Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator Book flipové pouzdro pro Aligator S515 Duo bílá (white)

Aligator Book flipové pouzdro pro Aligator S515 Duo white   Aligator Book flipové pouzdro pro Aligator S515 Duo otevřený   Aligator Book flipové pouzdro pro Aligator S515 Duo zezadu  
Kat. číslo: 6184215
Výrobce: Aligator
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Efektivní flipové pouzdro Aligator Book pro skvělý chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo. Elegantní pouzdro Aligator Book je v prvé řadě tvořeno krásně zpracovaným předním flipem z umělé kůže, který přesně doléhá na přední část smartphonu Aligator S515 Duo. Flip pouzdra Aligator Book je fixován proti otevření praktickým magnetickým klipem, takže nehrozí nechtěné otevření pouzdra. Zadní část pouzdra Aligator Book je taktéž z kvalitní umělé kůže a celý vnitřek je potažen jemným semišem proti poškrábání mobilního telefonu Aligator S515 Duo. Zadní plocha pouzdra Aligator Book obsahuje otvor pro kameru s bleskem a výřez pro reproduktor. Z vnitřní zadní části je umístěna samolepící podložka, pomocí které se pouzdro Aligator Book uchytí na zadní kryt mobilního telefonu Aligator S515 Duo. Flipové pouzdro Aligator Book tak neobsahuje žádné nevzhledné vaničky ba naopak díky tomu řešení se stane prakticky součástí mobilního telefonu Aligator S515 Duo a navíc má smartphone naprosto volné boční hrany s konektory a tlačítky. Flipové pouzdro Aligator Book je ideálním ochranným doplňkem pro Váš chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektivní flipové pouzdro Aligator Book pro skvělý chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo.

Elegantní pouzdro Aligator Book je v prvé řadě tvořeno krásně zpracovaným předním flipem z umělé kůže, který přesně doléhá na přední část smartphonu Aligator S515 Duo. Flip pouzdra Aligator Book je fixován proti otevření praktickým magnetickým klipem, takže nehrozí nechtěné otevření pouzdra.

Zadní část pouzdra Aligator Book je taktéž z kvalitní umělé kůže a celý vnitřek je potažen jemným semišem proti poškrábání mobilního telefonu Aligator S515 Duo. Zadní plocha pouzdra Aligator Book obsahuje otvor pro kameru s bleskem a výřez pro reproduktor.

Z vnitřní zadní části je umístěna samolepící podložka, pomocí které se pouzdro Aligator Book uchytí na zadní kryt mobilního telefonu Aligator S515 Duo. Flipové pouzdro Aligator Book tak neobsahuje žádné nevzhledné vaničky ba naopak díky tomu řešení se stane prakticky součástí mobilního telefonu Aligator S515 Duo a navíc má smartphone naprosto volné boční hrany s konektory a tlačítky.

Flipové pouzdro Aligator Book je ideálním ochranným doplňkem pro Váš chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo.

Vlastnosti flipového pouzdra Aligator Book:
  • Flipové pouzdro z kvalitní umělé kůže s otevríáním flipu do boku jako kniha.
  • Veškeré konektory a ovládácí prvky včetně kamery jsou plně dotupné.
  • Zadní část se samolepící podložkou pro uchycení pouzdra k mobilnímu telefonu.
  • Pouzdro je přizpůsobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Aligator S515 Duo.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Aligator Book pro mobilní telefon Aligator S515 Duo. (part no. PBOAS515WT)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web