalitní umělou kůží s prolisem pro tlačítko a logem výrobce.
  • Přední flip obsahuje i průhledné okénko, ve kterém vidíte důležité informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Díky své konstrukci lze z pouzdra vytvořit jednoduchý, ale velmi praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování značky Kalaideng pro mobilní telefon Samsung Galaxy Note 3

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Kalaideng KLD KA series Window pro mobilní telefony Samsung N9005 Galaxy Note 3. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní a nemá S-View funkci.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web