Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG D331 L BELLO černá (black titan)

LG L Bello titan   LG L Bello z boku   LG L Bello z boku 2   LG L Bello z boku 3   LG L Bello ze strany   LG L Bello ze strany 2   LG L Bello ze strany 3   LG L Bello zezadu  
Kat. číslo: 1110281
Barva: černá (black titan)
Dostupnost: -----
U smartphonu LG L Bello lze již na první pohled poznat, že se jedná o přístroj od výrobce LG. Telefon totiž nemá tlačítka volume a power umístěné na bocích, ale na zadní straně pod čočkou fotoparátu. I ostatní designové prvky ctí aktuální styl značky LG. Obsluhu chytrého telefonu LG L Bello zajišťuje operační systém Android 4.4 KitKat doplněný uživatelskou nadstavbou LG UI 4.1. Součástí této nadstavby je balík aplikací LG Apps, který mimo jiné obsahuje i inteligentní klávesnici Smart Keyboard nebo funkci Knock Code pro snadné odemčení obrazovky. Samozřejmostí je pak kompletní balík aplikací Google a možnost vše spravovat přes Google Play. Smartphone LG L Bello disponuje velkým kapacitním dotykovým displejem s úhlopříčkou 5 palců, FWVGA rozlišením 480 x 854 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Technologie IPS se pak postará o široké pozorovací úhly, které v kombinaci s velikostí displeje zaručují pohodlné sledování videa, fotek či surfování po internetu. Pro připojení k internetu lze využít Wi-Fi připojení nebo datové přenosy v rámci sítí 3G. Bezdrátový přenos dat či propojení s vhodným příslušenstvím je možný přes Bluetooth. Aby bylo možné telefon využít i jako příruční navigaci obsahuje vestavěný GPS modul pro určení polohy bez nutnosti přístupu k internetu. Klasická konektivita je zajištěna pomocí 3,5mm audio konektoru systémového microUSB konektor pro nabíjení a přípojení k PC. Dostatek výkonu pro všechny funkce zajišťuje uvnitř telefonu LG L Bello ukrytý čtyřjádrový procesor 1,3 GHz společně s operační pamětí 1 GB RAM a grafickým čipem Mali. Pro instalaci uživatelských aplikací či uložení dat lze využít interní paměť, která má kapacitu 8 GB. Pokud by to však nestačilo, lze paměť jednoduše rozšířit použitím microSDHC paměťové karty, případně využít jakékoliv dostupné cloudové řešení jako Dropbox nebo Google Drive. S chytrým telefonem LG L Bello lze jednoduše pořídit fotografie i videozáznam díky jeho zadní kameře s rozlišením 8 MPx, automatickým ostřením a silným LED bleskem. Natočit video je možné dokonce až v rozlišení Full HD. Pro milovníky selfie snímku je telefon vybaven funkcí Gesture Shot neboli focení gestem, takže není potřeba se obávat nepřirozených póz na výsledných snímcích. Na čelní straně se nachází přední kamera s rozlišením 1 Mpx, díky čemuž lze snadno obsloužit videohovory nebo opět pořídit autoportrét. Funkce LG Front Camera Light pak umožňuje využít displej telefonu jako blesk, takže i přední kameru lze bez obav použít i ve zhoršených světelných podmínkách. Telefon lze použít i jako záznamník, audio a video přehrávač a díky FM rádiu se po připojení sluchátek můžete zaposlouchat do své oblíbené rozhlasové stanice. Energii telefonu LG L Bello poskytuje vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2540 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až 550 hodin nebo poskytnout až 13 hodin hovoru. Telefon LG L Bello je stylový telefon jehož pětipalcový displej jej předurčuje pro pro multimediální vyžití.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

U smartphonu LG L Bello lze již na první pohled poznat, že se jedná o přístroj od výrobce LG. Telefon totiž nemá tlačítka volume a power umístěné na bocích, ale na zadní straně pod čočkou fotoparátu. I ostatní designové prvky ctí aktuální styl značky LG.

Obsluhu chytrého telefonu LG L Bello zajišťuje operační systém Android 4.4 KitKat doplněný uživatelskou nadstavbou LG UI 4.1. Součástí této nadstavby je balík aplikací LG Apps, který mimo jiné obsahuje i inteligentní klávesnici Smart Keyboard, která umožňuje rychlejší a pohodlnější psaní. Klávesnice je totiž sama schopna měnit svou velikost a uspořádání na základě stylu psaní. Ocenění si zajisté zaslouží i funkce Knock Code, která usnadňuje odemčení obrazovky při zachování uživatelské ochrany resp. umožňuje nastavit více jak 86000 různých kombinací poklepání na obrazovku pro odemčení telefonu. Samozřejmostí je pak kompletní balík aplikací Google a možnost vše spravovat přes Google Play.

