Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Scarlet Wallet Clutch pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUCLTP5SCBL) šedá (grey)

Guess Scarlet Wallet Clutch pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUCLTP5SCBL), šedá (grey)   Guess Scarlet Wallet Clutch pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUCLTP5SCBL), šedá (grey) zezadu   Guess Scarlet Wallet Clutch pouzdro pro Apple iPhone 5S (GUCLTP5SCBL), šedá (grey) otevřené  
Kat. číslo: 6172749
Výrobce: Guess
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
Designové pouzdro ve stylu peněženky Guess Scarlet pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S. Značkové pouzdro Guess Scarlet se vymyká všemu tradičnímu a proto je tak zajímavé. V zavřeném stavu vypadá pouzdro Guess Scarlet buď jako peněženka nebo spíš jako tzv. psaníčko a to v nádherném až uchvacujícím vzhledu. Navíc je pouzdro Guess Scarlet doplněno o řetízek na ruku, který je vyveden v krásné zlaté barvě s efektním koženým propletením. Pokud řetízek na pouzdře Guess Scarlet nechcete můžete jej pomocí karabinky oddělat. Vnější část pouzdra Guess Scarlet tvoří kvalitní umělá kůže s nezaměnitelnými vyraženými znaky Guess, které jsou seřazeny v řadě několikanásobně vedle sebe. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý psací nápis Guess. Tolik k popisu pouzdra jako peněženky. Ono se totiž vše podstatné pro Váš smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S ukrývá uvnitř pouzdra Guess Scarlet. Po odklopení předního flipu pouzdra Guess Scarlet, který drží pomocí zabudovaného magnetu, můžete pouzdro dokonale rozevřít. V prostřední části najdete tři kapsičky o velikosti kreditní karty, spodní nápis Guess a výřez pro reproduktor mobilního telefonu. Samotný smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S je umístěn v odolné plastové vaničce, která spolu s pouzdrem Guess Scarlet zabrání jakémukoliv poškození. Tato plastová vanička obsahuje všechny otvory a výřezy pro tlačítka, konektory, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S nemusíte z pouzdra Guess Scarlet při jakékoliv manipulaci vůbec vytahovat. Vnitřek pouzdra Guess Scarlet je potažen jemnou semišovou látkou, která zabrání jakémukoliv poškrábání a Váš mobilní telefon bude jako v bavlnce. Značkové pouzdro Guess Wallet Clutch z kolekce Guess Scarlet je skutečně jedinečným, ale i praktickým modním doplňkem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Designové pouzdro ve stylu peněženky Guess Scarlet pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

Značkové pouzdro Guess Scarlet se vymyká všemu tradičnímu a proto je tak zajímavé. V zavřeném stavu vypadá pouzdro Guess Scarlet buď jako peněženka nebo spíš jako tzv. psaníčko a to v nádherném až uchvacujícím vzhledu. Navíc je pouzdro Guess Scarlet doplněno o řetízek na ruku, který je vyveden v krásné zlaté barvě s efektním koženým propletením. Pokud řetízek na pouzdře Guess Scarlet nechcete můžete jej pomocí karabinky oddělat.

Vnější část pouzdra Guess Scarlet tvoří kvalitní umělá kůže s nezaměnitelnými vyraženými znaky Guess, které jsou seřazeny v řadě několikanásobně vedle sebe. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý psací nápis Guess.

Tolik k popisu pouzdra jako peněženky. Ono se totiž vše podstatné pro Váš smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S ukrývá uvnitř pouzdra Guess Scarlet. Po odklopení předního flipu pouzdra Guess Scarlet, který drží pomocí zabudovaného magnetu, můžete pouzdro dokonale rozevřít.

V prostřední části najdete tři kapsičky o velikosti kreditní karty, spodní nápis Guess a výřez pro reproduktor mobilního telefonu. Samotný smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S je umístěn v odolné plastové vaničce, která spolu s pouzdrem Guess Scarlet zabrání jakémukoliv poškození.

Tato plastová vanička obsahuje všechny otvory a výřezy pro tlačítka, konektory, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S nemusíte z pouzdra Guess Scarlet při jakékoliv manipulaci vůbec vytahovat. Vnitřek pouzdra Guess Scarlet je potažen jemnou semišovou látkou, která zabrání jakémukoliv poškrábání a Váš mobilní telefon bude jako v bavlnce.

Značkové pouzdro Guess Wallet Clutch z kolekce Guess Scarlet je skutečně jedinečným, ale i praktickým modním doplňkem.

Vlastnosti pouzdra Guess Scarlet Wallet Clutch:
  • Exkluzivní vzhled kožené peněženky nebo spíše psaníčka se zlatým řetízkem na ruku.
  • Vnější část peněženky je potažena kvalitní umělou kůží s efektními vyraženými znaky Guess.
  • Vepředu se nachází i psací nápis značky Guess v efektním zlatém provedení jako punc luxusu.
  • Po rozevření peněženky jsou uvnitř tři kapsičky velikosti kreditní karty a odolná plastová vanička.
  • Mobilní telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládací prvky a konektory máte plně k dispozici.
  • Pouzdro je exkluzivně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: kožené pouzdro tvaru peněženky Guess Scarlet Wallet Clutch pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. GUCLTP5SCBL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web