Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HUAWEI ASCEND G7 šedá (gray)

Huawei G7 gray   Huawei G7 z boku   Huawei G7 ze strany   Huawei G7 zezadu   Huawei G7 detail   Huawei G7 detail 2  
Kat. číslo: 1060780
Barva: šedá (gray)
Dostupnost: -----
Precizně zpracovaný smartphone Huawei Ascend G7 disponuje tenkým kovovým tělem a jistě zaujme na první pohled. Pevná kovová unibody konstrukce těla telefonu Huawei Ascend G7 tvoří ideální základnu pro kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5.5 palce. Displej disponuje HD rozlišením 720 x 1280 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Provedení displeje IPS LCD zaručuje, společně s jeho umístěním nezvykle vysoko nad samotný rám přístroje, široké pozorovací úhly a skvělý obrazový zážitek. Systémově je telefon vybaven operačním systémem Android 4.4 KitKat, který je dotvořen uživatelskou nadstavbou Huawei Emotion UI 3.0. Hladký chod systému zaručuje čtyřjádrový procesor 1.2 GHz od společnosti Qualcomm a operační paměť 2 GB RAM. Pro data je určena interní paměť 16GB kterou lze rozšířit použitím paměťové karty microSDHC. Na zadní straně mobilního telefonu Huawei Ascend G7 je umístěn snímač hlavního fotoaparátu s širokoúhlou čočkou, který má rozlišení 13 MPx. Ten v kombinaci s inovovanou aplikací fotoparátu umožňuje pořídit kvalitní, ostré fotografie. Mimo to je možné natáčet i video a to až v rozlišení Full HD. Na čelní straně je telefon osazen nadstandardně kvalitní přední kamerou s rozlišením 5 MPx, což ocení zejména příznívci selfie snímků. Z bezdrátových technologií je k dispozici Wi-Fi pro připojení k internetu. Pro přístup k internetu přes mobilní síť je telefon vybaven mimo 3G modulem i 4G modulem pro ultrarychlé přenosy LTE, kdy i velké datové objemy lze přenést doslova mrknutím oka. Aby opravdu nedocházelo k žádným výpadkům ve spojení, je telefon vybaven systémem duálních antén umístěných v horní a spodní části. Dále samozřejmě nechybí ani Bluetooth pro bezdrátové spojení s příslušenstvím a kontaktní technologie NFC. Klasické možnosti připojení příslušenství pak zajišťuje na horní straně umístěný audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a na spodní straně umístěný systémový konektor microUSB. Ten je určen primárně pro nabíjení a připojení k PC. Lze přes něj však s použitím vhodného apdatéru připojit i např USB flash disk. Energii telefonu Huawei Ascend G7 poskytuje zabudovaná Li-Pol baterie s nadstadardní kapacitou 3000 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až po dobu 600 hodin. I při náročném používání (včetně hraní her apod.) je telefon schopen na jedno nabití fungovat i déle než 1 den. Smartphone Huawi Ascend G7 je telefon s kovovým tělem, velkým displejem, kvalitním fotoaparátem a podporou sítí 4G, čímž je přímo předurčen pro multimediální vyžití.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Precizně zpracovaný smartphone Huawei Ascend G7 disponuje tenkým kovovým tělem a jistě zaujme na první pohled.

Pevná kovová unibody konstrukce těla telefonu Huawei Ascend G7 tvoří ideální základnu pro kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5.5 palce. Displej disponuje HD rozlišením 720 x 1280 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Provedení displeje IPS LCD zaručuje, společně s jeho umístěním nezvykle vysoko nad samotný rám přístroje, široké pozorovací úhly a skvělý obrazový zážitek.

Systémově je telefon vybaven operačním systémem Android 4.4 KitKat, který je dotvořen uživatelskou nadstavbou Huawei Emotion UI 3.0. Hladký chod systému zaručuje čtyřjádrový procesor 1.2 GHz od společnosti Qualcomm a operační paměť 2 GB RAM. Pro data je určena interní paměť 16GB kterou lze rozšířit použitím paměťové karty microSDHC.

