Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem bílá (white)

Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem white   Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem kabel   Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem použití   Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem použití 2   Nillkin Cable plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem krabička  
Kat. číslo: 6173098
Výrobce: Nillkin
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Plochý USB kabel Nillkin Cable s inovativním Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple. USB kabel Nillkin Cable je precizně vyroben s plochým profilem, který zaručuje nejen zvýšenou odolnost, ale i fakt že se samotný kabel nikdy nezamotá. Povrch kabelu Nillkin Cable je navíc jemně pogumovaný, takže je příjemnější na dotek a lépe se s ním manipuluje. Jeden konec kabelu Nillkin Cable obsahuje klasický USB konektor, jenž se zapojuje nejen do počítače, ale například i do nabíječky s USB výstupem, zkrátka tam kde se nachází USB port. Druhý konec pak obsahuje oboustranný Lightning konektor, který slouží pro mobilní telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad a přehrávače Apple iPod. Oba konektory kabelu Nillkin Cable jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou pevně zatavené a samotný kabel umožňuje i zvýšenou proudovou zátěž, což je vhodné především pro tablety Apple iPad. Precizní USB kabel Nillkin Cable Vám zaručuje snadnou synchronizaci nebo nabíjení populárních iPhonů, iPadů nebo iPodů.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Plochý USB kabel Nillkin Cable s inovativním Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple.

USB kabel Nillkin Cable je precizně vyroben s plochým profilem, který zaručuje nejen zvýšenou odolnost, ale i fakt že se samotný kabel nikdy nezamotá. Povrch kabelu Nillkin Cable je navíc jemně pogumovaný, takže je příjemnější na dotek a lépe se s ním manipuluje.

Jeden konec kabelu Nillkin Cable obsahuje klasický USB konektor, jenž se zapojuje nejen do počítače, ale například i do nabíječky s USB výstupem, zkrátka tam kde se nachází USB port. Druhý konec pak obsahuje oboustranný Lightning konektor, který slouží pro mobilní telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad a přehrávače Apple iPod.

Oba konektory kabelu Nillkin Cable jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou pevně zatavené a samotný kabel umožňuje i zvýšenou proudovou zátěž, což je vhodné především pro tablety Apple iPad. Precizní USB kabel Nillkin Cable Vám zaručuje snadnou synchronizaci nebo nabíjení populárních iPhonů, iPadů nebo iPodů.

Vlastnosti plochého USB kabelu Nillkin Cable:
  • Na jedné straně kabelu klasický standardní USB konektor do USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající oboustranný Apple Lightning konektor.
  • Plochý profil kabelu s pogumovaným povrchem, který zabrání zamotání.
  • Pevně zatavené konektory s dokonalým stíněním a zvýšenou proudovou zátěží.
  • Precizně vyrobený USB kabel Nillkin Cable s dostatečnou délkou 1,2 metrů.

  • Kompatibilita: Plochý USB kabel Nillkin Cable je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety Apple s Lightning konektorem včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel Nillkin Cable s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web