Smartphone LG L Bello disponuje velkým kapacitním dotykovým displejem s úhlopříčkou 5 palců, FWVGA rozlišením 480 x 854 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Technologie IPS se pak postará o široké pozorovací úhly, které v kombinaci s velikostí displeje zaručují pohodlné sledování videa, fotek či surfování po internetu.

K surfování po sítí internet je však zapotřebí se k ní nejprve připojit, což pro chytrý telefon LG L Bello není žádný problém. V pohodlí domova, kavárny, zkrátka všude tam, kde je k dispozici, lze využít Wi-Fi připojení. Na cestách pak poslouží možnost rychlých datových přenosů v rámci sítí 3G. Bezdrátový přenos dat či propojení s vhodným příslušenstvím je možný přes Bluetooth. Aby bylo možné telefon využít i jako příruční navigaci obsahuje vestavěný GPS modul pro určení polohy bez nutnosti přístupu k internetu. Klasická konektivita je zajištěna pomocí 3,5mm audio konektoru systémového microUSB konektor pro nabíjení a přípojení k PC.

Dostatek výkonu pro všechny funkce zajišťuje uvnitř telefonu LG L Bello ukrytý čtyřjádrový procesor 1,3 GHz společně s operační pamětí 1 GB RAM a grafickým čipem Mali. Pro instalaci uživatelských aplikací či uložení dat lze využít interní paměť, která má kapacitu 8 GB. Pokud by to však nestačilo, lze paměť jednoduše rozšířit použitím microSDHC paměťové karty, případně využít jakékoliv dostupné cloudové řešení jako Dropbox nebo Google Drive.

S chytrým telefonem LG L Bello lze jednoduše pořídit fotografie i videozáznam díky jeho zadní kameře s rozlišením 8 MPx, automatickým ostřením a silným LED bleskem. Natočit video je možné dokonce až v rozlišení Full HD. Pro milovníky selfie snímku je telefon vybaven funkcí Gesture Shot neboli focení gestem, takže není potřeba se obávat nepřirozených póz na výsledných snímcích. Na čelní straně se nachází přední kamera s rozlišením 1 Mpx, díky čemuž lze snadno obsloužit videohovory nebo opět pořídit autoportrét. Funkce LG Front Camera Light pak umožňuje využít displej telefonu jako blesk, takže i přední kameru lze bez obav použít i ve zhoršených světelných podmínkách. Telefon lze použít i jako záznamník, audio a video přehrávač a díky FM rádiu se po připojení sluchátek můžete zaposlouchat do své oblíbené rozhlasové stanice.

Energii telefonu LG L Bello poskytuje vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2540 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až 550 hodin nebo poskytnout až 13 hodin hovoru.

Telefon LG L Bello je stylový telefon jehož pětipalcový displej jej předurčuje pro pro multimediální vyžití.

Technická specifikace mobilního telefonu LG L Bello D331:
  • Konstrukce: odnímatelný zadní kryt, tlačítka na zadní straně telefonu
  • Operační systém: Android 4.4.2 KitKat, nadstavba LG UI 4.1
  • Procesor: Quad Core 1.3 GHz, MediaTek MT6582, Cortex-A7, Mali-400 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, IPS LCD, úhlopříčka 5 palců, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů, 16 miliónů barev, jemnost 196 PPI
  • Paměť: 1 GB RAM, interní paměť 8 GB (uživatelský dostupných cca. 3,8 GB), slot pro microSDHC paměťovou kartu (až 32GB)
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE třídy 12), čtyřpásmový WCDMA/3G modul 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz (HSDPA 21,1 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps), microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi Hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, A-GPS, kompas
  • Fotoaparát: 8 MPx, automatické ostření, Panorama, samospoušť / hlasová spoušť, LED blesk, záznam videa až ve Full HD rozlišení (1080p@30fps), 2 mikrofony, přední kamera 1 Mpx, selfie s gestem ruky
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 2540 mAh, doba hovoru až 13 hodin, pohotovostní doba až 550 hodin
  • Senzory: akcelerometr, senzor přiblížení
  • SAR: SAR tělo 0,214 W/kg, SAR hlava 0,324 W/kg
  • Další vlastnosti: LG Apps (LG Smart World, Quick Memo, Quick Slide Apps, Smart Keyboard), Knock Code, kalkulačka, kalendář, FM rádio, záznamník, Google Play, Google Maps, Talk, Youtube, Hangouts apod.

  • Rozměry: 138.2 x 70.6 x 10.7 mm
    Hmotnost: 137 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon LG L Bello D331, baterie Li-Ion 2540 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5mm jack, uživatelská příručka LG D331 L Bello, záruční list.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web