Na zadní straně mobilního telefonu Huawei Ascend G7 je umístěn snímač hlavního fotoaparátu s širokoúhlou čočkou, který má rozlišení 13 MPx. Ten v kombinaci s inovovanou aplikací fotoparátu umožňuje pořídit kvalitní, ostré fotografie. Mimo to je možné natáčet i video a to až v rozlišení Full HD. Na čelní straně je telefon osazen nadstandardně kvalitní přední kamerou s rozlišením 5 MPx, což ocení zejména příznívci selfie snímků.

Z bezdrátových technologií je k dispozici Wi-Fi pro připojení k internetu. Pro přístup k internetu přes mobilní síť je telefon vybaven mimo 3G modulem i 4G modulem pro ultrarychlé přenosy LTE, kdy i velké datové objemy lze přenést doslova mrknutím oka. Aby opravdu nedocházelo k žádným výpadkům ve spojení, je telefon vybaven systémem duálních antén umístěných v horní a spodní části. Dále samozřejmě nechybí ani Bluetooth pro bezdrátové spojení s příslušenstvím a kontaktní technologie NFC.

Klasické možnosti připojení příslušenství pak zajišťuje na horní straně umístěný audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a na spodní straně umístěný systémový konektor microUSB. Ten je určen primárně pro nabíjení a připojení k PC. Lze přes něj však s použitím vhodného apdatéru připojit i např USB flash disk.

Energii telefonu Huawei Ascend G7 poskytuje zabudovaná Li-Pol baterie s nadstadardní kapacitou 3000 mAh. Ta je schopna udržet telefon v pohotovosntím režimu až po dobu 600 hodin. I při náročném používání (včetně hraní her apod.) je telefon schopen na jedno nabití fungovat i déle než 1 den.

Smartphone Huawi Ascend G7 je telefon s kovovým tělem, velkým displejem, kvalitním fotoaparátem a podporou sítí 4G, čímž je přímo předurčen pro multimediální vyžití.

Technická specifikace mobilního telefonu Huawei G7:
  • Konstrukce: unibody konstrukce, kovový rámeček a zadní strana telefonu
  • Operační systém: Android 4.4.2 KitKat, uživatelská nadstavba Huawei Emotion UI 3.0
  • Procesor: Quad Core 1.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916, Cortex A53
  • Displej: kapacitní dotykový IPS LCD, úhlopříčka 5.5 palce, HD rozlišení 720 x 1280 bodů, 16 miliónů barev, jemnost 267 PPI
  • Paměť: 2 GB RAM, interní paměť 16GB (uživatelsky dostupných cca. 11 GB), slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmový WCDMA/3G modul 900 / 2100 MHz (HSPA 42.2/5.76 Mbps), pětipásmový 4G/LTE modul 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz (LTE Cat4 150/50 Mbps), klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (BLE, A2DP), NFC, Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi Hotspot, USB 2.0 / microUSB, USB Host, USB On-The-Go, audio konektor 3.5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, A-GPS, Glonass
  • Hlavní fotoaparát: 13 MPx, BSI snímač, LED blesk, automatické stření (autofocus), HDR, Panorama, IMAGESmart Engine 2.0, Blue Glass Filter, zvuková poznámka, vodoznak, záznam videa ve Full HD rozlišení (1080p@30fps)
  • Přední fotoaparát: 5 MPx, panorama, záznam videa v HD rozlišení
  • Baterie: integrovaná Li-Pol 3000 mAh
  • Senzory: senzor přiblížení. světelný senzor, akceleromter, digitální kompas
  • SAR: SAR tělo 0,579 W/kg, SAR hlava 1,310 W/kg
  • Další vlastnosti: Google Play, Google Maps, Talk, Youtube, Facebook, Twitter, Kingsoft Office, hry Gameloft, audio přehrávač, video přehrávač, FM rádio apod.

  • Rozměry: 153.5 x 77.3 x 7.6 mm
    Hmotnost: 165 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Huawei Ascend G7, integrovaná baterie Li-Pol 3000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5mm jack, ochranný kryt, nástroj pro otevření šuplíku SIM / microSD, rychlý návod Huawei Ascend G7. (model Huawei G7-L01)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web