Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CPA HALO X + POUZDRO GOLLA v ceně 199Kč ZDARMA černá (black)

CPA Halo X black   CPA Halo X stojánek   CPA Halo X z boku   CPA Halo X foto kontakty   CPA Halo X zepředu   CPA Halo X zezadu  
Kat. číslo: 1060776
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Netradiční telefon CPA Halo X je určen nejen pro seniory, ale všechny kdo chtějí jednoduchý dotykový telefon. Odpadá nutnost registrace uživatelského účtu či množství funkcí, které by stejně zůstaly nevyužity. Mobilní telefon CPA Halo X obsahuje jednoduché uživatelské prostředí s velkými přehlednými ikonami, takže strach z titěrných ikonek či nečitelného písma rozhodně není na místě. Samotný kapacitní dotykový displej má úhlopříčku 3,5 palce a HVGA rozlišení 320 x 480 bodů. Ovládání telefonu pak v mnohém připomíná dnešní smartphony. Nechybí tak listování ve funkcích telefonu pomocí přepínání obrazovek, výsuvná notifikační lišta s rychlými odkazy na nejdůležitejší funkce (např. aktivace Bluetooth) nebo pod displejem umístěné tlačítko Home pro návrat na domovskou obrazovku. Telefon CPA Halo X obsahuje standardní 3,5mm audio konektor pro připojení sluchátek. Systémový microUSB konektor pak slouží nejen k nabíjení, ale i připojení telefonu k PC v režimu flash disku. Mimo to lze telefon po připojení k PC použít i jako praktickou web kameru. Bezdrátovou konektivitu pak umožnuje technologie Bluetooth. Po multimediální stránce lze telefon použít jako audio i video přehrávač nebo FM rádio s automatickým i manuální laděním stanic, které funguje i bez připojených sluchátek. Na zadní straně přístroje se nachází fotoaparát s rozlišením 2 Mpx a LED bleskem, který lze využít i jako svítilnu. Mimo fotografií lze samozřejmě natáčet i video. Aby bylo možné foto i video někam uložit, je telefon vybaven slotem na paměťové karty microSDHC. Z dalších funkcí telefonu jistě najde uplatnění kalendář s možností ukládání událostí, záznamník, stopky nebo kalkulačka. Aplikace přátelé umožňuje zvolit ze seznamu kontaktů ty, kterým chcete přiřadit fotografii či obrázek pro jeho snadnou identifikaci. V případě příchozího hovoru je tak okamžitě možné snadno identifikovat volajícího. Energii telefonu CPA Halo X poskytuje vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1400 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až 30 dní nebo poskytnout až 10 hodin hovoru. Součástí prodejního balení telefonu je i praktický nabíjecí stojánek pro snadné nabíjení telefonu bez nutnosti manipulace s kabely či zápasením se zasunutím konektoru. Telefon CPA Halo X je jednoduchý dotykový telefon v kompaktním provedení s přehledným a snadným ovládáním.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční telefon CPA Halo X je určen nejen pro seniory, ale všechny kdo chtějí jednoduchý dotykový telefon. Odpadá nutnost registrace uživatelského účtu či množství funkcí, které by stejně zůstaly nevyužity.

Mobilní telefon CPA Halo X obsahuje jednoduché uživatelské prostředí s velkými přehlednými ikonami, takže strach z titěrných ikonek či nečitelného písma rozhodně není na místě. Samotný kapacitní dotykový displej má úhlopříčku 3,5 palce a HVGA rozlišení 320 x 480 bodů.

Ovládání telefonu pak v mnohém připomíná dnešní smartphony. Nechybí tak listování ve funkcích telefonu pomocí přepínání obrazovek, výsuvná notifikační lišta s rychlými odkazy na nejdůležitejší funkce (např. aktivace Bluetooth) nebo pod displejem umístěné tlačítko Home pro návrat na domovskou obrazovku.

Telefon CPA Halo X obsahuje standardní 3,5mm audio konektor pro připojení sluchátek. Systémový microUSB konektor pak slouží nejen k nabíjení, ale i připojení telefonu k PC v režimu flash disku. Mimo to lze telefon po připojení k PC použít i jako praktickou web kameru. Bezdrátovou konektivitu pak umožnuje technologie Bluetooth.

Po multimediální stránce lze telefon použít jako audio i video přehrávač nebo FM rádio s automatickým i manuální laděním stanic, které funguje i bez připojených sluchátek. Na zadní straně přístroje se nachází fotoaparát s rozlišením 2 Mpx a LED bleskem, který lze využít i jako svítilnu. Mimo fotografií lze samozřejmě natáčet i video. Aby bylo možné foto i video někam uložit, je telefon vybaven slotem na paměťové karty microSDHC. Využít sice lze i interní paměť přístroje, ale její kapacita necelé 3 MB je v tomto směru přece jen omezující.

Z dalších funkcí telefonu jistě najde uplatnění kalendář s možností ukládání událostí, záznamník, stopky nebo kalkulačka. Aplikace přátelé umožňuje zvolit ze seznamu kontaktů ty, kterým chcete přiřadit fotografii či obrázek pro jeho snadnou identifikaci. V případě příchozího hovoru je tak okamžitě možné snadno identifikovat volajícího.

Energii telefonu CPA Halo X poskytuje vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1400 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až 30 dní nebo poskytnout až 10 hodin hovoru. Součástí prodejního balení telefonu je i praktický nabíjecí stojánek pro snadné nabíjení telefonu bez nutnosti manipulace s kabely či zápasením se zasunutím konektoru.

Telefon CPA Halo X je jednoduchý dotykový telefon v kompaktním provedení s přehledným a snadným ovládáním.

Technická specifikace mobilního telefonu CPA Halo X:
  • Konstrukce: odnímatelný zadní kryt, tlačítka na zadní straně telefonu
  • Displej: kapacitní dotykový IPS LCD, úhlopříčka 3.5 palce, HVGA rozlišení 320 x 480 bodů
  • Paměť: 500 kontaktů, 100 SMS, interní paměť 3 MB pro data, slot pro microSDHC paměťovou kartu (až 32GB)
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE třídy 12), klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm, 2 nabíjecí piny pro stojánek
  • Fotoaparát: 2 MPx, LED blesk, digitální zoom, samospoušť, efekty, potlačení blikání, záznam videa
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 1400 mAh, doba hovoru až 10 hodin, pohotovostní doba až 30 dní, kompatibilní s Nokia BP-3L
  • SAR: 0,719 W/kg
  • Další vlastnosti: stavová dioda, audio přehrávač, video přehrávač, FM rádio, budík, kalendář, poznámky, stopky, záznamník, kalkulačka, svítilna,

  • Rozměry: 120 x 62 x 13.5 mm
    Hmotnost: 85 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon CPA Halo X, baterie Li-Ion 1400 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5mm jack, nabíjecí stojánek, návod CPA Halo X.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    18.01.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den.Prosím o informaci zda tento telefon má českou distribuci.Je možno objednat i ochrannou folii? Děkuji.Bača.
    Odpověď 1M.cz:
    dobrý den, telefon je z české distribuce a folii lze také objednat, je skladem. Díky za vas dotaz
    16.01.2015   |   Anonymní uživatel
    Prosil bych o informaci zda se jedná o českou distribuci.Děkuji.Bača.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, ano , telefon je z české distribuce, díky za vas dotaz.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web