Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo modrá (blue)

Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue)   Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue) šikmo zezadu   Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue) zepředu   Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue) zezadu   Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue) otevřené zepředu   Goospery Viva Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5 modrá (blue) otevřené zezadu  
Kat. číslo: 6095925
Výrobce: Mercury
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Kvalitní flipové pouzdro Goospery Viva Window pro neméně kvalitní chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Flipové pouzdro Goospery Viva Window disponuje oblíbeným řešením, u kterého se celý přední flip otevírá do boku stejně jako například kniha. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se zadní části vloží do odolné plastová vanička, která ochrání jak zmíněný zadní kryt, tak i veškeré boční hrany mobilního telefonu. Pouzdro Goospery Viva Window obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo nemusíte vytahovat z pouzdra Goospery Viva Window ven. Na zadní polykarbonátový kryt navazuje plynule přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše s kapsičkou velikosti kreditní karty. Flip pouzdra Goospery Viva Window chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo včetně dotykového displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou. Přední část pouzdra Goospery Viva Window je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu. Díky tomuto řešení nemusíte pouzdro Goospery Viva Window ani otevírat, abyste zjistili co se na mobilní telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo nebo zrovna děje. Elegantní flipové pouzdro Goospery Viva Window je precizně vyrobené s jemným zdůrazněním designu společnosti Mercury.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní flipové pouzdro Goospery Viva Window pro neméně kvalitní chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Flipové pouzdro Goospery Viva Window disponuje oblíbeným řešením, u kterého se celý přední flip otevírá do boku stejně jako například kniha. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se zadní části vloží do odolné plastová vanička, která ochrání jak zmíněný zadní kryt, tak i veškeré boční hrany mobilního telefonu.

Pouzdro Goospery Viva Window obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo nemusíte vytahovat z pouzdra Goospery Viva Window ven.

Na zadní polykarbonátový kryt navazuje plynule přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše s kapsičkou velikosti kreditní karty. Flip pouzdra Goospery Viva Window chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo včetně dotykového displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou.

Přední část pouzdra Goospery Viva Window je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu. Díky tomuto řešení nemusíte pouzdro Goospery Viva Window ani otevírat, abyste zjistili co se na mobilní telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo zrovna děje.

Elegantní flipové pouzdro Goospery Viva Window je precizně vyrobené s jemným zdůrazněním designu společnosti Mercury.

Vlastnosti flipového pouzdra Goospery Viva Window:
  • PU kožené pouzdro s otvíráním flipu do boku jako kniha s fixací přední části svou vlastní vahou.
  • Zadní polykarbonátová vanička, do které se nacvakne mobilní telefon chrání zadní část a boční hrany.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem.
  • Horní průhledné okénko zakryté slídou pro zobrazení důležitých informací na displeji smartphonu.
  • Vnitřní kapsička o velikosti kreditní karty například pro Vaši platební kartu nebo příslušenství.
  • Flipové pouzdro vyrobené přesně pro mobilní telefony Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Goospery Viva Window Cover designed by Mercury pro mobilní telefony Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní a nemá funkci S-View.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web