Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-MI950BB originální flipové pouzdro S-View pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)

Samsung EF-MI950BBEGWW   Samsung EF-MI950BBEGWW otevřený   Samsung EF-MI950BBEGWW Samsung Galaxy S4   Samsung EF-MI950BBEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5077271
Výrobce: Samsung
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Samsung S-View Cover pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Flipové pouzdro Samsung EF-MI950BBEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen umělou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip. Celé pouzdro Samsung S-View Cover je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku jako kniha. Zadní část pouzdra obsahuje samozřejmě otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory. Zadní kryt pouzdra Samsung S-View Cover je přímo krytem baterie a i díky tomu je pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu jako celku. Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung S-View Cover vůbec vytahovat, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat. Zajímavostí pouzdra Samsung S-View Cover je průhledné okénko S-View v přední flipové části pouzdra, který je přesně umístěno pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí. Originální flipové pouzdra Samsung S-View Cover je navíc aktivní, takže pouhým otevřením předního flipu odemknete displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a jednoduchým zavřením displej naopak zamknete. Skvělé pouzdro Samsung EF-MI950BBEGWW je špičkový originální doplněk pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Samsung S-View Cover pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Flipové pouzdro Samsung EF-MI950BBEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen umělou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip. Celé pouzdro Samsung S-View Cover je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku jako kniha. Zadní část pouzdra obsahuje samozřejmě otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory.

Zadní kryt pouzdra Samsung S-View Cover je přímo krytem baterie a i díky tomu je pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu jako celku. Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung S-View Cover vůbec vytahovat, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat.

Zajímavostí pouzdra Samsung S-View Cover je průhledné okénko S-View v přední flipové části pouzdra, který je přesně umístěno pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu. Navíc můžete i přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí.

Originální flipové pouzdra Samsung S-View Cover je navíc aktivní, takže pouhým otevřením předního flipu odemknete displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a jednoduchým zavřením displej naopak zamknete.

Skvělé pouzdro Samsung EF-MI950BBEGWW je špičkový originální doplněk pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vlastnosti flipového pouzdra Samsung S-View Cover:
  • Originální flipové pouzdro v kombinaci zadního plastu a kvalitní umělé kůže.
  • Všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery jsou plně přístupné i v pouzdře.
  • Zadní kryt je zároveň krytem baterie a je přímou součástí chytrého mobilního telefonu.
  • Přední flip chrání celou přední část včetně dotykového displeje a otevírá se do boku jako kniha.
  • Na předním flipu je okénko S-View zakryté průhledným plastem pro zobrazení inforamí a ovládání hovorů.
  • Pouzdro je aktivní takže pouhým otevřením a zavřením, zamknete nebo odemknete dotykový displej.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung S-View Cover pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. EF-MI950BBEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web