Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EB-EG850BB Extended Battery Kit pro Samsung Galaxy Alpha černá (charcoal black)

Samsung EB-EG850BBEGWW pro Galaxy Alpha black   Samsung EB-EG850BBEGWW pro Galaxy Alpha kryt   Samsung EB-EG850BBEGWW pro Galaxy Alpha kryt 2   Samsung EB-EG850BBEGWW baterie EB-BG851BBE   Samsung EB-EG850BBEGWW baterie EB-BG851BBE - 2  
Kat. číslo: 5071135
Barva: černá (charcoal black)
Dostupnost: -----
Originální sada baterie s krytem Samsung Extended Battery Kit pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Alpha. Sofistikovaná sada Samsung EB-EG850BBEGWW v sobě obsahuje nepostradatelnou dvojici v podobě baterie a krytu. V prvé řadě je to originální LiIon baterie se zvýšenou kapacitou 2500mAh, která nese označení Samsung EB-BG851BBE. Baterie má díky zmíněné vyšší kapacitě celkovou tloušťku 5mm. Dále se v balení nachází originální zadní kryt baterie, který je tlustší o cca 2mm než kryt, který se dodává standardně se smartphonem Samsung Galaxy Alpha. Větší tloušťka krytu je nutná proto, aby se dala použít baterie s výšší kapacitou, která je v balení a aby Samsung Galaxy Alpha neztratil svůj nádherný prémiový vzhled. Díky sadě Samsung Extended Battery Kit získá Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Alpha až cca 100 hodin provozní doby navíc.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální sada baterie s krytem Samsung Extended Battery Kit pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Alpha.

Sofistikovaná sada Samsung EB-EG850BBEGWW v sobě obsahuje nepostradatelnou dvojici v podobě baterie a krytu. V prvé řadě je to originální LiIon baterie se zvýšenou kapacitou 2500mAh, která nese označení Samsung EB-BG851BBE. Baterie má díky zmíněné vyšší kapacitě celkovou tloušťku 5mm.

Dále se v balení nachází originální zadní kryt baterie, který je tlustší o cca 2mm než kryt, který se dodává standardně se smartphonem Samsung Galaxy Alpha. Větší tloušťka krytu je nutná proto, aby se dala použít baterie s výšší kapacitou, která je v balení a aby Samsung Galaxy Alpha neztratil svůj nádherný prémiový vzhled.

Díky sadě Samsung Extended Battery Kit získá Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Alpha až cca 100 hodin provozní doby navíc.

Vlastnosti sady Samsung Extended Battery Kit:
  • Originální LiIon baterie Samsung EB-BG851BBE se zvýšenou kapacitou 2500mAh.
  • Originální zadní kryt baterie s větší tloušťkou o cca 2mm a prémiovým vzhledem.
  • K dispozici jsou všechny konektory, kamera s bleskem, reproduktory a ovládací prvky.
  • Jednoduchá instalace, stačí oddělat původní zadní kryt s baterií a zaměnit jej za tento.
  • Originální doplněk včetně NFC technologie přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy Alpha.

  • Obsah balení: originální LiIon baterie Samsung EB-BG851BBE s kapacitou 2500mAh, originální zadní kryt Samsung s vyšší tloušťkou. To vše tvoří Samsung Extended Battery Kit pro mobilní telefon Samsung SM-G850 Galaxy Alpha. (part no. EB-EG850BBEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web