Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

AB Shutter 3 Bluetooth dálkový ovladač fotoaparátu a kamery mobilního telefonu černá (black)

AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač black   AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač zepředu   AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač zezadu   AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač použití   AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač z boku   AB Shutter 3 Bluetooth Selfie dálkový ovladač krabička  
Kat. číslo: 6017575
Výrobce: 1M.cz
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Účinný dálkový Bluetooth ovladač AB Shutter 3 sloužící k bezdrátovému ovládání focení nebo natáčení videa, aniž byste museli držet mobilní telefon v ruce.
  • Funguje naprosto bez problému s operačními systémy Android od verze 4.2 Jelly Bean a výše a s iOS od verze 6.0 a výše.
  • Stačí spárovat s Vaším zařízením a můžete jej ihned používat, kdy využívá přednastaveného ovládání kamery ve Vašem zařízení
  • Napájen je pomocí knoflíkové baterie CR2032 a vydrží fungovat až 6 měsíců v provozu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Jednoduchý, ale účinný dálkový Bluetooth ovladač AB Shutter 3 pro pořízení snímků nebo videa z vašeho mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu.

    Ovladač AB Shutter 3 slouží k bezdrátovému ovládání focení nebo natáčení videa, aniž byste museli držet mobilní telefon v ruce. Bezdrátové ovládání kamery se hodí především pokud máte mobilní telefon například na stativu, fotíte sebe sama nebo nějaký hromadný portrét, případně je ovladač AB Shutter 3 vhodný pro dnes tolik populární selfie fotky. Zvlášť v kombinaci se selfie tyčkou je bezdrátový Bluetooth ovladač AB Shutter 3 nedocenitelný pomocník.

    Ovladač AB Shutter 3 funguje na principu bezdrátového přenosu Bluetooth, takže jej pouze stačí spárovat s Vaším mobilním telefonem, smartphonem anebo tabletem a můžete jej ihned používat. Ovladač AB Shutter 3 funguje naprosto bez problému s operačním systémem Android a to od verze 4.2 Jelly Bean a výše, ale také s operačním systémem iOS od verze 6.0 a výše. Bluetooth ovladač AB Shutter 3 využívá přednastaveného ovládání kamery ve Vašem zařízení anebo si samozřejmě můžete doinstalovat jakýkoliv jiný program pro fotoaparát například z obchodu Google Play anebo Apple AppStore.

    Ovládání kamery pomocí ovladače AB Shutter 3 je naprosto jednoduché, obsahuje totiž pouze dvě tlačítka, jedno pro Android a druhé pro Apple zařízení. Na boční straně najdeme hlavní tlačítko On/Off pro zapnutí nebo vypnutí ovladače a lze jej i zavěsit například na šňůrku, díky zabudovanému průvleku. Napájení Bluetooth ovladače AB Shutter 3 je jednoduše pomocí knoflíkové baterie CR2032 a díky ní vydrží fungovat až 6 měsíců v provozu.

    Sofistikovaný dálková Bluetooth ovladač AB Shutter 3 je jistě skvělým doplňkem pro pořízení Vašich dokonalých fotografií.

    Vlastnosti Bluetooth dálkového ovladače AB Shutter 3:

    • Malé kompaktní rozměry s možností zavěšení na poutko a velice jednoduchým ovládáním tlačítkem.
    • Slouží k bezdrátovému ovládání kamery Vašeho mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu.
    • Funguje se smartphony a tablety s operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean a iOS 6.0 a výše.
    • Bezdrátový přenos pomocí Bluetooth 3.0 s dosahem 10 metrů, stáčí spárovat s mobilním zařízením.
    • Napájení přes knoflíkovou baterii CR2032, vydrží až 6 měsíců v provozu, LED indikace stavu ovladače.

    Technická specifikace Bluetooth dálkového ovladače AB Shutter 3:

    • Bluetooth 3.0, dosah 10 metrů.
    • Frekvence 2,4GHz - 2,4835GHz.
    • Napájení knoflíková baterie CR2032.
    • Automatické párování přes Bluetooth.

    Rozměry: 48 x 30 x 10 mm
    Hmotnost: 8 g včetně baterie

    Kompatibilita:
    Chytré mobilními telefony a smartphone s operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean a výše a operačním systémem iOS 6.0 a výše.
    Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Apple iPhone, Apple iPad, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: bezdrátový selfie Bluetooth ovladač AB Shutter 3 Bluetooth RemoteShutter, knoflíková baterie CR2032, rychlý návod. (part no. BTCAMSHBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (3)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    14.02.2021   |   Lumír Pracuch
    Dobrý den.Nedaří se mi sparovat ovladač shutter s mobilem Xaomi 9.Chce to po mě pin nebo paklič.
    Odpověď 1M.cz:
    Pěkný den,
    s tímto problémem jsme se zatím nesetkali.
    Můžete vyzkoušet univerzální kombinaci jako je 0000, 1234, 1111.
    Zakoupil jste prosím u nás? Podle emailu jsem totiž objednávku nedohledala.
    S pozdravem
    Aneta Červenková
    25.01.2021   |   Natalie Kislikova
    Dobrý den mám dotaz koupila jsem si sekci tyčku s ovladačem ale bohužel mi to nefunguje spárované to mám ale na telefon to nereaguje
    Odpověď 1M.cz:
    Pěkný den,
    máte prosím zakoupeno od nás? Podle emailu jsem nedohledala žádnou objednávku.
    S pozdravem
    Aneta Červenková
    26.05.2017   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, mám stejné zařízení, jen z jiného zdroje. Chci se jen zeptat, jestli funguje s Huawei P9? Povedlo se mi ho spárovat, ale to je celé.. Nelze se dostat do žádného nastavení a telefon se k němu vlastně ani nepřipojí. Přestože spárování bylo úspěšné. Děkuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    Zařízení funguje s jakýmkoliv telefoním zařízením s Android 4.2 a výše nebo iOS 6.6 a výše, takže ano funguje s Vaším telefonem.
    S pozdravem Michal Kos.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web