Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Charger 3.0 nabíječka do sítě s microUSB konektorem (21pin, USB 3.0) 2A bílá (white)

CellularLine Charger 3.0 nabíječka microUSB 21pin white   CellularLine Charger 3.0 nabíječka microUSB 21pin krabička  
Kat. číslo: 6093039
Výrobce: Cellularline
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Luxusní nabíječka do Evropské elektrické sítě CellularLine Charger 3.0 pro Váš populární chytrý mobilní telefon nebo tablet. Nabíječka CellularLine Charger 3.0 se vyznačuje především precízním provedením s důrazem jak na praktickou funkci, tak i na krásný vzhled. Základem nabíječky CellularLine Charger 3.0 je extra pevná konstrukce určená pro klasickou Evropskou elektrickou zásuvku. Nabíječka CellularLine Charger 3.0 má dostatečně dlouhý nabíjecí kabel a to konkrétně až 1,6 metrů. Nabíječka CellularLine Charger 3.0 je na konci nabíjecího kabelu vybavena specifickým 21 pinovým microUSB konektorem, který je určen pro nejnovější generace mobilního telefonů a tabletů s podporou USB 3.0. Díky zvýšenému proudovému výstupu až 2A, zvládne nabíječka CellularLine Charger 3.0 dobít naprosto bez problémů jak smartphone, tak i náročnější tablet. Dobíječka do sítě je navíc vybavena i ochranou proti přepětí, takže se nemusíte vůbec bát o Váš smartphone nebo přehrávač. Vzhled nabíječky do auta CellularLine Charger 3.0 je naprosto úchvatný. Je vyvedena v krásně lesklém povrchu se stříbrnou lištou, ve které je umístěna praktická LED indikace stavu dobíjení. Celková ergonomie nabíječky CellularLine Charger 3.0 je korunována krasně tvarovanými prolisy. Dobíjejte Váš mobilní telefon nebo tablet efektivně s autonabíječkou CellularLine Charger 3.0 s notnou dávkou elegance.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Luxusní nabíječka do Evropské elektrické sítě CellularLine Charger 3.0 pro Váš populární chytrý mobilní telefon nebo tablet.

Nabíječka CellularLine Charger 3.0 se vyznačuje především precízním provedením s důrazem jak na praktickou funkci, tak i na krásný vzhled. Základem nabíječky CellularLine Charger 3.0 je extra pevná konstrukce určená pro klasickou Evropskou elektrickou zásuvku. Nabíječka CellularLine Charger 3.0 má dostatečně dlouhý nabíjecí kabel a to konkrétně až 1,6 metrů.

Nabíječka CellularLine Charger 3.0 je na konci nabíjecího kabelu vybavena specifickým 21 pinovým microUSB konektorem, který je určen pro nejnovější generace mobilního telefonů a tabletů s podporou USB 3.0. Díky zvýšenému proudovému výstupu až 2A, zvládne nabíječka CellularLine Charger 3.0 dobít naprosto bez problémů jak smartphone, tak i náročnější tablet.

Dobíječka do sítě je navíc vybavena i ochranou proti přepětí, takže se nemusíte vůbec bát o Váš smartphone nebo přehrávač. Vzhled nabíječky do auta CellularLine Charger 3.0 je naprosto úchvatný. Je vyvedena v krásně lesklém povrchu se stříbrnou lištou, ve které je umístěna praktická LED indikace stavu dobíjení. Celková ergonomie nabíječky CellularLine Charger 3.0 je korunována krasně tvarovanými prolisy.

Dobíjejte Váš mobilní telefon nebo tablet efektivně s autonabíječkou CellularLine Charger 3.0 s notnou dávkou elegance.

Vlastnosti nabíječky do sítě CellularLine Charger 3.0:
  • Kvalitně a precizně vyrobená nabíječka do Evropské elektrické sítě s luxusním vzhledem.
  • Na jedné straně je klasický vstup do elektrické zásuvky v klasickém evropském formátu.
  • Na druhé straně se nachází nový microUSB 21pin konektor USB 3.0 pro rychlé dobíjení.
  • Nabíječka obsahuje přepěťovou ochranu a vynikající LED indikaci stavu dobíjení.

  • Technická specifikace nabíječky CellularLine Charger 3.0:
  • Vstup DC 110 / 240 V, dvojkolíková elektrická zásuvka.
  • Výstup DC 5V / 2A, microUSB 21pin USB 3.0 konektor.
  • Dlouhý 1,6m kabel, LED indikace, ochrana přepětí.

  • Rozměry: 45 x 45 x 25 mm / délka kabelu 1,6 metru
    Hmotnost: 45 g

    Kompatibilita: Nabíječka CellularLine Charger 3.0 je vhodná pro mobilní telefony, smartphone a tablety s 21 pinovým microUSB konektorem. Jsou to například mobilní telefony Samsung N9005 Galaxy Note3 a Samsung SM-G900 Galaxy S5 anebo tablety Samsung SM-P900 Galaxy Note Pro 12.2 WiFi a Samsung SM-P905 Galaxy Note Pro 12.2 LTE.

    Obsah balení: nabíječka do sítě CellularLine Charger 3.0 s microUSB 21pin USB 3.0 konektorem. (part no. ACHMICROUSB30)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web