Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Sailling flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 stříbrná (silver)

USAMS Sailling flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 silver   USAMS Sailling flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zezadu   USAMS Sailling flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zepředu  
Kat. číslo: 6172800
Výrobce: USAMS
Barva: stříbrná (silver)
Dostupnost: -----
Precizní flipové pouzdro USAMS Sailling pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 podporuje stylový vzhled i ochranu. Pouzdro USAMS Sailling je vyrobeno v populární flipové konstrukci s tím, že zadní část tvoří hliníkový kryt, zatímco přední část je tvořena flipem z kvalitní umělé PU kůže. Hliníkový kryt dokonale kopíruje vzhled a rozměry mobilního telefonu Apple iPhone 6, který je navíc umístěn ještě v ochranném TPU rámečku, jenž slouží pro dokonalé tlumení rázů. Zabrání jak případnému poškrábání vnějšími vlivy, tak například i od samotného pevného hlinikového krytu. Navazující přední flip pouzdra USAMS Sailling chrání celou přední část včetně rozměrného dotykového displeje, takže bude Váš Apple iPhone 6 jako v bavlnce. Pouzdro USAMS Sailling obsahuje i designové prvky tolik známé z mobilního telefonu Apple iPhone 6, jako jsou zadní linie hran anebo otvor s chromovým zdobením pro logo společnosti Apple. Flipové pouzdro USAMS Sailling zpřístupňuje všechny konektory, ovládací prvky, ale i kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven. Flip pouzdra USAMS Sailling drží na svém místě svou vlastní vahou. Dokonalé flipové pouzdro USAMS Sailling pro dokonalý špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Precizní flipové pouzdro USAMS Sailling pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 podporuje stylový vzhled i ochranu.

Pouzdro USAMS Sailling je vyrobeno v populární flipové konstrukci s tím, že zadní část tvoří hliníkový kryt, zatímco přední část je tvořena flipem z kvalitní umělé PU kůže. Hliníkový kryt dokonale kopíruje vzhled a rozměry mobilního telefonu Apple iPhone 6, který je navíc umístěn ještě v ochranném TPU rámečku, jenž slouží pro dokonalé tlumení rázů. Zabrání jak případnému poškrábání vnějšími vlivy, tak například i od samotného pevného hlinikového krytu.

Navazující přední flip pouzdra USAMS Sailling chrání celou přední část včetně rozměrného dotykového displeje, takže bude Váš Apple iPhone 6 jako v bavlnce. Pouzdro USAMS Sailling obsahuje i designové prvky tolik známé z mobilního telefonu Apple iPhone 6, jako jsou zadní linie hran anebo otvor s chromovým zdobením pro logo společnosti Apple.

Flipové pouzdro USAMS Sailling zpřístupňuje všechny konektory, ovládací prvky, ale i kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven. Flip pouzdra USAMS Sailling drží na svém místě svou vlastní vahou.

Dokonalé flipové pouzdro USAMS Sailling pro dokonalý špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Vlastnosti flipového pouzdra USAMS Sailling:
  • Kombinace odolného hliníkového krytu, TPU rámečku a předního flipu se zavíráním do boku typu kniha.
  • Vnější povrch flipu tvoří kvalitní PU kůže, vnitřní část pak jemný semiš s přechodem v zadní ochraný kryt.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery s bleskem.
  • Díky své konstrukci je mobilní telefon dokonale chráně jak proti poškrábání, tak i proti případným rázům.
  • Kvalitní dílenské zpracování s chromovým logem USAMS přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: flipové pouzdro USAMS Sailling series pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce 16GB, 64GB, 128GB. (part no. IP6Q02)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web